X

IPOTEZĂ: Regele Mihai ar fi murit încă de anul trecut. Dacă-i adevărat, a tăinuit și patriarhia română acest lucru prin pseudo-mitr. Iosif?

de null


8 indicii care conduc la concluzia ca regele Mihai a murit (PoliticScam)

Am mai scris pe marginea acestui subiect un articol pe care il intitulam Regele Mihai a murit – manipulare sociala sau adevar?. Suntem nevoiti ca in lumina ultimelor evenimente sa prezentam cele 7+1 indicii care conduc orice om rational la concluzia ca Regele Mihai a murit; in acest context, da, tot ceea ce incearca acum trusturile de media sa faca se numeste manipulare sociala prin mijloace media.

citiți și: Știați că regele Mihai avea rang de episcop, fiind singurul moștenitor al Bizanțului?

Cele 7 indicii care conduc la concluzia ca regele Mihai I a decedat iar Casa Regala acopera acest lucru:

  • Nimeni nu l-a mai vazut in spatiul public pe rege incepand din luna octombrie, indiferent de circumstantele si intamplarile grele prin care a trecut Casa Regala; regele „traieste” prin comunicate ale camarilei, nu l-a mai vazut nimeni din public viu…
  • Incercarea de acoperire a disparitiei din spatiul public a regelui de catre Casa Regala prin hartii (comunicate de presa, scrisori semnate de rege) sau fotografii (care mai tarziu au fost demontate ca fiind facute anul trecut si nu la data la care Casa Regala incerca sa convinga opinia publica ca ar fi fost realizate);
  • Ipoteza lansata de un ziarist argesan in Ziarul Profit, ipoteza care are la baza o conversatie a ziaristului cu apropiati ai familiei regale si ai Patriarhiei; articolul a fost blamat de catre apropiatii Casei Regale si trusturile de presa. S-a incercat demontarea lui imediata prin prezentarea unor fotografii, dar internautii au verificat fotografiile si au demonstrat ca acestea au fost facute undeva prin luna octombrie 2015 si nu in ianuarie cum se incerca sa se insinueze.
  •  Raspunsul dat de Casa Regala unui cetatean al Romaniei care a avut inspiratia si decenta sa intrebe in scris Casa Regala, negru pe alb, daca regele este viu sau mort: raspunsul Casei Regale a fost „nu comentam pe acest subiect”; daca era viu, cred ca nu mai incape indoiala care ar fi fost raspunsul…
  • Modalitatea in care orice incercare de anuntare a mortii regelui a fost suprimata de CNA: Romania TV a fost amendata de CNA dupa ce anuntase pe ecran moartea regelui, inca din Ianuarie; faptul ca statul roman nu lasa ipoteza mortii sa fie prezentata „prostimii” naste suspiciuni inca de neinteles pentru „neinitiati”
  • Modalitatea in care suntem prostiti de catre Casa Regala in legatura cu operatia regelui Mihai – nu credem ca exista in lume un singur medic care sa accepte sa opereze un barbat de 95 de ani, mai ales aflat intr-un stadiu atat de avansat al bolii. Daca exista intr-adevar un medic care sa performeze o asemenea operatie, am ruga Casa Regala sa ne comunice si noua.
  • Pasivitatea trusturilor de presa din Romania – daca ar fi fost operata orice pitipoanca ar fi trimis o caruta de jurnalisti care sa o astepte la iesirea din spital; in cazul regelui Mihai, „operat” in Londra, nimeni nu intreaba nimic si televiziunile fac jocul Casei Regale, indurerate si cu mult patos nationalist.
  • Refuzul pentru principele Nicolae de a-și vedea bunicul, pe rege, în ultimele zile de viață, când era anunțat că sănătatea îi este tot mai șubredă.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asadar, 7 motive pentru care orice om cu scaun la cap ar ajunge la o concluzie pertinenta.

Daca regele e viu, de ce nu ne prezinta nimeni o dovada a acestui fapt?

Nu poti sa „tii in viata” un rege cu scrisori, chipurile semnate pe 1 Martie, simbolistic, atunci cand cel care a semnat aceasta hartie tocmai iesise din operatie sau se chinuie pe un pat de spital. Cate astfel de „hartii” semnate in alb inainte de moartea regelui mai are Casa Regala si ce planuieste sa faca cu ele?

Post-Scriptum: o astfel de manipulare sociala nu poate fi justificata doar de luptele interne intre mostenitorii Regelui Mihai pentru avere. Nu vedem de ce si-ar fi dat mana Antenele cu Realitatile si cu Proteveii ca sa ne pacaleasca doar pentru o chestiune atat de minora. In mod cert, moartea regelui Mihai este acoperita pentru un interes mai presus de interesele mercantile ale Casei Regale, iar modul in care actioneaza acum trusturile de presa ne duc cu gandul la un ordin primit de „sus”, pentru un interes national romanesc…

