[VIDEO] Delegația preoților nepomenitori din Grecia și România la Băceni

mart. 8, 2018 15167 2 http://bit.ly/2qHoql4

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “[VIDEO] Delegația preoților nepomenitori din Grecia și România la Băceni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Apa trece, pietrele rămân.
  # 8 martie 2018 at 21:40

  Pe mine m-a impresionat atmosfera înălțătoare din timpul Sfintei Liturghii.

  Pe copii i-am mai văzut și în alte videoclipuri. E mare lucru sa dai sens vieții unor copii cu astfel de handicapuri. Să le iei în grija atât trupul, cât și sufletul.

  Să ne ajute Dumnezeu sa dobândim curăția sufletească a pruncilor.

 2. Apa trece, pietrele rămân.
  # 9 martie 2018 at 7:00

  Userul ,,o oarecare ” mi-a folosit adresa de mail. Mi-am dat seama foarte clar, deoarece înainte de a fi șters comentariul lui, pe calculatorul meu mi-a aparut mesajul ,,Comentariul tău așteaptă moderare”.

  Sincere compasiuni celui care a procedat astfel! E Postul Mare și il iert, dar îi spun ca unui copil ca nu e frumos, nu e moral si nu e plăcută lui Dumnezeu o asemenea fapta. Sa nu uite sa spună duhovnicului ce a făcut. Dacă e crestin.

Scrie un comentariu

Scroll Up