X

Întreaga mass-media deplânge refuzul sinodului Bisericii Ortodoxe bulgare pentru rugăciunea împreună cu ereticul papa Francisc. Din păcate în România nu se va întâmpla același lucru

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De la agențiile de știri internaționale până la ziarele și televiziunile din România, toți deplâng cu lacrimi de crocodil refuzul BO bulgare de a încălca Sfintele Canoane și de a accepta invitația vicleană a ereticului papa Francisc la rugăciune împreună, menită să creeze o confuzie între credincioși cu privire la diferența clară între Dreapta Credință și erezia papistașă.  Ereticul papă face în această perioadă un tur prin mai multe țări majoritar ortodoxe, cu scopul de a înghiți cât mai multe suflete prin mesajul ecumenist promovat uneori și cu ajutorul ierarhiei ortodoxe.

Iată ce titrează presa:

EuroNews: Pope Francis starts three-day visit to Bulgaria and North Macedonia

DW: Pope Francis on delicate mission in Orthodox Bulgaria

Digi24: Papa Francisc şi-a început vizita în Bulgaria. Biserica Ortodoxă nu e prea încântată, liderii politici – da

Hotnews: Papa Francisc a început duminică delicata vizită pe care o face în Bulgaria. Biserica Ortodoxă a interzis preoților să se roage cu Suveranul Pontif

Mediafax: Vizită delicată a Papei Francisc în Bulgaria, pe fondul relaţiilor glaciale cu Biserica Bulgară

B1: Papa Francisc a început duminică CONTROVERSATA VIZITĂ pe care o face în Bulgaria. Preoților ortodocși li S-A INTERZIS să se roage cu Suveranul Pontif

Din păcate, Sinodul BOR nu a adoptat o astfel de decizie, ci dimpotrivă OFICIAL: Patr. Daniel se va ruga cu papa Francisc în Catedrala Națională

papa 2

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Cinste Bulgariei ortodoxe, bravo lor ca l-au rusinat pe ereticul viclean, pe sluga diavolului! Cum spunea Sf Cosma Etolianul: “Pe papa sa-l blestemati”.

  2. Care ,,Patriarh,,?D.NUL CIOBOTEA,NU ESTE ,,PATRIARH,,!!CA.CI DEMULT S.A UNIT CU FIARA ROȘIE,SI EL,SI TOȚI CEI CE AU SEMNAT TRADAREA LUI HRISTOS LA ,,SINODUL,,diavolesc DIN CRETA acceptând ,,Umanismul,,(papismul)si toate ereziile,și pe liderul lor,papa,care CICĂ, SE CREDE INFAIBIL, SI A LUAT LOCUL LUI HRISTOS PE PAMANT,SI TOTI CEI CE SUNT IN GANDIRE CU ACEST DOMN,CIOBOTEA!BRAVO,BULGARIEI ORTODOCSE!VREDNICI SUNT DE HRISTOS!

  3. Axios! Vrednici cu adevărat ierarhii bulgari! Frumoasa atitudine publica și adevărat model ortodox. Bine ca au pus mai presus învățătura de credință decât înșelările “păcii” moderne.

    1. Felicitari bisericii ortodoxe bulgare !!!-asa trebuie sa fie si BOR -tari in credinta !!!-sa nu accepte ,,papismul “-,,EL”-vine ca lupul la oi !!!?????

  4. papa francisc a dorit sa-i “lamureasca ” pe bulgari ca … bine ar fi sa fie mai intelegatori cu migrantii ! Dar bulgarii stiu foarte bine din expierenta propie ce au patit atunci cand turcii au martirizat la greu pe crestinii ortodocsi bulgari , care de prea multe ori au primit mucenicia in propiile Biserici . Se face referire majora de genocidul turcesc asupra armenilor de exemplu , dar nu se spune NIMIC de genocidul turcesc din Bulgaria !? Ar fi de folos sa postati ceva despre acest aspect mai putin cunoscut la noi . Si atunci cum oare sa inghita bulgarii ” recomandarile papei !!!

  5. HRISTOS A INVIAT ! SI BIATA OMENIRE APROAPE NIMIC NU A INVATAT , SA LUPTE CU AGHIUTA SI OAMENII LUI . NOI NE LUPTAM INTRE NOI ,LA PROPIU SI FIGURAT ,IAR AGHIUTA ISI FREACA MAINILE DE BUCURIE ,CACI NE-A ANTRENAT -FORMAT BINE … REFERITOR LA PAPISTASUL CU MINTEA INTUNECATA ,ESTE POSIBIL SA-L PRIMEASCA PATRIARHUL NOSTRU ,CU ZAMBET -BUCURIE SI SA-I DESCHIDA USA , INVITANDU-L DOAR LA O ,,CAFEA ,, … LUI AGHIUTA NU-I TREBUIE PREA MULT ,ASA SPUNE SF. P. AGHIORITUL . MILA LUI DUMNEZEU ,CU NOI TOTI SI SA NE INTRAIM IN CREDINTA SI NADEJDEA IN DUMNEZEU . DOAMNE AJUTA !

    1. Moșneagul basinos și viclean de papa este exponentul globalismului mondial pe fond religios catolic și cauta alți înalți prelați basinosi în rândul unor tari cu religie preponderent ortoxa care să-i facă sluj pentru misiunea sa care numai credință nu conține. Bravo bulgari! Bravo Putin ca l-ai sictirit pe mos coaie reci de papa și sictir boaita de patriarh roman basinos. Sictir și politicienilor romani care n-au avut tăria sa interzică marea mascarada de la Sumuleu Ciuc unde s-a pregătit ceva dureros pt statul roman adică declararea de facto a autonomiei maghiare pt un ținut de o rata frumusețe și bogăție a României. Hello ce faceți basinosi lor de guvernanți ai Romaniei?

  6. “Mitropolitul Nikolai al Plovdivului a lansat un atac vitriolanat la adresa vizitei Papei Francisc la Sofia.

    „Vizita Papei de la Roma este un act politic, scopul fiind acela de a uni toate bisericile din jurul Romei, iar atunci când vine Antihristul, Papa să-l întâlnească”, a declarat Nikolai în timpul slujbei pentru sărbătorirea Sfântului Gheorghe, celebrat de Biserica Ortodoxă Bulgară la 6 mai, scrie site-ul sofiaglobe.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button