X

,,Moastele” Papei Ioan Paul al II-lea vor fi aduse la Cluj. Crestinii ORTODOCSI NU au VOIE sa se INCHINE. ERETICII nu au SFINTE MOASTE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Credincioșii români au ocazia de a vedea și de a se ruga la moaștele unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați lideri ai Bisericii Catolice. Moaștele Sfântului Ioan Paul al II-lea vor ajunge, duminică, la Cluj, și vor fi expuse în Catedrala Greco-Catolică „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

Un personaj extrem de important la nivel mondial, Ioan Paul al II-lea a fost capul Bisericii Catolice în perioada 1978-2005. Acesta a fost cunoscut drept un papă al premierelor, trecând granițe religioase și culturale vechi de secole, în încercarea sa de a răspândi înțelegerea și iubirea printre semenii săi.

În timp pontificatului său, Papa Ioan Paul al II-lea a ajuns și pe meleaguri românești, în 1999, atunci când, fermecat de frumusețile țării, a numit România „Grădina Maicii Domnului”.

După trecerea sa în neființă, în 2005, Ioan Paul al II-lea a fost beatificat, pe 1 mai 2011, iar mai apoi a fost trecut în rândul sfinților, în data de 27 aprilie 2014.

NOTĂ OrtodoxINFO

Atentie foarte mare! Toata mass-media din Romania il numeste sfant si invita toti credinciosii romani ,, sa vada” moastele si sa ,,se inchine”. Acest papa facand parte din biserica catolica cea eretica nu are cum sa fie sfant sau sa aiba sfinte moaste.

Biserica ortodoxa fiind singura mantuitoare, asadar este singura care da sfinti si sfinte moaste.

Orice altceva sunt inselari, rataciri, erezii etc.

Cititi va rog si:

De cate ori s-a intalnit Patriarhul Teoctist cu papa Ioan Paul al II-lea?

Ereticul PAPA IOAN PAUL al II-lea a fost declarat SFANT 

SEMNE: Iata HAL DE CRUCIFIX dedicat Papei Ioan Paul al II-lea. S-a prabusit omorand un tanar cu doua zile inainte de CANONIZAREA ERETICULUI

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

VIDEO: MASONERIA il lauda pe Papa Ioan Paul al doilea si se lauda ca are printre membrii sai Mitropoliti, Episcopi, politicieni …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

78 comentarii

  1. Contrar cerintei Fecioarei Maria , Papa Ioan Paul al 2 lea nu a dat publicităti a treia parte a mesajului Fecioarei, nu a ascultat,călugării sant sub ascultare,nici sfant nu cred câ este. Dar,nu cred că in Biserica Catolică nu sant Sfinti. Sfantul Anton de Padova a fost văzut la el in chilie cu Pruncul Iisus in brate. Plus alte minuni făcute de el fiind in viată. Aşa că lăsatio mai moale că nu au Sfinti.

    Eu sant ORTODOX.

    1. Ii numeste Sfanta Maica drept “dusmanii Fiului Meu”… Tu vii si ne spui ca au sfinti.
      Unde ai invatat/aflat tu ca ereticii au sfinti? Nu ti-e frica de Bunul Dumnezeu si de Sfintii Sai sa spui asa ceva? Ia si citeste din Sfintii Parinti, vezi ce spun ei despre papa cel ticalos si despre cei ce-l urmeaza. Vai lor!

    2. Se pare că nu ai citit bine. Am zis că papa nu-i sfant. Vrei să spui că călugărul Anton(Sf. Anton de Padova). In timp ce scriam am primit comentariul. Nu sant asa cum sant.

    3. Da are dreptate Tanase Daniel cand au invadat catolici in Sfintul Munte a aparut Maica Domnului.dar nu mai stiu in care Manastire.si a spus calucarilor ca vin vrasmasi mei si al Fiului meu ca sa va omoara si se le spuneti calugarilor care doresc sa fie mucenic sa ramana iar care nu rezista sa fuga in padure si se steie acolo pana cand va trece ispita uni au ramas uni au plecat.iar cei care au ramas erau dusi in clopotnita si leau dat foc.si asa au devenit mucenici.Dumneseu sa ne fereasca de aceste inselari.

