X

Se întorc șacalii: FMI a venit în România să “evalueze” economia

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O echipă a Fondului Monetar Internațional (FMI), condusă de Jaewoo Lee, a început o vizită de două săptămâni, la București, în vederea analizei situației economice, reiese dintr-un comunicat de presă al instituției. 

“Astăzi, echipa FMI condusă de Jaewoo Lee a început o vizită de două săptămâni în București pentru a efectua analiza anuală asupra economiei românești, cunoscută sub denumirea de Consultare pe Articolul IV”, a declarat Alejandro Hajdenberg, reprezentantul FMI pentru România și Bulgaria.

Echipa va discuta despre dezvoltarea economică și politici cu autoritățile române. Va avea întâlniri cu oficiali din Ministerul Finanțelor, Banca Națională a României și alte agenții guvernamentale, precum și cu reprezentanții sectorului privat și agențiilor neguvernamentale.

Misiunea se va încheia cu o declarație și ar urma să fie susținută o conferință de presă la finalul vizitei, pe 7 iunie.
România nu are în derulare un acord de finanţare cu FMI, însă instituția evaluează anual evoluţia economiei româneşti, în baza consultărilor pe Articolul IV.
Practic, este vorba este examinarea situaţiei financiare şi economice la nivel naţional şi formularea unor recomandări generale cu privire la politica monetară, financiară și economică, în vederea unei evoluții pozitive a economiei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

27 comentarii

  1. FMI nu te vreau! Totul și toate se plătesc în viață, și cu siguranță FMI ul va plăti și el! ? Ortodoxinfo.ro să fiți binecuvântați! ✝️

  2. Cel ce li se mai opunea a fost înlăturat. Lumea sărbătorește ca la ,,revoluție “…De acum e liber la ,,confiscat” orice mai prezintă interes în România dar poporul e bucuros că s-a stârpit corupția. Măștile de piatră vor acoperi figurile tâmpe ale românilor… sau nu va mai fi nevoie de ele.A…era să uit.De acum e liber și la legea vaccinării obligatorii.

    1. Legea vaccinarii si eutanasiei samd samd.
      Nu au avut rabdare nici macar o zi sa mai astepte sacalii, imediat dupa votare au si venit.
      Se intampla exact ce sa intamplat si in perioada interbelica, legionarii inlaturati comunistii instalati.
      DUMNEZEU CU MILA

  3. De acum tara e pe mâna lui Ciolos și ai stăpânilor lui străini. Nu inteleg ce tot atâta bucurie cu arestarea lui Dragnea. După părerea mea era mai bine ca statul să își fi recuperat banii plus o amendă zdravănă pt Dragnea sa se învețe minte sa nu mai fure. Dar tara sărbătorește de parcă de maine vom avea toate problemele rezolvate. Se întorc la putere cei ce vor sufletele românilor, că atât ne-a mai rămas. Si mie frică, văzând situația votului de ieri și al celui de la referendumul pt familie, că românii își vor oferi sufletele pe nimic…doar ca sa fie o tara “ca afara”. Nici macar atat nu vor primi fiindca stapanii straini nu se vor deranja sa scuture firimiturile de la masa lor către români, ci vor arunca firimiturile la gunoi iar noi le vom lua de acolo!

      1. Cred ca întreceti măsura. Atâta ura la niște creștini, mi se pare de neînțeles! Recunosc, sunt o vită și, probabil , cu retard mintal. Noroc cu cei ca voi, care ati salvat această țară, în ultimii 30 de ani! Am văzut ce ati facut si in legatura cu Creta. Am văzut ce faceti în țară cu ierarhia, cate realizări aveti! Nu înțelegeți că ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla? Să punem mâinile pe piept si sa asteptam moartea? Chiar nu realizati ca acei oameni care pleacă din țară, pleacă pentru că nu au alta șansă, ca pur si simplu nu au ce pune pe masa? Sa-si lase copiii să moară? Asta ar fi o faptă creștinească de lăudat? Ce le-ati sugera sa faca? Sa stea pe ajutorul social? S-au dus sa munceasca si da, sunt umiliti! Va bucurati? In loc sa-i compatimiti? Este careva dintre dvs care a refuzat sa ridice un salariu de peste 1000-2000 euro, ca bugetar, considerand ca nu e in regula? Ca in alctuala situatie economica nu se justifica? Intotdeauna sunteti împotriva a ceva, niciodată pentru ceva, nu aveti o soluție pentru nimic, nici macar pentru păstrarea credinței drepte, nu spuneti nimic constructiv! Deși o mână de oameni, nu va înțelegeți niciodată asupra unui subiect, indiferent din ce domeniu al vieții! Analizati-va si intrebati-va,oare de ce? Răutatea asta nu ajuta pe nimeni, dimpotrivă, va va fi socotită acolo unde toate se socotesc. Mie imi vine sa plâng cand citesc ce scrieti!

