X

Dupa 14 ani … serialul “DOSARELE X” (“X Files”) continua cu sezonul 10. Pare CEL MAI ANTI SISTEM FILM produs vreodata. Atunci de ce l-au mai produs?

de Saccsiv
Foto: http://www.manlymovie.net/2015/12/forgotten-the-x-files-return-heres-the-new-poster.html?lang=ja

Va amintiti de celebrul serial “Dosarele X”, inceput in 1993 si terminat in 2002? A avut 9 sezoane. Paramount Channel ne prezinta in seara asta The X Files. Filmul, nu serialul. Probabil ca l-ati vazut, ca-i deja vechi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Putini dintre voi stiu insa ca a aparut de curand seria 10 a serialului iar actualmente se difuzeaza chiar seria 11.

Vom analiza seria 10, pe care eu il consider cel mai anti sistem film produs vreodata. Difuzat in 2016. Aceiasi actori, oleaca mai batrani:

12646651_953660944671639_882369649057910915_o
Foto: http://www.spetteguless.it/2016/01/27/x-files-e-record-di-ascolti-per-fox-italia/

Iata si trailerul:

De ce dupa 14 ani au creat un nou sezon cu doar 6 episoade? Ca sa transmita un mesaj in episoadele 1 si 6, celelalte patru fiind de umplutura.

Iata cateva citate si principalele teme abordate, in ordinea aparitiei lor, in episodul 1 (putina actiune, pare mai degraba un documentar):

1) Controlul armelor

2) 9/11

3) Supraveghere

4) Niste papusari au tehnologia extraterestra de 70 de ani dar o tin secreta pentru a putea subjuga omenirea prin companiile petroliere

5) Nu extraterestrii rapesc oameni si fac experiente cu copii in burta mamei, ci oamenii acelor papusari.

6) Dialog intre agentul Mulder si seful sau:

Skinner, Director adjunct FBI: “Dupa 9/11 lucrurile se indreapta spre o directie gresita.”

Mulder: “Ne monitorizeaza, spioneaza … cum ne spun ca ne tin in siguranta? Niciodata n-am fost intr-un mai mare pericol.”

Skinner, Director adjunct FBI: “Atunci fa ceva Mulder.”

7) Din nou despre dezarmarea populatiei.

8) Din 2012 au inceput pregatirea ultimei etape, a finalului. Nu sunt implicati extraterestrii “ci o conspiratie lipsita de scrupule a unor oameni impotriva umanitatii”.

9) “Roswel a fost o perdea de fum”

10) Mulder: “Tentaculele ajung adanc in secolul trecut, dar abia dupa victoriile din Europa si Japonia si dupa izbucnirea Razboiului Rece conditiile economice si politice au devenit perfecte pentru a fi puse in aplicare. O conspiratie mai mare si mai secreta decat Proiectul Manhattan.”

11) Testele nucleare i-au adus pe extraterestrii care au esuat la Roswel. Papusarii le-au cercetat tehnologia si au facut experimente pe tesutul lor, pe tesutul uman si pe hibrizi.

12) O tanara: “De ce atata minciuna … propriul nostru guvern?”

Mulder: “Propriul tau guvern minte, ca de obicei, e o practica … Experimentele din Tuskegee. Henrietta Lacks.”

Toate astea pentru a prelua controlul Americii si apoi al intregii lumi. Manati nu doar de lacomie financiara ci mai ales “de un obiectiv intunecat”.

Arme meteorologice, agenti contaminanti atmosferici, valuri electromagnetice.

Razboi continuu, stare de problema – reactie – solutie menite “sa inrobeasca cetatenii americani acasa cu unelte de tipul Patriot Act si National Defense Authorization Act, ingradind Constitutia in numele sigurantei nationale. Militarizarea fortelor politienesti in unele orase din SUA. Constructia de lagare FEMA fara un scop declarat. Preluarea hranei si a agriculturii de catre cateva corporatii precum si a medicamentelor si a sistemului sanitar pana si a armatei pentru planuri clandestine de a ingrasa, distruge, imbolnavi si controla o populatie si asa consumata de consumerism. Un guvern care iti asculta telefonul, culege informatii si iti monitorizeaza locuinta fara sa fie tras la raspundere. Un guvern pregatit sa foloseasca acele informatii impotriva ta cand va lovi si cand ultima preluare va incepe.”    

Finalul va incepe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extraterestrilor.

  

Episoadele 2 – 5

Mai mult de umplutura. Printre randuri se aminteste:

1) De bine de Madam Blavatski

2) Eugenie

3) Celebrele zgomote bizare auzite de mari mase de oameni in diverse zone ale lumii.

  

Episodul 6 (Mai putina vorba, mai multa actiune. Totusi se aminteste despre chemtrails)

Papusarii au declansa total finalul. Se sugereaza ca terenul a fost pregatit cu ani in urma prin vaccinarea in masa a populatiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat si un ceva ce la momentul prestabilit a dus la:

Care ar fi mesajul primului si ultimului episod din scurta noua serie?

Eu nu-mi amintesc ca industria cinematografica americana sa mai fi produs pana acum un serial sau film care sa abordeze aproape toate temele anti NOUA ORDINE MONDIALA. E mai mult decat documentare celebre precum Zeitgeist.

Cititorii acestui blog vor recunoaste insa schema: Ca si in Zeitgeist, vorbim de fapt despre fNOM …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iata si un trailer din sezonul 11:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Tocmai ce a murit astăzi Stephen Hawking
    Acum a aflat că există Dumnezeu
    Ar trebui sa scrieți ceva despre subiectul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button