În tot acest răstimp, “casa regală” anunța că regele este cercetat la reședința din Elveția de mitr. Iosif al Europei Occidentale și Meridionale sau de preoți trimiși de aceștia, care l-au spovedit și împărtășit. În cazul în care moartea regelui a survenit încă de anul trecut, s-a făcut părtașă acestui “secret” și patriarhia română? Totul este posibil, căci dacă ierarhii negociază însăși Ortodoxia, atunci o asemenea faptă abominabilă e un nimic pentru ei. Ce vremuri trăim fraților și încă nu le-am văzut pe toate…

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

37 comentarii

  1. Al 8-lea motiv:

    In afara de Casa Regala a Serbiei dintre celelalte monarhii nu a mai transmis NIMENI condoleante. Vezi si: http://www.flux24.ro/regele-mihai-misterul/

    Nu sunt TFL-ist (adica comunist) dar aici este clar o marsavie a PSD-ului care a initiat legea de angrasare a “casei regale” cu zeci de milioane de euro anual. (care acum e pe vine in Parlament)

    1. Daca ai scrie corect romaneste poate ca ai putea sa vezi “lucrurile” mai … romaneste, adica echilibrat rational desi dedicat sufleteste.
      Anti-monarhismul transpare din ultima fraza… de unde si excesul de criticism. Neavenit, dupa parerea mea
      Averea materiala a Suveranului, administrata prin Casa Regala nu este o preocupare de bun simt pentru supusi.
      Nu iei dupa tine proprietatile si nu cred ca un conducator care traieste”de la avans la lichidare” poate sa se detaseze de frica de saracie, de poftele materiale.
      … da’ poate ca e prea mult de “inghitit” cand esti “anti”, scuza-ma.

    2. Al 9-lea motiv: de ce nu a participat la funeraliile sotiei? Orice om, oricit de bolnav ar fi, isi conduce sotia pe ultimul drum.

      1. Nu a participat la funeraliile reginei (dacă mai era în viață la acea dată) pentru că era foarte bolnav și nu putea fi transportat.

  2. Personal, nu cred ca ar fi asa, desi in ziua de azi orice e posibil (din punct de vedere negativ). Nu vad de ce s-ar fi amanat pana de curand anuntul si de ce acum ar fi fost momentul potrivit.
    Nu vad de ce sa fi luat parte reprezentantii Patriarhiei la o asemenea mascarada, avand in vedere faptul ca, anul trecut, dupa anunturile privind starea de sanatate a regelui, acesta a fost pomenit la Sf. Liturghie (la Sf. Daruri) si de curand a fost anuntat faptul ca a fost impartasit.
    E posibil ca aparitiile publice sa fi fost sistate ca urmare a bolilor de care suferea regele Mihai, precum si din cauza faptului ca ar suferi de Alzheimer.
    In ceea priveste interventia chirurgicala efectuata unei persoane avand o varsta asa de inaintata, mai exista cazuri (Patriarhul Teoctist – de exemplu). E adevarat starea de sanatate a regelui Mihai era mult mai precara, insa daca beneficiile unei operatii erau mai mari decat riscurile, presupun ca un medic si-ar fi asumat responsabilitatea. Daca, de exemplu, o persoana are ocluzie intestinala, banuiesc ca operatia trebuie efectuata de urgenta.

    Este adevarat insa ca, dupa parerea mea, exista forte (pe care nu stiu cum sa le numesc, “oculta”, “sistem”, “prelungire a securitatii”), avand centrul de comanda in AFARA Romaniei, care intra in trepidatii atunci cand exista institutii sau persoane publice pe care nu le au sub control. Exista relatari ale unor membri ai organizatiilor monarhiste conform carora de cativa ani n-au mai reusit sa stea de vorba direct cu regele.

  3. Conform știrii de mai sus, regele ar fi murit acum doi ani!
    Luptele pentru succesiune în familia regală, sau pentru avere, sau faptul că n-aveau unde să-l înmormânteze, nu erau niște motive serioase care să-i determine să anunțe oficial moartea lui după doi ani. Având în vedere că era un om de peste 90 de ani și cu probleme de sănătate, ar fi fost normal să fie pregătiți și pentru o astfel de situație. Așadar motivul pentru care au ținut ascuns ceea ce s-a întâmplat trebuie să fie altul, și trebuie să fie unul foarte serios. Dar care poate fi acela?

  4. Sant şi altii care sustin asta, de ex. Cătălin Berenghi ,el s-ar putea să aibă sursă de info. Dacă e adevărat,minciuna are picioarele scurte şi va ieşi la iveală minciuna.

    1. Sunt multi bogatasi in lume care sufera de boli incurabile sau au ajuns la batranete si si-au cumparat locuri unde sunt congelati pina cand stiinta va descoperi secretul nemuririi sau leacul bolilor lor

  5. Mie mi s-a parut bizar ca abia dupa 3 zile au adus sicriul in care sa-l puna , cand pina si la un om de rand nu dureaza decat citeva ore . Oare nu au avut bani sa-i cumpere imediat sicriu ?

