X

Motivul pentru care Amazon interzice filmele ”anti-vaccin”, dar vinde bucuros cărți sataniste, cu capitole despre ”adolescenți satanici” și ”sacrificii de animale”

Foto: https://antichrist. news/2019-03-04-amazon-bans-anti-vaccine-films-but-gladly-sells-books-on-the-religious-worship-of-satanism-with-chapters-on-teenage-satanists-and-animal-sacrifice.html

Amazon interzice filmele ”anti-vaccin”, dar vinde bucuros cărți despre cultul religios al satanismului, cu capitole despre ”adolescenți satanici” și ”sacrificii animale”

Condus de Jeff Bezos, Amazon.com a demarat o nouă escaladare a fascismului și a tiraniei giganților tehnologici, prin interzicerea documentarelor despre vaccinuri, care pun la îndoială povestea oficială a siguranței vaccinurilor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa cum am menționat în următoarea analiză video detaliată despre Amazon, gigantul tehnologic va începe în curând să șteargă de la distanță cărțile Kindle despre vaccinuri de pe dispozitivele Kindle, realizând agenda Ministerului Adevărului descrisă în romanul disopic 1984, al lui George Orwell.

De asemenea, este evident că Amazon va începe să interzică cărțile pro-Trump în vânzările sale cu amănuntul și dispozitivele Kindle, declarând că Trump, la fel ca și cunoștințele ”anti-vaccin”, este ”periculos pentru societate” și trebuie, prin urmare, interzis a exista, prin arderea cărților digitale.

În timp ce se întâmplă toate acestea, Amazon vinde bucuros cărți care promovează satanismul, inclusiv o carte intitulată ”Satanismul: Ghidul începătorului pentru cultul religios a lui satana și al demonilor. Volumul I: Filosofia”, publicat de ”Devil’s Mark Publishing”. Puteți vedea cartea la acest link Amazon.com.

Cartea promovează în mod special ”Sataniștii adolescenți”, într-un întreg capitol (capitolul 9). Amazon oferă cartea cu o reducere de 73%, pentru a promova vânzările, reducând-o de la 10,95 USD la prețul Kindle de doar 2,99 USD.

Cartea are, de asemenea, un alt capitol dedicat ”Sacrificiului animalelor” (Capitolul 18), și îi învață pe cititori despre ”Biblia Satanică” și ”Creștinismul invers”. Vedeți Cuprinsul complet aici:

Pe aceeași pagină Amazon care promovează această carte despre satanism, sunt enumerate pentru a atrage cititorii alte cărți promovate, inclusiv:

  • Căi către satana: Un ghid al satanismului contemporan

  • Satanistul fericit: găsirea abilității de a vă auto-împuternici

  • Narațiunile satanice: O biblie satanică modernă

  • Biblia diavolului.

Ca și alți giganți tehnologici, Amazon este condus de adoratori ai lui satana, care folosesc cenzura pentru a reduce la tăcere vocile despre Adevăr și Divinitate

Acest lucru demonstrează că Amazon.com este fericit să vândă cărți despre închinarea la satana, dar interzice documentare – și, în curând, cărți – care îndrăznesc să îi învețe pe oameni adevărul despre ingredientele vaccinului, riscurile vaccinurilor și chiar decesele care apar în urma imunizărilor de rutină.

Cu alte cuvinte, același retailer uriaș online, care afirmă că cunoștințele despre vaccinuri sunt ”periculoase pentru societate”, crede simultan că recrutarea adolescenților în satanism este perfect acceptabilă. Dacă acest lucru nu este un exemplu al răului pur al lui Amazon și Jeff Bezos, nu știu ce altceva ar putea să îi califice.

Adevărul uimitor este simplu și evident: la fel ca toți ceilalți giganți tehnologici malefici – Apple, Google, Twitter, Youtube, Pinterest etc. – Amazon este de fapt condus de sataniști, care caută în mod activ uciderea copiilor prin avorturi și vaccinuri. Continuați să citiți pentru a înțelege cum vaccinurile fac de fapt parte dintr-un cult mondial de sacrificiu demonic / satanic, care este acum împins de democrați, ”progresiști” și giganți tehnologici diavolești.

