Noul MINISTRU AL SANATATII (Sorina Pintea): LIBERUL ARBITRU nu trebuie sa functioneze in cazul VACCINARII. Aceasta trebuie sa devina OBLIGATORIE deoarece în fiecare lună 20.000 de părinţi refuză să îşi vaccineze copiii

Feb 7, 2018 26748 46 goo.gl/GWvR5e

„Pot să vă spun că Ministerul Sănătăţii a iniţiat o campanie de vaccinare antirujeolică şi în fiecare lună 20.000 de părinţi refuză să îşi vaccineze copiii. Am întrebat siderată: în fiecare lună sau într-un interval de timp? Mi s-a spus: în fiecare lună. Cred că în acest moment Legea vaccinării trebuie să fie o prioritate pentru noi. Cred că nu am făcut campanii suficient de agresive pentru a putea convinge părinţii cât de benefică este vaccinarea. În aceste condiţii, cred că liberul arbitru nu ar trebui să funcţioneze când este vorba de sănătatea copiilor şi spun cu foarte mare responsabilitate. Va trebui să avem o discuţie deschisă, o campanie pro-vaccinare. Producătorii ar trebui să aibă campanii care să spună cât de benefică este vaccinarea şi că aceste vaccinuri nu au efecte negative. (…) Legea este în Parlament, la Camera Deputaţilor. Am discutat cu cei din Comisia de sănătate de acolo şi vom avea o discuţie din nou cu toţi actorii implicaţi în această zonă, o discuţie foarte francă şi foarte clară”, a afirmat ministrul luni seara pentru Antena 3.

Referindu-se la vaccinul antigripal, Sorina Pintea a spus că acesta a ajuns în toată ţara, însă, din păcate, oamenii nu vor să se imunizeze.

De asemenea, Ministrul Sănătăţii se va întâlni marţi cu producătorii de medicamente, iar în cazul în care nu va ajunge la un consens cu aceştia privind imunoglobulinele, va fi declanşat mecanismul de protecţie civilă.

„Am avut o întâlnire pe problema imunoglobulinelor, pe care sunt convinsă că aţi vrut să o ridicaţi în această seară. Mâine la sediul Agenţiei Naţionale a Medicamentului am o întâlnire cu producătorii. Dacă nu reuşim să ajungem la un consens, vom declanşa mecanismul de protecţie civilă. Voi informa primul-ministru, vom face tot ceea ce trebuie astfel încât pacienţii să aibă aceste medicamente. În aceste moment avem stocuri care nu ne ajung. Aprovizionarea nu merge cum ar trebui. (…) Astăzi am înţeles exact ce se întâmplă. Pe de altă parte, este şi vina producătorilor, care chiar dacă au beneficiat de eliminarea taxei de clawback, suspendarea pe o perioadă de doi ani de zile, nu au făcut nimic pentru noi. Au notificat că nu vor mai aduce imunoglobulinele, dar atât. Nimeni nu i-a mai sancţionat şi nu i-a mai întrebat nimic. Voi avea o întâlnire cu dânşii mâine”, a afirmat Pintea.

NOTĂ OrtodoxINFO

Direct sau indirect, pe asta cu liberul arbitru au mai zis-o. Femeia asta vine insa cu o noua idée horror:

 

“Producătorii ar trebui să aibă campanii care să spună cât de benefică este vaccinarea şi că aceste vaccinuri nu au efecte negative.”

 

Pai, producatorii cam ce ar putea spune opiniei publice? Ca vaccinurile au efecte negative? Asta o recunosc doar intre ei:

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
46 Comentarii la “Noul MINISTRU AL SANATATII (Sorina Pintea): LIBERUL ARBITRU nu trebuie sa functioneze in cazul VACCINARII. Aceasta trebuie sa devina OBLIGATORIE deoarece în fiecare lună 20.000 de părinţi refuză să îşi vaccineze copiii”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. nela
  # 7 februarie 2018 at 11:43

  De unde a mai aparut si aceasta sluga a satanei ?

  Cine esti tu ? sa pui stapinire pe copiii nostri ???

  Piei satana !

 2. # 7 februarie 2018 at 12:08

  Sa se vaccineze ea cu tot neamul nu copii altora

 3. # 7 februarie 2018 at 12:11

  Cine esti tu sa dispui si sa decizi in locul meu?? Vacineazate tu si neamul tau si lăsa pe alți sa decidă ei ce si cum liberul Albitru este o lege universala pe care tu nu ai nici m drept sa o încalci. Îți doresc multă lumina in cap ca si nevoie . E mult întuneric in mintea ta doamna ministru.

