X

Cum se amăgesc unii: Solistul The Prodigy nu s-a sinucis, doar a murit drogat, cu ștreangul de gât

the prodigy

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul formaţiei The Prodigy, Keith Flint, a decedat în urma spânzurării şi a consumului de droguri şi substanţe medicamentoase, însă se lansează nociva ipoteză că nu există suficiente probe care să conducă la concluzia că el s-ar fi sinucis, conform unui raport medico-legal dat publicităţii miercuri şi citat de Reuters, potrivit Știri pe surse. 

Flint a fost găsit decedat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani.

Conform concluziei anchetei, decesul său a survenit în urma spânzurării şi a aportului de cocaină, codeină şi alcool identificate în corpul său.

”A fost înregistrat un verdict deschis”, a declarat un purtător de cuvânt al medicului legist adăugând că o anchetă completă va avea loc luna viitoare.

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane.

“Nu vom ști niciodată ce era în mintea lui în acel moment”, a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association.

Acesta adaugă: ”În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani”. Cu siguranță toată această faimă și drogurile l-au făcut să-și piardă mințile.

Ce gândire absurdă poate să aibă un medic legist. Dar oare sinuciderea trebuie să fie neapărat explicită? Cum să fie accidentală atârnarea ștreangului de gât? Și în joacă dacă era, tot sinucidere se cheamă. Și chiar dacă nu și-ar fi pus ștreangul de gât, consumul de droguri înseamnă sinucidere lentă, căci toată lumea știe că sunt foarte nocive, chiar și după primul consum.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Trebuie vazuta partea plina a paharului.

    De morti, numai de bine: Era vegan omu’. Alcolul si mare parte din drogurile ce s-au gasit in corpul lui, intr-o forma sau alta, provin din plante.

    :)))

  2. Sunt si oameni bolnavi psihic care se sinucid. Cu aia ce facem, tot asa ii condamnam si nu le facem slujba? Daca ei au fost niste oameni credinciosi?Ati auzit de recentul caz de la Constanta cu preoteasa care s-a spanzurat, dupa ce a dat nastere unui baietel atat de mult asteptat? Femeia era nelipsita de la slujbe in biserica, insa trebuia ajutata de cineva sa scape de depresia postnatala. Ziceti Doamne fereste de asa ceva! Nimeni nu stie ce e in mintea unui om, doar Dumnezeu ii stie neputintele.

    1. Depresia e tot deznădejde, care înseamnă necredință, așa că e vorba de sinucidere si in cazul preotesei…

  3. @iona
    Pai cum e deznadejde, daca preoteasa si-a dorit cel mai mult pe lume un copil si tocmai nascuse? Tratezi problema prea simplist. Parerea mea e ca ea ar fi trebuit tratata si medical. In organismul unei femei gravide se petrec multe schimbari hormonale. E exact situatia Madalinei Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button