X

VACĂ RĂSTIGNITĂ, o BATJOCURĂ la rang de ARTĂ

de null
Blasfemia ,,Vaca sacra”

O vacă „răstignită” într-o capiste idoleasca papistasa din Belgia a iscat o controversă puternică printre credincioși, care consideră că această blasfemie nu poate fi considerată „o operă de artă” , așa cum pretinde autorul ei. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O structură arhitecturală intitulată „Vaca sacră”, prezintă bovina în poziția care este caracteristică artei sacre, pe Cruce fiind reprezentat Iisus Hristos. Pe podeaua de sub statuie, în locul sângelui Mântuitorului, se poate vedea un lac de lapte.

Se întâmplă în Belgia, unde „opera de artă” a lui Tom Kerck a fost amplasată în „biserica” din Kuttekoven, Looz, scrie site-ul belgicatho.hautetfort.com.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Blasfemie ferească Dumnezeu dementa încet încet ajunge la apogeu și cred ca i doar începutul vai de lumea acesta ce pedepse înfricoșătoare o așteaptă pt acest gen de fapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button