 4. 123
  # 7 februarie 2018 at 12:16

  politic, sunt alesi doar prosti cu care elita poate sa intarate lumea si sa-si realizeze planurile.

 5. Christiana
  # 7 februarie 2018 at 12:17

  Au rearanjat piesele pe tabla distrugerii sistematice a oamenilor! Nu ajung toate blestematiile: jaf, minciuna, pervertire a copiilor, nepedepsirea pedofililor, inducerea ideii ca homosexualii sunt ceva normal… acum vor vaccinarea in masa! Liberul arbitru nu mai functioneaza! Bun venit in lagarul Romania!

 6. Apa trece, pietrele rămân.
  # 7 februarie 2018 at 12:18

  Dumnezeu să-i arate Calea, Adevărul și Viața cum poate și cum știe!

 7. # 7 februarie 2018 at 12:27

  Funia tradiționala din cânepa da cele mai bune rezultate.

 8. # 7 februarie 2018 at 12:31

  Minti bolnave ….

 9. # 7 februarie 2018 at 12:59

  Vaccinează-te tu,poate ți-ar prinde bine un vaccin antiprostie. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Ce v-ați băgat si aici afaceri. Dacă mor copiii sau se îmbolnăvesc de alte boli si merg la medic si ei spun ca nu s-au întâlnit cu asemenea maladii,ca e ceva nou,nu cunosc,răspunzi tu-ministra ploilor…..???

 10. # 7 februarie 2018 at 13:08

  ca si-n cazul violului…

 11. # 7 februarie 2018 at 13:14

  NU ESTE POSIBIL! PARINTII TREBUIE SA DECIDA!

 12. # 7 februarie 2018 at 13:15

  Sa dea Dumnezeu cel Sfant sa simtiti inmiit efectele copiilor nenorociti de deciziile voastre, voi si toate neamurile voastre! Poate asa va treziti!

 13. # 7 februarie 2018 at 13:32

  La tine acasă ,, ,,,,

 14. Garantii
  # 7 februarie 2018 at 13:58

  Atata timp cat exista efecte negative in prospect nu poti fi obligat.

 15. # 7 februarie 2018 at 14:02

  Bai jigodie ordinara, vrei respect de la mine?! ” ……./spune tu, pe ce- i cunosti/ dintre prosti, pe cei mai prosti?!”- Hora de baieti/ T. ARGHEZI; Adica, doar tu poti avea liber arbitru? Numai tu si sleahta ta de ” destepti” stii ce- i bine pt oamenii acestei tari?

 16. # 7 februarie 2018 at 14:04

  Alta proasta psd…..

 17. # 7 februarie 2018 at 14:08

  Nu prea a mers cu zaharelul, acum ar vrea sa incerce cu nuiaua.

 18. # 7 februarie 2018 at 14:40

  Sa se documenteze ce au făcut in SUA, chiar ieri in privința vaccinarii! O ineptă!

 19. # 7 februarie 2018 at 14:41

  De care imunizare vorbesti….iesti imunolog…mai aveti de prostit lumea..?

 20. # 7 februarie 2018 at 14:52

  Aceasta doamna care este economist și nu medic este paralela cu problemele de medicina !În aceasta funcție trebuie clar un medic care știe ce vorbește!

 21. # 7 februarie 2018 at 15:16

  Bai, fratilor, toti ministrii astia ai sanatatii parca sunt facuti de aceeasi mama. Care poate sa fie si tata.

 22. # 7 februarie 2018 at 15:17

  Serios?

 23. # 7 februarie 2018 at 15:20

  Daca vrea sa-si injecteze ea si casa ei si pe noi sa ne lese sa alegem

 24. Mario
  # 7 februarie 2018 at 15:35

  Da, de ce sa exista liber arbitru in Romania? Doar noi sintem sibgurul popor care ne place sa fim slugi la altii si administrati de altii de cand stim, ne meritam soarta, la protestele anti vaccin suntem tot timpul o mana de oameni si cei care trec pe strada ne rad in fata si ne fac inapoiati. In foarte curand nu se va mai putea trai in Romania fratilor, si daca va imaginati ca o sa fugiti cu totii in padure cand va veni balamucul va inselati. Doar incercati sa va gasiti un loc de refugiu de pe acuma ca o sa aveti mari surprize.

 25. Mario
  # 7 februarie 2018 at 16:21

  Aceeasi lege a vaccinurilor ce ni se baga pe gat de psd este incercata si in franta, doar ca acolo au aparut oameni de stiinta si doctori renumiti ce se lupta cu statul sa nu se dea asa lege satanica. Doar ca la noi doctorii dorm… ii trezim noi?
  https://professeur-joyeux.com/2018/01/15/appel-a-raison/

 26. # 7 februarie 2018 at 16:36

  Dar de ce a ti distrus inst. Cantacuzino, romanii au incredere in vaccinurile romanesti. Toate generatiile ne am vaccinat cu vaccinurile noastre. De cand a venit aceasta democratie criminala, nu mai avem nimic al nostru.

