CADOU de CENTENAR: Simona Halep, campioană la Roland Garros! America, silent please! VIDEO

iun. 9, 2018 13242 19 http://bit.ly/2sSMOS1

„Cuvintele nu pot descrie cât de fericite au fost ultimele 24 de ore pentru mine. Am citit atât de multe mesaje şi postări de pe reţelele de socializare care m-au emoţionat până la lacrimi, încât  nu pot să vă mulţumesc îndeajuns. Îmi cer scuze pentru momentele dificile de pe traseu, dar într-un final am reuşit! Cu multă dragoste, Simo”, este mesajul lui Halep.

VIDEO: Momentele cheie ale meciului.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
19 Comentarii la “CADOU de CENTENAR: Simona Halep, campioană la Roland Garros! America, silent please! VIDEO”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Dorli
  # 9 iunie 2018 at 18:36

  Cel maimare cîştig al plimbăreţilor din pța victury este acela de a privi cu sufletul la gură victoria Simonei la Paris ! Nu vor mai fi alte urale sincere acolo oricît vor fi îndemnaţi să zbiere pt apărarea demonocraţiei !

 2. costel
  # 9 iunie 2018 at 21:22

  Si eu sper din tot sufletul sa fie o pura intamplare. Insa fotograful acela a stiut ce si cand sa apese pe buton pentru a surprinde si arata lumii acel nefericit semn! Pentru ca lumea sa creada ca-i un semn nevinovat…iar cei ce traiesc de pe urma acelor semne se bucura!

  • redactor
   # 9 iunie 2018 at 21:59

   Practic e imposibil sa surprinzi ca vrei o asa pozitie a degetelor. Mai mult ca sigur, pozele au fost in rafala si s-a ales acea ipostaza pentru ca asta ii reprezinta pe redactorii de la msn. Va pot arata poze in care si la Parintele Justin si la alti parinti poti deduce ca tine mana asa. Sa tinem cont si de restul lucrurilor. Nu putem cataloga un om, dupa o poza NEVINOVATA.

 3. costel
  # 9 iunie 2018 at 23:06

  @vali
  N-am vazut meciul, nu mi-am facut timp pentru asta, imi pare rau. Nu vreau sa sugerez ca Simona a facut intentionat acel semn, poza ma ingrijora sa nu fie prilej de smintire pentru altii (in sensul de obisnuinta cu semne care nu-si au locul in ortodoxie).
  @redactor
  Cu siguranta pozele sunt facute in rafala, tehnica ajuta, insa asa cum spui, a fost aleasa cea care-i caracterizeaza pe cei de au postat-o! Si da, poate ar fi bine sa stie si Simona, insa ar fi un stress in plus in timpul meciurilor sa evite a mai face acel semn.

  • redactor
   # 9 iunie 2018 at 23:26

   costel

   Corect si asta, ca ar fi un stres in plus.

  • redactor
   # 9 iunie 2018 at 23:37

   Nu trebuie sa evite, pentru ca nu-l face de fel. Credem ca e singura data cand a fost evident – desi involuntar, altfel nici nu se observa. Poate, pentru a nu sminti, nici nu trebuia bagat in seama, fiind o rautate a satanistilor, caci asta sunt, de la msn, probabil din invidie ca le-a snopit compatrioata.

 4. costel
  # 10 iunie 2018 at 4:32

  Da, cu siguranta nu era ce mi s-a parut mie a fi. Imi pare rau.
  Intre timp poza a disparut (sau cel putin mie nu-mi mai apare cand deschid link-ul). Asta ar insemna ca suntem monitorizati cu foarte mare atentie!

 5. Spaceman
  # 10 iunie 2018 at 12:19

  Nu mai contează că Simona Halep are pașaport diplomatic, cu cip? Gata, își face semnul Sfintei Cruci în public și e mărturisitoare creștină ,ortodoxă, model de urmat pentru români că are nu știu ce… performanțe.

  http://www.wowbiz.ro/de-azi-au-pasapoarte-diplomatice-simona-halep-si-horia-tecau-au-devenit-ambasadori-ai-turismului-romanesc-16252678

  • redactor
   # 10 iunie 2018 at 13:37

   Nu zice nimeni ca e bine ca are pasaport cu cip și nici ca trebuie urmata in acest sens. Marturia Simonei este pentru persoanele ce nici cruce nu-si fac, plus ca este o marturie ortodoxa intr-o lume păgână!
   Bunul Dumnezeu sa o rasplateasca pentru aceasta fapta, incat sa o lumineze si in legatura cu pericolul documentelor cu cip. Totusi, si pentru noi ortodocsii este ceva deosebit, cand te gandesti ca nici macar ierarhii nu-si fac cruce corect.

 6. Spaceman
  # 10 iunie 2018 at 19:05

  @redactor

  Mai bine să ne rugam pentru voi, să nu alunecați înspre a deveni moderați în privința identității biometrice electronice și a documentelor cu cip.

  Ei… unde stătea ‘sora mărturisitoare’, Simona Halep, care nu este altceva decât materializarea ambiției unei mediocrități, puternic împinsă din spate de masonerie și politic pentru a da românilor un model de succes într-o Românie nouă. Ce mai model… să o lumineze Dumnezeu în legătură cu pericolul documentelor cu cip, ce să o mai lumineze, că l-a luat! Pa! :))

  Pentru mine mai bine moartea decât identitate biometrică electronică sau vreun document cu cip!

  • redactor
   # 10 iunie 2018 at 20:19

   Spaceman

   Prietene, deja te-ai suit pe matura.

   • Spaceman
    # 10 iunie 2018 at 20:28

    @ redactor

    Serios!? Atunci cred că am nevoie de o lungă… lungă pauză de online. 🙂

 7. Laurentiu
  # 11 iunie 2018 at 8:29

  Cele mai frumoase faze cu Halep:

  https://www.youtube.com/watch?v=JXjFkMvyv7M

Scrie un comentariu

Scroll Up