      1. Numai că acum odată cu schimbarea statutului SF Munte, vor veni tot soiul de eretici, sunt profețiile in care zice că icoana Portarita va părăsi SF Munte

    4. Am citit foarte bine. “Calugarul” respectiv NU e Sfant. Cum nici papa asta nu e. Nu exista Sfinti la papistasi, au avut cata vreme au facut parte din Biserica si au fost ortodocsi. Cand au hotarat ca Hristos nu mai e bun pt a fi Cap al Bisericii si vor un papa in locul Lui, au intrat in erezie. Nu exista sfintenie in erezie, nu eu spun asta, au spus-o Sfintii Parinti, care l-au blestemat si ocarat pe papa, ca pe un vrasmas al Lui Dumnezeu ce e.
      Repet, nu poti fi in intuneric si Lumina in acelasi timp. Nu poti sluji la 2 stapani. Nu poti fi ortodox si crede ca papistasii au Sfinti. Nu se poate! Cauta! Cerceteaza! Hristos nu se ascunde, dar nu-L vei gasi decat in Ortodoxie. Restul e minciuna, inselare, nu-ti pierde sufletul.
      Spui ca esti ortodox, dar ce spui dupa arata altceva.

    5. AHÓ … AHÓ SURORI ŞI FRAȚI !
      STAȚI PUȚIN … NU VĂ CERTAȚI !
      O SĂ VĂ EXPLIC CEVA !!!
      PROBLEMA CEA MAI IMPORTANTĂ , CU CELE MAI MARI CONSECINȚE ŞI DIN CARE REZULTĂ TOATE CELELALTE , E UNA SINGURĂ .
      EXISTĂ DOI TERMENI : CREAT ŞI NECREAT . CE DIFERENȚĂ E ÎNTRE TERMENII ACEŞTIA ? PĂI … CA DE LA NECREAT LA CREAT , CA DE LA CER LA PĂMÂNT …
      BOOONNN …
      ACUM .
      CE DIFERENȚĂ E ÎNTRE CELE DOUĂ AFIRMAȚII :
      1. HARUL DUHULUI SFÂNT E NECREAT
      2. HARUL DUHULUI SFÂNT ( GRAȚIA ZIC CATOLICII ) , E CREAT .
      CE DIFERENȚĂ E ? CA DE LA ORTODOXIE LA EREZIE .
      SFÂNTUL GRIGORIE PALAMA , ÎN SINTEZA THEOLOGIEI ORTODOXE MĂRTURISEŞTE HARUL NECREAT .
      VARLAAM DE CALABRIA , EXPONENTUL PAPISTAŞ ERETIC , AFIRMA GRAȚIA CREATĂ .
      ORI … AICI E MIZA CEA MAI MARE .
      NOI NE MÂNTUIM PRIN HARUL DUHULUI SFÂNT DOBÂNDIT PRIN SFINTELE TAINE ŞI ÎNTREAGA PRACTICĂ BISERICEASCĂ .
      DACĂ HARUL AR FI CUM ZIC PAPISTAŞII ÎN ORDINEA CREATĂ A LUCRURILOR , ATUNCI , NU PUTEM AVEA ACCES LA TRANSCENDENT .
      PROBLEMA HARULUI VALIDEAZĂ SAU NU TAINELE .
      TAINELE PAPISTADILOR SUNT CA UNTUL PE PÂINE , LUAT CU CEAI LA MICUL DEJUN … CUMPĂRAT LA KILOGRAM DE LA COLȚ DE LA COSTINELA … ÎL PAPI ŞI … DUPĂ CÂTEVA ORE MERGI LA BAIE .
      PE CÂND ÎN ORTODOXIE , HARUL E SCARA PE CARE DUMNEZEU O POGOARĂ , SE POGOARĂ PE EA LA NOI PENTRU A NE RIDICA PE NOI LA EL .
      CATOLICII NU AU TAINE VALIDE .
      CINE E BOTEZAT LA CATOLICI NU E DE FAPT BOTEZAT . PUNCT .
      DE-AIA NU AU NICI SFINȚI , NICI MOAŞTE AUTENTICE , PENTRU CĂ HARUL LOR E O CREATURĂ IN CĂPĂȚÂNA LOR …
      ORICÂTE MINUNI AR FACE AŞA ZIŞII SFINȚI AI LOR , DACĂ AU INVĂȚĂTURĂ ERETICĂ , SĂ SE ŞTIE , ASTA E PRINCIPALA CONDIȚIE PREVAZUTĂ ÎN TOMOSUL PATRIARHAL DE CANONIZARE …