 27. Liliana
  # 7 februarie 2018 at 16:48

  Liberul arbitru este un drept sfant al oricarui om.De la Dumnezeu.Doar da ca am intrat in regim de dictatura sub aceste guvernari sataniste si inepte.
  Sa nu va ajute Dumnezu sa ne mai faceti rau!
  Maica Domnului,ajuta-ne! Nu ne lasa!

 28. # 7 februarie 2018 at 17:26

  Marsi fa…ciuma rosie…

 29. # 7 februarie 2018 at 18:25

  sa ne vaccinam copii cu gunoaie aduse din afara , pt ca ei sa ingroase buzunarele ! pe guvernanti nu-i doare capul de sanatatea noastra ! prost , dar prost este cine crede asa ceva ! sa-si vaccineze ei mintea lor bolnava !

 30. # 7 februarie 2018 at 18:43

  Si cind teai trezit erai beata duduie dute si tu si lasati poporu sa respire vrajitoare.

 31. dante
  # 7 februarie 2018 at 21:03

  Putoarea asta se crede mai presus si fata de Dumnezeu. Pai daca Insusi Domnul respecta liberul arbitru atribuit omului, chiar daca acesta I-l injura, atunci cine se crede cucuveaua asta din acest guvern alcatuit numai din cucuvele, de se apuca sa traseze directive a la Stalin?
  Un lucru e clar, poti sa pui un ministru si de la Socola caci lucrurile tot asa vor fi. N-are rost s-o mai intreb pe fatuca asta un lucru la mintea gainii si anume : de ce se tem cei vaccinati de cei nevaccinati, caci ii intra in panica singurul neuron pe care cica il are.
  Si cind te gindesti ca Dragnea are in guvernul lui numai fatuci din astea machiate, rujate si cu mintea-n papuris….realizezi ca astea sint de fapt crucile pe care noi trebuie sa le ducem.

 32. # 7 februarie 2018 at 21:47

  Doamnele din guvern merg toate la acelasi coafor?!!

 33. contracurent
  # 7 februarie 2018 at 23:59

  purcica asta inculta militeaza pt anularea liberului arbitru, asta deja e nazism, e fascism, trebuie data afara din guvern si guvernul dat afara din tara

 34. # 8 februarie 2018 at 8:08

  Vaccineaza-ti progenitura drogata din puscarie de la Gherla , vagaboanto !

 35. # 8 februarie 2018 at 10:06

  probabil, se referea la animale nu la fiinte umane!

 36. carla
  # 8 februarie 2018 at 10:28

  Slugile corporatiilor spun ca n-au facut propagandă suficient de agresivă?
  Oare…
  În orbirea lor, ei nu văd cum pe măsură ce insistă tot mai mult cu „obigativitatea”, complet neconstituțională, tot mai mulți oameni încep să se întrebe de ce și încep să-i suspecteze de alte intenții decât acelea de a face bine.
  De alfel chiar dacă ar fi vorba de „licoarea nemuririi”, dacă omul nu te crede, nu ai dreptul să-l declari prost și să-l obligi.
  Este normal că vaccinatorii întâmpină rezistență.

 37. # 8 februarie 2018 at 16:56

  Tu ti-ai vaccina copilul?

 38. Irina
  # 9 februarie 2018 at 9:04

  Raw: Semnele unei dictaturi big-pharma. V-ati revoltat ca Romania a fost folosita drept cobai in codul alimentar. Dar a fost prea tarziu. Acum este vorba despre vaccinuri. Vizeaza pe toata lumea, inclusiv adulatii pana-n 65 de ani, conform propunerii legislative. Ministerul Sanatatii nici macar nu doreste ca lumea sa citesca prospectele de la vaccinuri. Ce ziceti?
  Deci, toata lumea trebuie sa stie ca statul doreste cetateni prosti din moment ce este deranjat de indemnul: „Citește prospectele de la vaccinuri” – legat de vaccinara obligatorie.
  Cum ar trebui sa sune, atunci? Nu citi nimic, supune-te orbeste la ce spune doctorul? Nu ai voie nici macar sa ai suspiciuni privind vaccinurile. Ministerul nu este al Sanatatii ci este Ministerul Bolii si al minciunii. Isi baga cizma in gura oricarui om care are indoieli.

