Mănăstirile Părintelui JUSTIN Pârvu pângărite de prezența minciuno-episcopului Teofan Savu

nov. 10, 2017 63303 24 http://bit.ly/2qE8eBc

. minciuno-episcopul Teofan Savu la așteptat la măn. Petru Vodă, de un sobor de preoți

În marea zi de prăznuire a Soborului Sfinților Arhangheli Mihai și Gavriil, pseudo-mitropolitul Teofan Savu a pângărit cu prezența și învățătura sa eretică ctitoriile Marelui Duhovnic Justin Pârvu. Deși ambele mănăstiri, Petru-Vodă și Paltin, și-au exprimat dezacordul față de documentele eretice semnate în Creta, argumentând până într-un punct că prin acestea s-a oficializat ecumenismul, l-au primit totuși ca și cum nimic nu s-a întâmplart pe pseudo-mitr. Teofan ce nu s-a dezis o clipă de semnătura pusă pe documentele eretice, mărturisind public de mai multe ori că în Creta s-a mărturisit Ortodoxia. Astfel a devenit minciuno-episcop, adică un fals episcop, de care credincioșii trebuiau să se îngrădească, conform Canonului 15, I-II Constantinopol. Sunt zvonuri că s-a încercat acest lucru într-una din mănăstiri, la Paltin, dar acolo sunt 2 tabere, una care dorește continuitatea învățăturii Părintelui Justin și luptă prin mărturisirea în scris, iar alta formată din ucenice ale preoților din mănăstirea de călugări din Petru Vodă, care sapă de ani buni pentru a elimina de la conducerea mănăstirii ucenicele Părintelui Justin. Acest motiv lumesc, practic a împiedicat mănăstirea Paltin să întrerupă pomenirea pseudo-mitr. Teofan Savu deși așa au fost sfătuite maicile de către IPS Serafim de Pireu, crezându-se astfel că vor salva mănăstirea din mâinile unor maici ce țin direct de slugile lui Teofan Savu. Dar ce folos, dacă acum chiar conducerea mănăstirii se face preș în fața acestui trădător al Ortodoxiei, lepădându-se de lupta categorică a Părintelui Justin împotriva ereziei. Părintele Justin ar fi avut cu siguranță o ATITUDINE mai demnă (și ca să exemplific, amintesc episodul din 2010 când la hramul Sfintei Parascheva la Iași, pe atunci mitr. Teofan a cenzurat cuvântul starețului mănăstirii Sf. Pavel din Muntele Athos, arhimadritul Partenie. Când a aflat Părintele Justin s-a scârbit de fapta mitr. Teofan, refuzând să mai participe la un eveniment de la măn. Sihăstria, unde era invitat și Teofan Savu, zicând: „Nu vreau să-l mai văd în fața ochilor!”).

minciuno-episcopul Teofan Savu citind dezlegări la măn. de maici, Paltin-Petru Vodă

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
24 Comentarii la “Mănăstirile Părintelui JUSTIN Pârvu pângărite de prezența minciuno-episcopului Teofan Savu”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 10 noiembrie 2017 at 3:22

  De fete bisericesti nu putem zice nimic de rau , oricat ar fi de adevarat , dar cand e vorba de incalcarea dreptei credinte , de erezie, avem tot dreptul sa ii criticam , iar Teofan , Daniel si toata conducerea BOR l-au vandut pe Hristos si ne-au vandut si pe noi la sinodul din Creta . Se adeveresc scrierile Sfintilor Parinti si ale parintelui Iustin Parvu ” Pastorii vostri va vor vinde ….”

  • # 10 noiembrie 2017 at 12:32

   Asa este si lumea nu pricepe…Daca ar ramane Bisericile goale macar o dumo

  • # 10 noiembrie 2017 at 12:33

   Scuze….daca ar ramane TOATE BISERICILE GOALE MACAR O DUMINICA….S AR PANICA DE MOARTE SI POATE ….MACAR UNUL SA SE INTOARCA..

   • Cristina
    # 11 noiembrie 2017 at 3:38

    Da

  • # 10 noiembrie 2017 at 17:41

   Asa este , noi incurajam erezia , caci continuam sa mergerm la slujbele lor, suntem practic complici la crima ereziei…. Iar Daniel ii lauda pe jandarmi doar pentru ca jandarmii il apara pe el si pe ceilalti preoti eretici in fata enoriasilor care vad si inteleg realitatea si se revolta impotriva ereticilor. Nu ati vazut ca multi preoti au adus jandarmi in biseRica cand tin slujbe ? Acei jandarmi nu sunt adusi ca sa apere pe enoriasi, Ci ca sa ii apere pe preotiI eretici de revolta enoriasilor ….Acesti eretici sunt ipocriti pana in maduva oaselor, au tradat dreapta noastra credinta Ortodoxa , pentru a netezi drumul pentru religia unica a satanei . Cine nu crede, sa caute pe Internet toate interviurile Parintelui Iustin Parvu , si se va lamuri pe deplin. Sa nu ne despartim de Hristos, orice ne-ar predica ereticii si sa nu acceptam nici o schimbare in slujbele liturgice , pentru ca acesta va fi urmatorul pas . ‘ Sa stam bine, Sa stam cu frica, Sa luam aminte ‘ , cum a spus Sfantul Arhanghel Mihail.