        1. Ce VICLEANĂ și NEDREAPTĂ sunteți, doamnă!
          Adică, 1000 – 2000 euro salariu pentru bugetar dau ne-bugetar luând în considerare ”actuala situație economică nu se justifică”, dar se PREA JUSTIFICĂ pentru cei care pleacă TOCMAI din pricină că nu primesc TOȚI, cel puțin 1000-2000 de euro, nu?

          E justificabil doamnă să fim înrăiți ca creștini la ceea ce s-a întâmplat cu noi pornind din comunism până în zilele noastre…atunci DICTATURĂ, acum…DEMOCRAȚIE!
          CINE I-A OPRIT PE CEI CARE-AU ZGUGHIT-O SĂ SE IA DE GÂT CU PUTEREA, CĂ DOAR NU MAI ERA COMUNISM!
          Nooo…au preferat să plece sau să plece capul…treaba lor!

          Aaaaa, că suntem dezbinați, DA! A avut grijă sistemul s-o facă!
          Ne arătăm incisivii precum animalele încolțite și prea-păcălite!
          DAR, să spuneți că n-ați văzut nimic constructiv AICI, înseamnă că sunteți autistă dpdv sufletesc!

          ȘI ce facem doamnă cu ierarhia?
          O ARUNCĂM LA GUNOI DACĂ FACE JOCURILE ANTIHRISTULUI!
          PERSONAL, MĂ DELIMITEZ TOTAL DE IERARHIA LIPSITĂ DE RĂSPUNDERE ÎN FAȚA PROPRII TURME, A AVERTIZĂRILOR ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VENIREA ANTIHRISTULU LUCRÂND ÎMPOTRIVA ACELUIA CARE I-A PUS SĂ PĂSTOREASCĂ, PRIN SUCCESIUNEA APOSTOLICĂ.

          Iar dacă TOT se va întâmpla ce se va întâmpla, ce vă agitați doamnă?
          Noi o facem pentru cei care vor să se mai salveze!

        2. Nu e ura, e amaraciune…Nu cred ca intelegeti. Si , tocmai, ne doare ca au plecat romanii nostri dintre cei mai tineri , mai profesionisti, poate mai buni decit noi ce am mai ramas…Insa felul cum involueaza romanii – uimitor de rapid in acesti ultimi 30 de ani, este inspaimintator.Au devenit salbatici si tampiti, vulgari si primitivi, fara sa fid lipsuti de inteligenta.Au decazut enorm.Eu imi iubesc poporul dar vad ca e naiv, foarte usor de manipulat, de prostit.Vai de el!!!

    1. Ce sa nu mai fure omule? Dragnea a fost condamnat pt ca a INDEMNAT la abuz in serviciu, adica la angajarea a 2 persoane la un serviciu ce apartinea de Cons Judetean cand de fapt ele faceau secretariat la sediul partidului.

      NIMENI nu a dovedit ca el a stiut de situatia asta. Deci CE a furat? Asta este condamnare politica si ne intoarcem de fapt cu cativa ani in urma cand Romania se afla sub cizma securitatii si se facea politie politica la greu. Asta este minunata lume noua care se costruieste sub ochii nostri si cu acordul nostru, desigur.

    1. FMI-ul NU mai are legitimitate DEMULT în afacerea mondialistă, ”prietenii” ȘTIU de ce, dar merg pe burtă…pentru că PRINDE încă la fraieri!
      Ai ”noștri” pentru că ne-au înregimentat ca COLONIE acceptă îndatorarea continuă pentru a ține sub papuc un popor care nu mai are drepturi, doar îndatoriri!
      SUA e aproape vândută 100% Chinei la câte datorii are și cu toate astea SE OBRĂZNICESC prin FMI-ul ăsta ne-legitim să vină ăia și să ne bată cu pumnul în masă….e strigător la cer!

      Să vedeți MĂSURI DE AUSTERITATE plus ALTE GROZĂVII!

    2. DATORIA NAȚIONALĂ A STATELOR UNITE, ESTE DE 6.116.475.366.155$.
      Dar vin ca niște stăpâni peste alte țări să revendice, să impună, să taie….

