Protoprezbiter profesor Theodoros Zisis: „Sunt întru totul de acord cu pozițiile textului fraților români și subscriu cu multă bucurie”

ian. 22, 2018 13586 10 http://bit.ly/2qFG9K1

.

„Sunt întrutotul de acord cu pozițiile textului fraților români și subscriu cu multă bucurie”.

Protoprezbiter profesor Theodoros Zisis

Proiectul de rezoluție este cel publicat de portalul nostru.

Vedeți și: [VIDEO] Teolog Mihai-Silviu Chirilă – Lansarea de carte „Promovarea ecumenismului la nivel panortodox de către pseudosinodul din Creta”, în parohia românească din Pireu, Grecia

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
10 Comentarii la “Protoprezbiter profesor Theodoros Zisis: „Sunt întru totul de acord cu pozițiile textului fraților români și subscriu cu multă bucurie””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Iona
  # 22 ianuarie 2018 at 16:54

  Foarte valoroasa aceasta susținere. Astfel, proiectul de rezolutie depaseste granitele BOR, căpătând valoare panortodoxă.

  Sa ia aminte preotii de Radeni si ceilalți preoti care refuză proiectul, sa nu se situeze pe o pozitie anti-patristica si sa se izoleze de restul Ortodoxiei luptătoare.

  Trebuie mentionat ca p Zisis i-a fost profesor p Ciprian Staicu, dar se pare ca elevul nu-i calca pe urme.

  • redactor
   # 22 ianuarie 2018 at 19:43

   Si nu e singurul nume important care sustine acest proiect. IPS Serafim de Pireu a felicitat pe autorii sai.

   • Pavel
    # 23 ianuarie 2018 at 1:58

    Si daca au spus-o grecii, „sigur” e fara de pata… 🙂

 2. Raluca
  # 22 ianuarie 2018 at 19:17

  S-ar putea să existe și aici orgolii. Sper să totuși să nu fie așa.

 3. Nicu
  # 22 ianuarie 2018 at 19:29

  E vorba de teologie. Altii care nu stiu teologie, au din pacate, orgolii de cunoscatori ai Sfintilor Parinti.

 4. Nicu
  # 22 ianuarie 2018 at 20:46

  Se va vedea la sinaxa teologia unora. Sa nu zici hop pana nu sari gardul.

 5. Elena
  # 22 ianuarie 2018 at 21:21

  Sa ne rugam ca sinaxa sa fie in duhul Sfintilor Parinti! Doamne ajuta!

 6. BALTAG LICĂ
  # 23 ianuarie 2018 at 8:23

  Sinaxa va spune (credem noi) lucrurilor pe nume. Desigur că un nume mare în Ortodoxie nu se obține foarte ușor, dar să vedem dacă numele mare se poate menține pe locul fruntaș după ce se vor termina lucrările sinaxei. Cineva aici a spus că „să nu zicem hop până nu sărim gardul” și sunt întru totul de acord cu acest sfat. Eu sper ca Părintele Staicu Ciprian- Ioan să nu ne dezamăgească așteptările, adică să țină dreaptă în continuare linia pe care a slujit până acum, oricare ar fi consecințele. Domnul să fie cu cei drepți în această sinaxă. Doamne ajută !

 7. Silvestru Sterie
  # 5 februarie 2018 at 18:50

  În clipa în care cineva primește gândul rău (şi cineva care ştie şi cineva care nu ştie, pentru că nu ştie deoarece nu vrea să ştie) și gândește că ar fi un lucru bun să rămână în comuniune cu erezia, în acea clipă acest cineva schimbă învățătura ortodoxă și este eretic.

Trackbacks/Pingbacks
 1. [VIDEO] Pr. prof. Theodoros Zisis: "Semnez acest text pentru că mă reprezintă întru totul" - OrtodoxINFO - 24 ianuarie 2018

  […] Semnătura pr. prof. Zisis poate fi văzută aici.. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up