    6. Catolicii se lauda cu Sfinții care au fost pana în 1054 (Marea Schisma ) , când erau în Adevăr și Harul era prezent . Apoi când s-au rupt de Adevăr , s-au rupt și de Harul Duhului Sfant și nu au mai avut parte de sfințenie , pentru ca sfințenie este numai în Iisus Hristos, care este Calea ,Viața și Adevărul Unic ! De aceea Papa Ioan nu este sfant și nu are sfinte moaște ! Mare atenție la momelile întinse de diavol prin alcolitii lui

    7. Păi ru nu zic că Papa e sfant. Nu am făcut referire decat la Anton de Padova care se spune că la inviat pe tatăl său care ştia ceva ascuns pt a dovedi nevinovătia unei persoane . Tănase Daniel spune că a citit ,probabil pe net nu ştiu unde ,nu contează,că nu e sfant. Mă rog mai căutăm ,mai intrebăm

    8. La Italieni părintele Pio despre care se spune că a purtat stigmatele Hristice, Preot si călugăr Capucin considerat sfant. Dacă nu a avut o viată sfantă ,cum a fost purtător de stigmate?

      1. Stigmatele sunt rodul unor factori emoţionali: o intensă muncă de închipuire mintală, sugestie, sentimente senzuale, manifestări fiziologice. Sunt tipice papistasilor, niciun ascet ortodox nu a avut asa ceva. Sunt o inselare foarte mare, caci Hristos nu vrea de la noi auto-flagelarea.
        Cat despre Padre Pio, acesta şi-a falsificat stigmatele de pe mâini, folosind acid carbonic pentru a întreţine sângerarea.

    9. Va pierdeti timpul cu el, nu vrea sa inteleaga. Ce spun Sfintii Parinti nu e important, importante sunt ratacirile papistasilor. Fatima si alte rataciri diavolesti sunt “argumentele” lui. Dumnezeu sa-l lumineze.

    10. “Da Vaticanul are greşelile pe care le are dar să inteleg că din lumea catolică nu se mantuie nimeni? Greu de crezut.”
      Nu exista mantuire in afara Bisericii, oricat de “greu de crezut” ar fi.

    11. Fraților , hai sa discutam spre zidire iar nu sa ajungem sa ne dușmanim, fiecare are dreptul la o părere , haideti sa o respectam și sa facem sa biruiasca Adevărul! Aici este și lucrare Dumnezeiasca pentru ca sămânță este aruncata dar pământul poate nu este pregătit , ” Cine are urechi de auzit , sa audă ! ” Bunul Dumnezeu sa ne lumineze și sa ne poarte spre calea cea Dreapta ! ???

  2. Bai ați inebunit……trezițiva nu vă lăsați duși de val…nu vă îmbătați cu apa rece trezițiva sunteți creștini nu presurile lor trezițiva creștini și nu vă dați sufletul papistașilor…….

  3. Papa Francisc și toți papii sunt înainte mergătorii lui antihrist
    Ei au stricat dogmele bisericii de la anul o mie cincizeci și patru și au inventat alte învățături din mindrim lor străine de învățăturile sfinților părinți și deacea au cazut din har

  4. Dumnezeu o singura religie a facut.restu is facuti de oameni asa ne spune Parintele Cleopa.iar una SFANTA SOBORNICIASCA SI APOSTOLEASCA BISERIA.exista pe care nici portile.iadului nu o vor birui.nu doua ci una.nare nimeni nimic cu catolici le respectam ca si iei cu voia Domnului au venit p.acest pamant dar cand e vorba de dreapta credinta Foc trebe sa fi.