  4. Adevărat ați scris, dar totuși mă bizui pe Cuvântul pe care mi l a lăsat Domnul Isus, chiar daca vor veni vremuri grele pt creștinii practicanți, știu că nu mai e mult și izbăvirea este aproape. Pământul acesta este pregătit pt foc, și totul va veni fara trâmbițe și tobe, așa cum a fost în Sodoma și Gomora.

  5. PSD-ul a jucat orbește o carte. S-a pus cu multinaționalele și s-a ars. Liviu Dragnea a procedat la fel. Și a fost condamnat și încarcerat. Iar partidul care nu există, și despre care trei sferturi din România n-a auzit deși face zgomot cam de multă vreme, a fost gonflat pe Facebook și transformat în cîștigătorul zilei.

    Adică USR-PLUS a crescut ca ciuperca pe bălegar. Ai zice că se schimbă țara și vine la putere tînăra generație. Vine pe dracu! La putere vine, dar de schimbat nu schimbă nimic pentru că în materie de performanțe administrative, de proiecte și de experiențe, gruparea cu pretenții salvatoare este nulă. Cum nulă este și în materie de dragoste față de țară. Cînd îi întrebi de patriotism, îți răspund cu „cei-i aia?”
    Ce s-a lucrat în aproape doi ani de zile cu #rezist și cu # declic și cu Piața Victoriei s-a încheiat cu succes. Dragnea a fost condamnat și PSD-ul a fost pus cu botul pe labe. Dacă nu este atent, acest partid se poate face praf și pulbere. Mai ales dacă este plin de oportunuști,acoperiți și de profitori care să trădeze. Și s-a ras. Nu mai rămîne decît o vagă „urmă” de dînsul. Dacă se strînge, s-ar putea să treacă peste acest mare hop și să supraviețuiască. Iar URS-ul și PNL-ul vor arăta ce pot. Abia atunci ne vom dumiri.

    https://www.cotidianul.ro/multinationalele-l-au-pedepsit-pe-dragnea/

  6. Geaba se umflă unii în pene și își arogă victoria! Ambasadorul Danemarcei în Romania a fost principalul profet al alegerilor. A zis „Va fi o duminică fierbinte. Și după? Posibil să fie mai răcoare”.
    Probabil că ambasadorul micuței țări nordice știa el ce știa. După cum extazul Monicăi Macovei tot cu o zicală dubioasă se încheie.”Victorie a Românilor și a Europei”. Adică spune adevărul. Sunt convins că se referă și la europarlamentare și la condamnarea lui Dragnea.
    De ce cred eu că înfundarea lui Liviu Dragnea și demolarea PSD-ului este o operațiune organizată și nu o dispută politică pentru binele României?Pentru că multe acuze erau aduse de-a proasta, fără cap și fără coadă și, mai ales, fără dovezi. Doar înjurături, pamflate și panseuri a la Dogoiu și SRI. Toată campania s-a redus la înjurături pe net, la panseuri și la strigături. Ce s-a încheiat luni nu a fost un proces penal, ci un spectacol în care publicul a fost excitat si împins să ceară o execuție. Iar judecătorii s-au conformat.
    De ce nu s-a ridicat nimeni din presă și din PSD să inventarieze numărul proștilor și al incompetenților promovați de Liviu Dragnea?Ar fi rezultat o listă lungă și ar fi avut greuteatea unor argumente pentru care putea fi debarcat din fruntea PSD-ului. Chiar și pentru acest război cu multinaționalele putea fi tras la răspundere, chit că ideea nu-i aparține. Este opera fără cap a creierului economic al PSD, adică a lui Darius Vâlcov. Dacă partidul său și opoziția l-ar fi taxat serios pentru improvizațiile financiare și economice, PSD-ul n-ar fi pierdut atît de multe procente. A fost aplicată cu vîrf și îndesat o metodă a victimizării, a demonizării, în stilul acuzațiilor isterice, care nu mai cer argumente și probe, ci numai execuții. Și a ținut. Liviu Dragnea a devenit inamicul României, iar PSD-ul pericolul principal al democrației și al dezvoltării. Ceea ce nu prea este, oricît se forțează unii să mă convingă.
    Povestea a prins, a întărîtat lumea și acum suntem în situația de a vedea ce-am făcut.

    https://www.cotidianul.ro/multinationalele-l-au-pedepsit-pe-dragnea/

  7. Camelia Smicală: România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Ura a învins.

    Camelia Smicală, medicul român ai cărui copii au fost deținuți, separați și instituționalizați de sistemul finlandez de „protecție a copilului”, a postat luni pe pagina sa de socializare o reacție despre rezultatul alegerilor europarlamentare din România, menționând-o și pe candidata pro-Familie Ioana Picoș-Făgădaru.

