PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregatit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugati-va fierbinte!

Noi 27, 2017 27895 10 goo.gl/yu7j8m

„De pe data de 28 (nov. ) până pe 5 (dec.) se va desfășura Sfantul Sinod al Bisericii ortodoxe … Rugați-vă, și rugati-va fierbinte!

Eu vreau să rămân în această credință…

S-a pregătit un Catehism nou! Oare de ce? Nu-i bun cel care a fost până acum?

Este un Catehism eretic!

… Rămânem în credința aceasta ortodoxa! …Se vor discuta lucruri grele.

Să ne lase în pace să credem așa cum am crezut! Ei vor să facă o credință globalistă!

Nu putem niciodată, avem un Adevăr Sfânt!

După ce ne vom întoarce de la Sinod, o să vă spunem, dar cred că deloc vești bune! Voi rămâneți în rugăciune, … mânia lui Dumnezeu este pornită asupra pământului!”

 

PS Longhin

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
10 Comentarii la “PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregatit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugati-va fierbinte!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. dante
  # 27 noiembrie 2017 at 18:15

  Din pacate terenul pentru antihrist este pregatit exact de cei care ar trebui sa tina dreapta credinta. Lupta va fi crunta, pe viata si pe moarte si lepadarea va fi totala venind la pachet cu mindria omului modern de a se emancipa si a nega statutul sau de creatura.
  Traim vremurile de pe urma.

 2. Unu din Moldova
  # 27 noiembrie 2017 at 18:24

  Da asta e deocamdată mici altare cu icoane acasa candela și cruce tămâie și multă rugăciune așa ne vom duce zilele ,in orașul unde locuiesc nu am găsit unu măcar sa m-a înțeleg cu el sa i spun de sinodul eretic ce înseamnă asta nici nu te asculta sau te privesc in gluma sau plictisit sau îți spun direct ca știu ei un psiholog/psihiatru bun ; asta e fiecare face cum crede ; Dumnezeu cu mila

 3. contracurent
  # 27 noiembrie 2017 at 20:21

  la sinodul carei Biserici Ortodoxe se refera parintele, cea din Moldova probabil…

 4. cca70
  # 27 noiembrie 2017 at 21:34

  adica se mai face inca un ” sinod” ca sa il betoneze pe cel din Creta???

  • Nicoleta
   # 28 noiembrie 2017 at 13:17

   Nu, cca70. Vor sa anuleze Sinodiconul, adica tot ce am primit de la Sfintii parinti si sa emita ei legi, ordonante, hotarari, circulare si alte baliverne pentru supunerea preotilor si a mirenilor sub stapanirea satanica a CMB. Aceasta va aduce la pachet si desfiintarea Manastirilor ortodoxe.

 5. Unu din moldova
  # 27 noiembrie 2017 at 21:42

  Numai bunul Dumnezeu stie

 6. Neculai
  # 28 noiembrie 2017 at 8:14

  daca bunul Dumnezeu ingaduie toate se vor intampla, noi nu putem decat sa ne rugam febinte cum ne invata ps.f Longhin amin

 7. Alexandru
  # 28 noiembrie 2017 at 15:47

  Deci longhin care este eretic vorbeste de „sinod al Bisericii” vorbind despre adunarea ereticilor. Prin aceasta confirma pozitia sa de erezie. De ce pomeneste inca pe onufrie si meletie care pomenesc si sunt in comuniune cu kiril hulitorul si inainyeamergatorul antihristului ?!
  Toti s-au abatut. Cum puteti spune sinod al Bisericii cand toti sunt lepadati sau nu mai sunt carpe lepadare ??

  Vedeti unde duce comuniunea cu erezia. La erezie si mai mare. Rusine.

Trackbacks/Pingbacks
 1. PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregătit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugați-vă fierbinte! – Ortodoxia mărturisitoare - 27 noiembrie 2017

  […] Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/11/27/ps-longhin-va-fi-sf-sinod-al-bisericii-au-pregatit-un-catehism-nou-… […]

Scrie un comentariu