X

Ministrul Apărării: CUMPĂRĂM pulberea de la INAMIC

”Dacă România ar fi atacată, nu ar putea să se apere prea mult. Nu atingem nici măcar un nivel minim de capabilităţi”. Este declaraţia înspăimântătoare a ministrului Apărării Naţionale, Gabriel Leş. Duminică, de la ora 11.00, Realitatea TV difuzează interviul integral cu ministrul Apărării.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Realitatea TV, şeful Armatei se întreabă dacă nu cumva ne sabotăm singuri şi face referire la disputele politice care au făcut rău Armatei de-a lungul timpului. 

Dacă România ar fi atacată, nu ar putea să se apere prea mult. Nu atingem nici măcar un nivel minim de capabilităţi. Noroc cu partenerii NATO. Este declaraţia înspăimântătoare, dar adevărată, a ministrului Apărării Naţionale, Gabriel Leş.

“În acest moment, din pacate, și o spun cu mare amărăciune în suflet, pentru o muniție oarecum mică, pentru calibre foarte mici, la momentul asta nu facem nimic în țară! Decât asamblarea unei astfel de muniții”, a spis Gabriel Leș.

Întrebat dacă România cumpără și praful de pușcă de la inamic, ministrul Apărării Naționale a răspuns: ”Nu vă dau această informație dar da, în momentul asta pulberea se cumpără”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se știe prea bine că pulberea pt muniție este cumpărată din Ucraina și Belarus ( nu este un secret pt nimeni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button