Noi statistici CDC: în Statele Unite 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism

Dec 10, 2017 6428 2 goo.gl/bHS2ba

Asta ar trebui să fie o știre de primă pagină și, totuși, mass-media sposorizată de corporații a fost aproape mută în privința acestui raport.

Noile statistici. publicate de Centrul pentru Prevenirea Bolilor al Statelor Unite (CDC) arată că 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism.

În 2013 rata era de 1/50, în 2008 fusese 1/88, în 2002 ea era de 1/250 iar în 1980, cu șase ani înainte ca Președintele Reagan și Congresul American să promulge o lege prin care se oferea imunitate juridică totală producătorilor de vaccinuri pentru sechele sau decese cauzate de vaccinuri, rata fusese de numai 1/10.000!

Dr. Stephanie Seneff, cercetător la celebrul Massachusets Institute of Technology (MIT) a declarat că dacă trendul actual se păstrează, până în anul 2025 jumătate din copii vor fi diagnosticați cu autism.

Pentru a lămuri datele furnizate de CDC, echipa VAXXED s-a îndreptat către Dr. Brian Hooker. Hooker este, probabil, persoana cea mai avizată din lume în privința CDC și a datelor compilate de ei despre vaccinuri si autism.

Dr. Hooker este tatăl unui copil cu sechele în urma vaccinării și este cercetător cu doctorat. A luptat împotriva CDC de mai bine de 14 ani, folosindu-se de Legea Accesului Liber la Informație pentru a aduna cât mai multe date posibil din studiile publicate de CDC și care pretind că nu există o legătură între vaccinuri și autism.

Foarte multe dintre rezultatele cercetărilor sale asupra datelor CDC privind vaccinurile au fost înaintate Congresului American. Congressman-ul Bill Possey l-a ajutat pe Hooker în demersul să de a obliga CDC să răspundă solicitărilor sale.

După aproape 12  ani, eforturile sale neobosite pentru aflarea adevărului au forțat CDC să permită accesul la documente, astfel încât Dr. Hooker să se poată uita la datele brute despre care CDC pretindea că nu au relevat o legătură între vaccinări și autism.

A fost necesară presiunea congressman-ului Bill Possey pentru a obține aceste informații (vezi: CDC este prins că ascunde date care arată că mercurul din vaccinuri provoacă autism).

La scurt timp după aceasta, unul dintre specialiștii de top în vaccinuri de la CDC l-a contactat, pentru a oferi informații din interior privind frauda din cercetarea în vaccinare. Povestea acestui om de știință de la CDC  este prezentată în filmul VAXXED.

În acest interviu din 5 decembrie 2017, Dr. Hooker discută și explică cum CDC încearcă să minimizeze importanța datelor din raportul lor privind rata actuală a autismului la copii.

Reporterul Polly Tommey și Dr. Hooker vorbesc despre corupția asociată acestei probleme și care afectează mult mai mult decât doar CDC, incluzând aici câteva organizații naționale pentru autism precum Autism Speaks, pe care Dr. Hooker îi numește „o mână a Pfizer” (producătorul de vaccinuri). El declară că aceste organizații naționale, așa cum este si Autism Speaks [n.tr. – Autismul Vorbește] nu sunt interesați de familiile cu copii bolnavi de autism ci doar servesc intereselor companiilor farmaceutice pentru a dezvolta medicamente psihotrope pentru copiii autiști. De aceea, ei neagă orice legătură între vaccinuri și autism.

Urmăriți aici întregul interviu:

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Noi statistici CDC: în Statele Unite 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Raluca
    # 10 decembrie 2017 at 21:35

    Georgia guidestones

Trackbacks/Pingbacks
  1. Interzis la tv / CRESTERE URIASA a ratei de AUTISM: 1 din 36 de copii | SACCSIV - blog ortodox - 10 decembrie 2017

    […] Iar dupa doar cativa ani s-a ajuns la 1 din 36 de copii. Iata ce putem citi la New CDC Statistics: 1 out of every 36 Children in the U.S. has Autism de pe Vaccine Impact, traducerea OrtodoxInfo: […]

Scrie un comentariu