Și urmăriți analiza completă despre Jeff Bezos și a nocivității și cenzurii intense a Amazon, în acest nou videoclip: Brighteon.com/6009511692001

Vaccinurile sunt un ritual de sacrificare a pruncilor, prin care copiii sunt injectați cu sângele pruncilor uciși

Ceea ce mulți oameni nu reușesc să realizeze în toate aceste lucruri este faptul că vaccinurile fac parte dintr-un ritual de sacrificiu demonic, care injectează copiii vii cu ”sângele” copiilor care au fost uciși. (Nu sunt de fapt celule din sânge, ci țesuturi care au fost cultivate în laboratoare, generație după generație, după ce au fost recoltate inițial de la pruncuți umani uciși / avortați).

Este un fapt incontestabil că centrele de avort vând organe de prunci, recoltate atât pentru companiile de biotehnologie, cât și pentru producătorii de vaccinuri. Companiile farmaceutice folosesc acele părți de prunc avortate, pentru a crește cantități mari de țesuturi infestate, bolnave, infectate, care sunt omogenizate, prelucrate, filtrate și adăugate la vaccinurile injectate în alți copii.

De abia anul trecut, administratia Trump a oprit achiziția în curs de desfășurare a FDA, de țesuturi de la pruncuți avortați, pentru a fi utilizate în ”cercetarea medicală”. După cum a raportat Abortions.news:

Administrația Trump tocmai a demonstrat că FDA a cumpărat într-adevăr și folosește părți de copii avortați pentru cercetarea medicală. După cum se dovedește, agenția federală a semnat în liniște un contract pentru a obține țesuturi fetale ”proaspete”, de la un non-profit din California, numit Advanced Bioscience Resources (ABR). Planul a fost acela de a implanta țesutul de bebeluș avortat în șoareci umanizați, pentru cercetarea medicală – dar administrația Trump a luat atitudine, respingând definitiv controversatul contract al FDA.

Părți din copii au fost folosite de industria vaccinurilor timp de decenii. Între anii 2011 și 2014, s-a raportat cheltuirea unei finanțări federale de 280 milioane dolari pentru cercetările ce folosesc țesuturi fetale, avortate pentru ”cercetare”.

CDC recunoaște deschis că ingredientele vaccinurilor provin din copii umani avortați … vedeți acest document pe propriul site web al CDC

Pentru oricine se obosește să facă niște cercetări simple, aceste ingrediente de țesut fetal uman avortat sunt fățiș recunoscute a fi folosite în mod obișnuit în vaccinuri, inclusiv vaccinul comun anti-varicelă (Varicella / Varivax), care conține, de asemenea, glutamat monosodic, o otravă neurologică puternică. Acest vaccin anti-varicelă, în cazul în care sunteți curios, conține, de asemenea, ser sanguin de viței avortați, asigurându-vă că ritualul de sacrificiu al copilului este unul inter-specii, în numele ”științei”.

Vedeți acest articol cuprinzător al Natural News, care enumeră câteva dintre cele mai uimitoare și mai îngrozitoare ingrediente derivate din om, folosite în vaccinuri chiar acum. Acest document oficial CDC, arhivat pe serverele Natural News, recunoaște deschis că vaccinurile conțin ingrediente derivate din om, incluzând:

  • Linii celulare umane MRC-5, care au fost recoltate de la un făt de 14 săptămâni, care a fost avortat de o mamă cu probleme psihiatrice.

  • Linii celulare umane WI-38, derivate din tesutul pulmonar al unui făt alb avortat (caucazian) de sex feminin.

  • Dincolo de celulele umane, unele vaccinuri sunt, de asemenea, dezvoltate cu celule renale de maimuțe verzi din Africa, care sunt infectate cu tulpini virale moarte, după care maimuța este ucisă, organul recoltat și ”prelucrat” în ingrediente ale vaccinului.

În mod surprinzător, CDC încă nu și-a retras propriul document, care admite toate acestea. Vizitați următorul link pentru a-l vedea pe cont propriu și rețineți că aceasta este direct de pe serverele guvernamentale, ale CDC:

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf

Acolo, CDC recunoaște deschis faptul că multiple vaccinuri sunt realizate cu linii celulare provenite din țesuturi umane fetale avortate, precum și din părți de animale avortate (ser sanguin bovin).