    1. Lauricooo.. “Stampila de la primaria pestilor catre baza de cuib soro$.. Nu bea cafea cu gem de prune si altoieste grav silabele..” :))))
      Cam aceeasi treaba ai tu pe aici..

  5. După trecerea sa în neființă in 2005, Ioan Paul al II-lea a fost beatificat…
    Am citat parțial din articolul oferit spre lectură. Cel care l-a scris, ar trebui să știe că toți oamenii trec în veșnicie, nu în neființă. Astea sunt roadele secularizării!

  6. Seful asta peste indraciti a dat ok pentru lichidarea lui ceausescu de Craciun,daca nu stiati… La coada, fraierilor…

  7. Eu nu cred in el si nu cred ca este sfant nu mas inchina lui niciodata ,ma inchin sfintilor care iau urmat lui Hristos! El daca ii urma lui Hristos se dadea la ortodoxie…

  8. Nu uitati oameni buni si dracu face minuni ca sa sminteasca omul….asta vis a vis de cataloci!Nu mai credeti tot ce vi se spune si sa ne aducem aminte ca,catolicii au fost ortodoxi inainte de marea schisma!

  9. Biserica Catolică nu are Duhul Sfânt,nu are taina Sfântului Maslu,ea a avut inchiziţia cu crimele ei care a făcut mii de mucenici! O ,,biserică” care are un trecut pătat cu sânge,care are multe crime în numele ei săvârsite nu poate avea pe Hristos.

  10. Dincolo de orice argumente de ordin teologic sau dogmatic, ce să caute un om cu bun simț și un dram de judecată să se prosterneze în fața unor ciolane? Pentru ce să facă asta? Nu mă interesează, de exemplu că acest papă a fost dincolo de orice, un politician care a tras sfori deloc curate la nivel mondial, care a închis ochii la abuzurile bestiilor pedofile din sânul bisericii lor apostate. Nu sunt destule Biserici ortodoxe, Sfinte icoane, Sfinte mănăstiri, unde orice suflet își poate găsi pacea interioară și se poate afla în comuniune cu Dumnezeu? Eu nu cred cî se vor duce acolo decât rătăciții care apucă de-a valma, când pe un drum- când pe altul!

  11. Fereasca Dumnezeu de asa inselatorie…
    Unii rad si blasfemiaza moastele noastre adevarate..ale sfintilor parinti, ortodoxsi, cei care sunt singurii marturisitori ai dreptei credinte.
    Sivin acesti iresponsabili sa va puna hoitul lui …ca edte sfant?
    Cine se inseala si merge sa se inchine la acest om…Papa va fi mare pacat.
    Acesti eretici…sarlatani…va baga in fundul iadului. Dumnezeu sa va lumineze!

  12. Musat Gregorian, esti uimit de pacatosenia noastra a tuturor? Sa nu ne uimim ci sa intelegem ca suntem doar niste pacatosi, cu totii, si atat. Asta nu schimba adevarul de credinta. Ortodoxia este singura cale care te duce la indumnezeire daca o urmezi cu credinta, smerenie si dragoste.

  13. @ Dori Eliana
    ” Ortodoxia este singura cale care te duce la indumnezeire daca o urmezi cu credinta, smerenie si dragoste.”

    Despre asta era vorba: nu vad aici nici o smerenie, dragoste si credinta.
    Doar valuri de ura oarba fata de toti ceilalti.

