X

[VIDEO] Cum industria vaccinului a transformat rujeola, dintr-o infecție obișnuită într-o urgență națională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Videoclip uimitor arată cum industria vaccinului a transformat rujeola, o infecție obișnuită, non-fatală, cum ar fi varicela, într-o urgență națională critică

Când auzi cuvântul “rujeolă”, care este prima ta reacție? Nimeni nu v-ar putea învinui că vă panicați și țineți distanța de cei care suferă de această boală, având în vedere toată discuția asupra ei, dar ce anume este atât de rău? Chiar știi?

Compară acest lucru cu reacția la varicelă.  Mulți dintre noi am îndurat această problemă în copilăria noastră și, desigur, nu a fost distractiv, focarele la școală nu au ajuns la știri și nu au produs o isterie în masă.

În timp ce cele două boli nu sunt exact la fel, ele au mult mai multe în comun decât credeți. De fapt, rujeola a fost o problemă destul de frecventă, care ar fi putut fi enervantă, dar cu siguranță nu era periculoasă pentru viață, la fel ca pojarul. În mod obișnuit, începe cu o febră mare și este marcată de tuse, ochi roșii, nas curbat și acele pete roșii mici pe care probabil că le-ați fi putut deja observa începând din cap înainte de a se răspândi pentru a acoperi întregul corp. Ca multe boli comune, poate duce la pneumonie și alte probleme grave în cazuri rare. Dar, dacă dovezile științifice nu sunt destul pentru dvs., o privire asupra modului în care a fost abordată în cultura pop a vremii poate fi foarte importantă.

Spectacolul David Knight a aruncat recent o privire asupra unor clipuri video din anii 1950 și 1960 care ilustrează modul în care oamenii nefericiți aveau boala la vremea respectivă.

Luați exemplul unui episod al spectacolului The Donna Reed din anii 1950. “Nu este grav”, spune doctorul în diagnosticarea fiului ei cu rujeolă. “Dacă băiatul tău o va face ușor, va fi la fel de bun si ca nou în câteva zile. Are doar rujeolă.” Tatăl său chiar spune: “Sunt chestii de copil, ei vor râde de noi”.

Flintstones a fost la fel de concis despre asta într-un episod din anii 1960. Fred se întoarce acasă pentru a descoperi că soția sa Wilma și prietena ei, Betty, au rujeolă, împiedicându-i să apară la o emisiune TV.

“Nu vă faceți griji, Fred, rujeola nu vă doare”, spune Barney. Cea mai mare îngrijorare a tuturor celor implicați este incapacitatea femeilor de a apărea în spectacolul TV; nimeni nu este îngrijorat că viața lor este în pericol. De fapt, Fred și Barney se îmbracă in femei și le iau locul în speranța de a-și salva șansa la premiul de 10 000 de dolari pentru concursul de gatit.

Brady Bunch a dat tratamentul rujeolic în perioada 1969. “Dacă trebuie să vă îmbolnăviți, cel mai bine să vă alegeți rujeola”, spune Marcia, deoarece copiii chiulesc de la școală pe motiv de boală, în timp ce mama și tata vorbeste despre cat de fericiti sunt toti copiii care au avut-o acum.

În contrast, o altă abordare apare în America post-vaccinare, care apare în serialul Law & Order: SVU. Într-un episod intitulat “Acordarea imunității”, care s-a difuzat pentru prima dată în 2015, un focar începe de la un liceu local și este urmărit de o mamă care administrează un site de stil de viață care promovează tratamente pe bază de plante. A falsificat dosarele de vaccinare ale fiului său din preocupările legate de autism și i-a făcut pe alți părinți să facă același lucru, iar ea se găsește în instanță, în timp ce spectatorii aud un doctor vorbind despre cât de gravă este boala. Ea ajunge să fie condamnată la trei luni de închisoare pentru o amenințare nesăbuită

De ce rujeola atrage atât de mult interes?

În timp ce rujeola poate fi destul de contagioasă, cercetările au arătat că persoanele vaccinate pot, de asemenea, transmită altora și chiar să le contracteze singuri, motiv pentru care mulți oameni nu văd nici un rost în asumarea riscurilor vaccinului pentru astfel de beneficii discutabile. În fiecare zi, se pare tot mai mult că de fapt este vorba de profituri monetare.

Oamenii din generațiile mai în vârstă vă vor spune că atunci când au descoperit că copiii din vecinătate aveau rujeolă, mulți părinți i-ar fi trimis pe copii să se joace cu ei, astfel încât toți să se îmbolnăvească imediat, pentru a-și rezolva imunitatea. Acum, oamenii sunt speriți de moarte și își imaginează ca fiind o sentință de moarte. Adevărul este că oamenii acceptă doar orbește orice promisiune a mass-media finanțată de Big Pharma și nu se gândesc sau nu pun la îndoială ce se întâmplă cu adevărat și pentru a examina faptele acestei boli și a vaccinului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button