În cazul în care nu-i credeți pe cei de la CDC, FDA admite, de asemenea, toate acestea pe site-ul propriu. Vedeți următorul prospect (insert) din vaccinul Varicella (anti-varicelă), direct de pe site-ul FDA.gov:

https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM142813.pdf

Acest document recunoaște (evidențierea este adăugată):

VARIVAX [vaccin cu virus Varicella viu] este un preparat pe baza tulpinei Oka / Merck de virus varicelos viu, atenuat. Virusul a fost inițial obținut de la un copil cu varicelă de tip sălbatic, apoi introdus în culturi de celule pulmonare embrionare umane, adaptat și propagat în culturi de celule embrionare de cobai și în cele din urmă propagat în culturi de celule diploide umane (WI-38). Următoarea transformare a virusului pentru vaccinul anti-varicelă a fost efectuată la Merck Research Laboratories (LMR), în culturi de celule diploide umane (MRC-5), care nu conțin agenți adjuvanți. Acest vaccin viu atenuat împotriva varicelei este un preparat liofilizat care conține zaharoză, fosfat, glutamat și gelatină prelucrată, ca stabilizatori.

Cinci vaccinuri uzuale sunt fabricate cu celule fetale umane avortate

Conform VaxCalc.org:

Există CINCI vaccinuri diferite care conțin proteine și ADN uman. O linie celulară a fost dezvoltată în septembrie 1966, din țesutul pulmonar luat dintr-un făt de 14 săptămâni avortat din motive psihiatrice de o femeie sănătoasă fizic de 27 de ani. Altul a fost derivat din țesutul pulmonar al unui făt de sex feminin uman, avortat la 3 luni.

Prospectele (insert) vaccinurilor nu specifică sursa sângelui uman. Cu toate acestea, acest raport de investigație oferă unele indicii.

De ce Amazon nu va interzice cărțile despre satanism, dar interzice cu ușurință cărțile care-i educă pe părinți despre vaccinuri

Nu este greu să înțelegi de ce Amazon nu va interzice cărțile care încearcă să recruteze adolescenții în satanism, chiar dacă interzic cărțile care educă părinții despre pericolele vaccinurilor. Motivul este că Amazon și Jeff Bezos se închină lui satana. Agenda lor este o agendă anti-umană, de a face rău și de a ucide cât mai mulți copii posibil. De aceea, Amazon este pro-avort, pro-vaccin și pro-satanism. Această poziție este de asemenea 100% aliniată cu democrații, care au devenit demon-crați în viața reală.

De aceea, Whole Foods – deținută acum de Amazon – este pro-Monsanto și a blocat în mod activ un efort național de etichetare a OMG-urilor (organisme modificate genetic). De fapt, Whole Foods a promis că va eticheta până în 2018 tot ce vinde având în conținutul său OMG, dar această promisiune a fost îngropată după ce Amazon a achiziționat Whole Foods Market. Acum, Whole Foods vinde alimente modificate genetic chiar în proprii unități (baruri) alimentare, aducând un omagiu semințelor modificate de om, ca o insultă directă împotriva lui Dumnezeu și a naturii.

În curând, Amazon va începe de fapt să vândă vaccinuri, deoarece compania este pe punctul de a lansa o operatiune de vânzare cu amanuntul de vaccinuri / la nivel farmaceutic , pentru a concura cu CVS și alte lanțuri farmaceutice de retail.

Vedeți voi, uciderea copiilor în numele satanismului (sau al vaccinurilor) face parte din modelul de profit al Amazonului. Sacrificiul uman, uciderea copiilor și poluarea în masă a lumii noastre cu OMG-uri, glifosat și produse farmaceutice toxice este modul în care Jeff Bezos își dovedește loialitatea față de Lucifer, distrugătorul umanității și inamicul vieții umane.

Amazon este acum, în esență, un inamic al omenirii și desfășoară în mod activ o agendă anti-umană, la fel ca Google, YouTube, Pinterest și Twitter, condusă de Jack Dorsey, un alt satanist care interzice în mod curent canalele creștine pe Twitter. Faceți tot ce puteți pentru a opri achiziționarea de produse de la Amazon.com. Este dificil, deoarece Amazon îi scoate din afaceri pe toți ceilalți comercianți cu amănuntul, dar una dintre cele mai eficiente modalități de a înfometa Amazon-ul și a-l împinge spre o eventuala prăbușire este pur și simplu să renunțați la a le mai oferi banii voștri.

În același timp, trezește-te și cere-i lui Dumnezeu să intervină, pentru că lumea noastră este consumată în întregime de sataniști care s-au jurat, în totalitate, să conducă la distrugerea completă a omenirii și a tot ceea ce reflectă divinitatea lui Dumnezeu (semințe, ierburi, planeta Pământ, copiii nou-născuți, trezirea la realitate etc.).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button