    1. Nu există smerenie și dragoste față de inselarile pierzătoare de suflet, deoarece Hristos a zis “Eu sunt Calea, Adevărul și Viața” deci cum cum a fost doar un singur Hristos, așa și adevărul, este și logic, că adevărul este numai unul singur. Atunci dară, dacă adevărul este unic, fiind singurul care mântuiește, adică Hristos cel înviat, despre care a învățat Biserica, timp de 2000 de ani, în chip neschimbat, denumita după marea schismă Ortodoxă, pentru a se delimita de biserica apuseană care a schimbat legea Lui Dumnezeu. Cum dară ți se pare lipsă de dragoste, când se spune doar un lucru evident că anume au schimbat legea și s-au depărtat de Adevăr și de Unicul Dumnezeu. Cum dară poți crede că pot exista două adevăruri diferite despre același Dumnezeu? Aici dară și un copil poate înțelege, că nu poate exista mai multe adevăruri. Iar dacă, crezi că Biserica Ortodoxă a schimbat legea, te invit să demonstrezi acest lucru.

      Iar a zice că, nu-i nimic și ei se pot mântui, indiferent de faptul că au schimbat învățătura de Dumnezeu insuflată. Atunci înseamnă că oricine de poate mântui, deoarece adevărul nu contează, important este să crezi în Dumnezeu, indiferent cine e acel Dumnezeu(satan, alah, moloh, astarte, Isis, sau un simplu cauciuc). Tocmai aici este vădit, că este important să te închini Lui Dumnezeu “în duh și în adevăr” ca astfel să te închini adevăratului Dumnezeu.

      Iar poate ți s-ar părea că a zice, cuiva care nu este în adevăr că este eretic(are cugetare greșită despre Dumnezeu), este lipsă de dragoste, că chipurile, l-ai insulta, este total greșit, deoarece dacă l-ai lăsa în greșelile lui, sau i-ai zice: da, nu-i nici o problema, te mânuiești și tu. sau: lăsa, că e bine și la voi! Oare aceasta nu este minciună? Oare el ascultandu-te, și ajungându-l moartea, și moștenind iadul deoarece nu a pus început de pocăință, că doctrina lui nu era așa. Oare nu te va învinovăți la judecata Lui Dumnezeu, și vei fi găsit vinovat de sângele fratelui tău, pe care puteai să-l ajuți să cunoască și el adevărul și “să se elibereze” de păcat? Cum poate zice careva că-l poate iubi pe Dumnezeu, dar pe aproapele său, să-l lase să cadă în prăpastie fără măcar a încerca să-l abată de la calea lui?

  14. Beatificarea rapida a Papei se datoreaza si a unor factori politici.Cei candidati la politica au nevoie de un sprijin din interiorul Bisericii.

  15. 1. Papistasii au Templu si Adunare. Nu au si nu sint Biserica.
    2. Catolici sint cei care au conducator – noi, ortodocsii sintem catolici avand pe Hristos cap al Bisericii.
    Papistasii sint …. catolici avand cap ala Adunarii pe Papa.
    3. “MOÁȘTE s. f. pl. (În religia creștină) Rămășițe mumificate din corpul unei persoane considerate sfântă;…” – dexonline
    “Moaște (sau relicve) sunt oseminte, rămășițe din trupul unui sfânt sau al unui fericit, veșminte sau alte obiecte ale sfinților sau strămoșilor unui popor, sau obiecte care au servit la martirizarea celor care au fost proclamați sfinți sau fericiți.” – wikipedia.
    Introduce “fericit” in definitie fara sa aiba acest sens in limba romana!!! si “baga” si altceva in afara de trup…
    In schimb, face greseala sa spuna ca acestea (descrise de “ei”) “au servit ;la martirizarea”…
    —–
    In concluzie, sefu’ de la Vatican nu a avut ce “martirizeze”, “beatificarea” fiind “zero barat” din perspectiva sfinteniei iar cadavrul sau (sau “partilor”, …. ce-au congelat, imbalsamat acolitii si functionarii lor de stat) nu are nimic comun cu moastele care dureaza pentru credinta si daruirea vietii lui Hristos, nicidecum inselarii si Tatalui Minciunii.

  16. Gresesti Balan Silvia. Ai vrut sa spuinca ortodoxia este singura cale spre mantuire. Cai sunt mai multe lasate de dumnezeu si asta inseamna liberul arbitru. Chiar si ateismul este una dintre cai,dar care duce taman in fundul iadului. Iar papa tocmai asta vrea sa spuna. Cat conteaza faptele bune ale omului in raport cu necredinta declarata sau citind invers,cat conteaza credinta declarata pusa in balanta cu faptele rele comise.