    „România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Dintre cele două variante de mai jos, România a votat-o pe cea de-a doua. Urmează Legalizarea parteneriatului civil, educația sexuală forțată in scoli, vaccinarea obligatorie și imigrația forțată. Menționez că nu sunt rasistă de nici un fel. Am îngrijit de 23 de ani în același mod, de la copii, la homosexuali și criminali. Problema cu acest vot este că adulții au votat și toți copiii vor plăti votul lor. De acum încolo, Dumnezeu cu mila! România, rest in peace! (odihnește-te în pace – n.red.) Ura a învins și te-a învins”, a concluzionat Camelia Smicală, vizibil dezamăgită de rezultatul votului de duminică.

    De menționat, în context, că nici un candidat pro-Familie sau pro-valori tradiționale nu a trecut pragul de minim 3% din voturile valabil exprimate la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, ceea ce dovedește că adepții acestor valori în România au fost dezbinați sau absenți. Totodată, foștii oponenți sau indiferenți ai Referendumului despre Căsătorie au avut parte de o mobilizare fără precedent, validând în fruntea clasamentului preferințelor pentru Parlamentul European partide precum PNL, PSD și USR-PLUS, a căror atitudine față de valorile tradiționale s-a evidențiat în octombrie 2018 și în lunile ulterioare invalidării Referendumului Constituțional despre Căsătorie.

    1. Madamme Simcală trebuia să se mărite cu un român și NU să plece din țară.
      Așa au pățit/pățesc toți care umblă după alte fuste/pantaloni ce nu mai sunt creștini din generații în generații, dar sunt ”civilizați” pentru că, tot din tată-n fiu au fost amendați, unii chiar arestați pentru că la ei legea este aplicabilă/aplicată pe spatele lor, ferindu-se astfel să fie/devină golani, aproape dintr-un gest-reflex, NU că ar fi mai cu moț, ci dimpotrivă…dpdv al apucăturilor ascunse sub masca omului civilizat REEDUCAT dpdv globalist, ateist!

      În privința referendumului pentru familie…altă FĂCĂTURĂ! Ce să legitimezi mă? Familia tradițională? E DE LA SINE ÎNȚELES CĂ LA NOI A MERS/SE MERGE PE TRADIȚIONAL = FEMEIE CU BĂRBAT!
      Cât de pervers a fost făcută întrebarea la acel referendum, nu vedeți?
      PENTRU CAPITAL POLITIC, CA ȘI ACUM….
      Acel referendum parcă ar fi venit într-o lume homo…pro/preponderent gay ce trebuia delegitimizată pentru a salva și a da dreptul și ”minorității” tradiționale care a uitat, nu mai știe sau îi este frică de majoritarii homo cum se mai alcătuiește o familie (dintre un bărbat și o femeie) și, ca o MINORITATE ce se află, să-și strige dreptul de a alege și altcum, nu ca ceilalți dereglați majoritari!

      Oricum, toate referendumurile sunt apă de ploaie pentru că trebuiesc validate TOCMAI de cei care sunt supuși prea-plecați Ocultei care-i manevrează din spate…care cu cuțitul, care cu închisoarea, care cu mita!

  8. Fmi a venit in romania sa vada ce mai poate fura din Romania(intentionat am scris cu r si cu R).Oare de ce?!

  9. De ce va plangeti, OrtodoxINFO ? Nu mai ieri sugerati voi ca oamenii sa nu “recunoasca imperiul” si sa nu mearga la vot ? In loc sa le spuneti sa voteze PSD, ce aiureli le spuneati voi ? Cum, sa lasi inamicul sa te calce in picioare ca tu vrei sa te faci ca nu-l vezi ? E oare ignorarea realitatii o atitudine ortodoxa ?

    1. ce legatura are FMI cu alegerile? si oare nu ti-e clar pana acum ca OrtodoxINFO e apolitic si anti-politic?

  10. Pai, dacă ministerul de finanțe le solicita săptămânal împrumut in vreme ce economia duduie, guvernul trebuie sa dovedească faptul ca batista e curată, unghiile sunt frumos tăiate, curtea bine îngrijită, iar animalele din grajd sunt sănătoase si nu lipsește nici unul la inventar. Regulile sunt aceleași pentru toată lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button