    1. Am pierdut pe cineva drag aici, in Canada; a murit in spital, dupa o lunga suferinta… inainte de Ziua Canadei.
      Corpul persoanei a fost introdus in congelator.
      Dupa o abia familia a putut sa ingroape persoana – ba ca e “inchis” la morga, … ba ca la Casa mortuara nu erau activitati.. (ca nu merge sa duci acasa sicriul, is speriati rau de tot cu boli si contaminari.
      Nu este bizar ci nu prea… crestineste.
      Asa se intampla pe meleaguri straine iar in cazul acesta exceptional, organizarea funeraliilor si ceremoniilor de rang inalt determina o organizarea diferita fata de oamenii – sa zic – obisnuiti.
      Glumesti cu lipsa banilor, nu-i asa?
      Nu cred ca e o gluma potrivita, nu te supara!

  6. Daca tinem cont si de refuzul principelui Nicolae de a-si vedea bunicul, pe regele Mihai, cred ca motivul acesta ii infunda si mai tare pe altetele lor.

  7. BVizar este ca astazi televiziunea a aratat cum scoteau sicriul din casa si cica va fi depus la Lausenne ( 3 zile ). Probabil sicriul este gol si va fi dus la firma unde se afla congelat pentru a-l aseza . Lui Nicolae nu i-au permis sa intre pentru ca mortul nu se afla acolo ( ci in congelator ). Acum ca s-a anuntat moartea il lasa per Nicolae la inmormantare. CARAGHIOSI RAU !

  8. Mai oameni buni nici mort nu i dați pace dacă nu va rugați pt sufletul lui măcar rugați va pt al vostru și nu mai defăimati….. E păcat sa vorbim pe cei plecați dintre noi de rău.

  9. Președintele ar fi avut un discurs scris de un an , discurs – rafală , deci la cum a chinuit cele câteva cuvinte – Nu Știa! Ce interes poate fi așa mare , dacă nici Președintele nu avea știință? Cum poate fi asta ? Unii mai cred că tov . Ceaușescu nu a murit. Contează intuiția.

    1. Lumineaza-ma te rog, ce crezi / stii ca este … “intuitia”?
      “Vocea interioara”?
      “Susurat in ureche”?
      “Duh/idee venit prin… inspiratie”?
      Asa ceva spui ca ar conta?
      Rog precizari!

  10. Da,esti mort mai de mult ,daca se spunea casa regala nu mai primea bani de la statul roman . Sunt multe de spus ,dar putini inteleg, de aceia e bine sa nu ne batem capul cu eu.

  11. Da, s-ar putea ca Majestatea Sa sa fi murit de muuult mai multa vreme…. dar s-ar putea sa fi murit si… martir… Dumnezeu va dezvalui totul. De ce spun aceasta ? Pentru ca acum mai mult timp am publicat o lista cu raufacatorii planetei, demascata de CINEVA din interiorul ei. S-ar putea ca acest cineva sa fi fost insusi regele nostru, care sa nu mai fi suportat satanismul indivizilor cu “sange albastru” care vor sa distruga omenirea … Mie de atunci mi s-a asezat in inima acest lucru, citind lista: “Daca regele Mihai este cel care a dat-o publicitatii ???? !!!!” Regele Mihai a fost un CRESTIN si un PATRIOT !

  12. Place sau nu la niște unii, dar SIGUR regele a fost mort de mult. De-a binelea. Iar cei care au ascuns PREMEDITAT aceasta, au facut-o pentru un interes. Adică, pentru bani și speranța că vor pune laba lor spurcata pe averea poporului român. Uite cui vor iarăși, niște unii sa dea din sudoarea poporului, multe milioane de euroi, anual. Iar noi, tăcem complice.

  13. In “timpul psihologic” individual, cineva “a murit” atunci cand afla.
    Nici nu are relevanta o opinie fundamentata pe imporesii.
    A fost unu’ Toma care a vrut sa se convinga prin propriile simturi fiindc NU CREDEA!
    Ce voiati sa vedem?
    Un batran suferind si transfigurat de neputinta si durere?
    Personal nu sint de acord cu aceasta abordare materialista, lipsita de respect si sensibilitate, speculativa – fara dovezi si – pana la urma – fara nici o finalitate.
    Bine spunea cineva, sa ne rugam pentru iertarea pacatelor si pentru odihna sufletului Sau!
    Dumnezeu Sa-L ierte pe singurul Rege “unsul” lui Dumnezeu.
    Poate ca si din acest motiv a fost lasata Romania fara sustinerea pe care Regele a cerut Occidentului, pentru ca era un adevarat ORTODOX iar asta nu se iarta…
    Nu stiati ca “recunoasterea” titlului, calitatii de “rege” se face (in lumea…. civilizata, adica domesticita, pusa cu botul pe labe de “rationalism”) doar de Papa?
    Noi aveam alta structura, unde monarhul era Domn, Dumnezeu era Domnul Nostru…. da’ ne-am dat cu Apusul schismatic.

  14. De doi ani a murit… Atunci Margareta ca sa dezminta zvonul a postat o fotografie de familie facuta inainte cu doua luni …cata vreme Margareta a mintit dovada fiind fotografia postata iar timp de doi ani nici o dovada vie atunci e clar

  15. Ganditi va ca unii au reusit sa pastreze vii in acte ani buni cate un batranel doar pt cateva pensii in plus. De ce nu s ar proceda la fel si in cazul regelui pt interese mult mai mari:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button