 39. gheorghe
  # 10 februarie 2018 at 12:24

  In SUA, cel mai „vaccinat” stat este si cel mai „bolnav”!
  https://news.theepochtimes.com/the-unhealthiest-state-in-america-has-the-best-vaccination-rate_2419065.html
  The Unhealthiest State in America Has the Best Vaccination Rate
  Offit’s Orwellian logic fails to connect the dots
  By World Mercury Project Team, World Mercury Project
  January 19, 2018

  in 1979, Curtea Suprema din Statul Mississippi a decis ca „datoria” statului este mai importanta decat dreptul parentale…
  Cea mai mare rata de mortalitate infantila (523 in 2014), obezitate, autism, astm….
  1 elev din 8 (12,7%) din copiii ajunsi la liceu si-au facut un plan de sinucidere…
  Analizand efectele vaccinarii [anti] HepB: frecvent efect advers a fost „moartea subita” a copilasului… vaccinul se face OBLIGATORIU in primele 24 de or de la nastere!
  ===================
  Vaccinarea anti-gripa cu TAMIFLU
  http://thefreethoughtproject.com/tamiflu-hits-record-sales-side-effects-kids-violent-suicidal/
  Tamiflu hitting record sales, yet it’s making kids hallucinate and turn violent
  Matt Agorist – The Free Thought Project – Thu, 08 Feb 2018
  … efecte adverse („side” effects) – confuzie, halucinatii, violenta, auto-ranire…
  „Last month, 16-year-old Charlie Harp was given Tamiflu, the entirely normal boy then took his own life hours later.” (decembrie 2017)
  O fetita de 6 ani s-a urcat pe masa ca sa se arunce pe geam…
  Un baietel de 2 ani a inceput sa-si palmuiasca parintele s apoi sa dea cu capul in perna strigand „au, au”…
  „…. parents of a six-year-old little girl gave their daughter Tamiflu and she began hallucinating, ran away, and then tried to kill herself by jumping out of a window.
  „She was about to jump out the window when my wife came up and grabbed her,” recalled the girl’s father, who wanted to stay anonymous.
  As KRBK reports, the Wallens say their 2-year-old son, Steven, was twitching, hallucinating, and slamming his head in pain after taking the medicine after being diagnosed with the flu.
  „When I walked in the room I was greeted with him slapping me across the face, and then continually smacking his head into the pillow saying ‘ouch, ouch, ouch,'” says Andrea Wallen, Steven’s mother.
  —————
  „Gluma” finala – potrivita cu urmarirea nazista a celor care au afisat recomandarea citirii prospectului:
  Tamiflu – ca orice medicament, are efecte adverse, …”
  „”Tamiflu, like any medication, has potential side effects,” Dr. Amy Edwards, a pediatric infectious disease specialist at University Hospitals Rainbow Babies and Children’s Hospital explained to News 5 Cleveland.”
  Iar in alt articol (6-Year-Old Girl Has Hallucinations and Nearly Harms Herself After Taking Tamiflu
  By John Smithies, Epoch Times January 15, 2018 la
  https://news.theepochtimes.com/6-year-old-girl-has-hallucinations-and-nearly-harms-herself-after-taking-tamiflu_2414296.html
  se spune clar de catre medic – Dr. Glen Hardesty:
  Este un avertisment pe prospect …. si sfatuieste parintii sa cerceteze efectele adverse ale medicamentului!
  „Dr. Glenn Hardesty told DFW21 News, “It can happen. Less than 1 percent is what’s listed in the data sheet. I’ve been in practice 20 years, and I haven’t seen that particular complication.”
  There is a warning in the fine print of the medicine but the parents said they wish they had been told before administering it.
  “I don’t think the 16 hours of symptom relief from the flu is worth the possible side effects that we went through,” the girl’s father said.
  Hardesty advised parents to research the side effects of medicines they give their children.
  “Know that side effects are there for a reason.
  They’re written down for a reason.
  I guess they can happen, and we got the short end of the stick,” her father said.”
  ================
  Omul destept isi da seama de greseala in fata evidentei, adica percepand REALITATEA.
  Sa o aute cineva pe Doamna numita in functie PLATITA de cei pe care vrea sa-i oblige in mod sadic. sa inceapa sa discearna si sa respecte comanda clientului – fa ce iti comand sau pleaca, nu-mi fura banii!

 40. ion
  # 10 februarie 2018 at 16:52

  Sa intelegem: satanistii nu se schimba. Trebuie altoiti cu nuiele forjate, gen gratii !

 41. ion
  # 10 februarie 2018 at 16:55

  Un barbat american si-a pierdut degetele de la maini si de la picioare dupa ce s-a vaccinat antigripal !!!

  http://yournewswire.com/dallas-fingers-toes-flu-shot/

Scrie un comentariu

Scroll Up