  • # 10 noiembrie 2017 at 21:49

   Drept spuneti voi! Trebuie sa ne impotrivim , dar nu unu , doi , ci toti!

  • # 11 noiembrie 2017 at 14:29

   Așa este. Dumnezeu sa ne descurcam putere să nu se piardă adevărată Ortodoxie. Trebuie să luptăm împotriva ereziei până la capăt! Dumnezeu este cu noi. Doamne ajuta!

 2. BALTAG LICĂ
  # 10 noiembrie 2017 at 10:10

  Preoțimea L-a vândut pe Hristos ieri, tot preoțimea Îl va vinde și azi(în veac). Deuteronomul care zice: „ceea ce a fost va fi iarăși” se împlinește azi. Adică cuvântul Scripturii se împlinește astăzi sub ochii noștri, protagoniștii fiind nimeni altcineva decât noi înșine. Desigur că unii dintre noi intră în rolul lui Hristos pe când alții precum Teofan și colegiiii săi, în rolul lui Ana și Caiafa. Trebuie să vadă toți aceste lucruri, căci cu adevărat cine nu vede aceste lucruri, orb este. Îngrădiți-vă de ecumeniști, adică de erezie ca să nu fiți părtași pedepsei lor.Doamne ajută !

 3. # 10 noiembrie 2017 at 10:21

  Să sperăm că unul va recunoaşte. Poate noul Episcop de la Huşi.

  • # 10 noiembrie 2017 at 12:46

   Nici o speranță. ..a facut circ intr o Biseric din Londra cu baiatul de la pangar ca avea brosuri ANTIECUMENISTE…le a aruncat la gunoi si a yipat sa nj citim toate plrcariile ca ei au școală si ei ne învață pe noi…sa ne rugam sa i intoarca Dumnezeu cum stie pe CARAREA MINTUIRII…

  • # 10 noiembrie 2017 at 12:46

   Acum scapa cine poate. ..

  • # 10 noiembrie 2017 at 14:45

   Cine,Episcopul de la Huşi?

  • # 11 noiembrie 2017 at 0:25

   Da chiar el…episcopul Ignatie muresanul…e trimis sa mai pun in ”functie”alti preoti..e.mason

  • # 11 noiembrie 2017 at 8:02

   Şi mai zicea că vrea să fie urmaşul Episcopului care a fost omorat de Groza,. Nu imi aduc aminte numele Episcopului.

  • # 11 noiembrie 2017 at 8:44

   Scapă cine poate ,chiar e zisă bine. Nu ştiu in ce măsură conştientizăm.

 4. Pr. Iovita Vasile
  # 10 noiembrie 2017 at 10:28

  Teofane, Teofane, cum iti gramadesti tu carbuni de foc pe cap! Intocmai cum spune Sfantul Apostol Pavel (Romani 12, 20). Amar vei plange faptele acestea nesabuite! Preotii nepomenitori iti fac un bine imens, tragandu-te de maneca, ca sa te aduca in simtiri, si tu ii alungi din biserici. Din Biserica lui Hristos nu-i vei putea alunga, oricat te opintesti impreuna cu sugoii tai soiosi. Vei fi lepadat ca o carpa urat mirositoare.

  • Andu
   # 11 noiembrie 2017 at 4:29

   Foarte bine punctat! Va felicit pentru atitudinea luata fata de acest securisto-mason care se crede mitropolitul moldovei. Speram sa scapam de acest tortionar care nu ne-a facut cinste si nici nu ne face. Trebuie sa fim uniti sa ii cerem socoteala si nici macar sa-l lasam sa intre in Biserici pe Teofan Savu ca astefel batjocoreste si intineaza memoria parintilor, stramosilor si eroilor neamului care si-au varsta sangele pentru patrie si Sfanta Biserica.

 5. Iona
  # 10 noiembrie 2017 at 10:39

  Prin pomenirea ereticului Teofan manastirile erau deja pangarite, dar nu strica putina demnitate din partea urmasilor pr. Iustin. Dar de unde, ca a fost primit cu zambetul pe buze…

 6. # 10 noiembrie 2017 at 12:18

  În imaginile de la Paltin și Popa Aldea corvoada pe lîngă Teofan

  • redactor
   # 10 noiembrie 2017 at 14:25

   @Militaru Vasile
   Lasati atacurile la persoana. Nu intereseaza pe nimeni conflictele dvs. cu maicile. Aici e vorba despre lupta impotriva ecumenismului, pe care orice ortodox trebuie sa o duca pana la capat.

  • Ilyes Ana
   # 11 noiembrie 2017 at 0:41

   Sa fie toti ca „Popa” Aldea am avea de castigat. Cat de bine il cunoasteti ca sa va puteti exprima?

 7. # 11 noiembrie 2017 at 0:22

  Pai daca monahii si monahiile sant in erezie…nu s prieteni?? Cine intelege adevărul. ..fuge ca ars

 8. GabiM.
  # 13 noiembrie 2017 at 0:02

  Si Mihai Andrei Aldea e acolo,la puparea mainii eretice…Imi amintesc,ce mai predici Vai noua,vai…

 9. Dorli
  # 7 mai 2018 at 13:33

  GRIGORE LEU EPISCOP DE HUŞI !!! LUAŢI AMINTE, ESTE DINTRE SFINȚII NOŞTRI MĂRTURISITORI !!!

Scrie un comentariu

Scroll Up