    1. Mesajul Dumneavoastra este inselator.
      Este o singura cale de mantuire.
      Ceilalti nu cauta si nu sint interesati de mantuire, da nu le plangem de mila; au auzit de Iisus Hristos dar il resping chiar daca nu prin afirmatii directe ci prin viclene vorbe si invataturi, prin inchinarea idoleasca, prin credinta draceasca.
      Nu conteaza faptele bune care nu sint facute “intru” Iisus Hristos. Omul a fost facut “bine” de Dumnezeu si nu e nimic duhovnicesc in a fi “om bun” ci a fi bun intru Hristos.
      Nu conteaza cata credinta ai in cap daca nu ai faptele si viata de credinta incepand cu Botezul, …
      “diferiţii predicatori ai Evangheliei, care o citesc şi o interpretează în aşa fel, încât îi necinstesc comoara preţioasă.
      Prin modul în care o predică, ei îi duc la pierzanie pe cei care merg pe drumul mântuirii.
      De ce se întâmplă una ca asta?
      Pentru că aceia nu ştiu bine calea mântuirii.
      Ei nu cunosc anumite condiţii sau, mai bine zis, anumite pietre de hotar de pe drumul duhovnicesc, cum ar fi, de exemplu, credinţa, respectarea poruncilor, dobândirea harului, etc. în Evanghelie, acestea nu au fost precizate clar într-un anumit loc, ci sunt răspândite prin diferite fragmente.
      Pentru a merge în mod sigur pe drumul mântuirii, omul trebuie să cunoască toate aceste lucruri.
      Aici se poticnesc mulţi.
      Aceştia încep să adune diferite fragmente hagiografice legate direct de mântuire şi care sunt condiţii de bază ale ei, după aceea îşi îndreaptă atenţia spre unul sau două dintre ele, le izolează de contextul Sfintei Scripturi şi încep să strige: „Am găsit drumul mântuirii!”
      Şi astfel, unul spune: „Crede şi te vei mântui”.
      Altul: „Dobândeşte harul şi nu mai e nevoie de nimic altceva”.
      Sau: „Iubeşte şi vei ajunge în cer”.
      Şi tot aşa mai departe.
      Toate aceste discursuri sunt, desigur, adevărate şi se bazează pe Sfânta Evanghelie.
      Dar nici unul abordat separat nu acoperă întreaga problemă a mântuirii.
      Ele trebuie luate laolaltă, pentru a avea o imagine completă a adevăratei înfăţişări a mântuirii.
      …. ca să ne mântuim, trebuie neapărat să credem în Hristos. Dar nu este îndeajuns.
      Domnul a mai pus câteva condiţii, care sunt absolut necesare.
      …. mântuirea noastră este săvârşită de Domnul nostru Iisus Hristos cu bunăvoirea Tatălui şi cu lucrarea Sfântului Duh.
      Fiul nu a împlinit nimic separat de Tatăl şi de Duhul Sfânt.
      Chiar dacă S-a făcut Om desăvârşit, El nu S-a depărtat nicicând de sânul Tatălui.
      Aţi văzut cum mântuirea neamului omenesc s-a întemeiat pe împreună-lucrarea celor trei Persoane ale Sfintei Treimi.
      … ne mântuim în Hristos Iisus, cu bunăvoirea Tatălui şi prin harul Duhului Sfânt.
      Lucrul acesta să-l mărturisiţi mereu şi să-l păstraţi în inimă şi în gând ca pe o comoară.

      Cine insistă spunând: „Crede în Domnul, crede în Domnul” şi nu aprofundează învăţătura împreună-lucrării Tatălui şi Duhului Sfânt la mântuirea omului, acela nu se află în posesia adevărului.
      Unul ca acesta înşeală conştiinţa creştină şi întunecă lumina lui Hristos.

      Lucrul acesta a fost înţeles de sfinţii apostoli, care au exprimat dinaintea credincioşilor rugăciunea lor de mântuire prin cuvintele:
      „… după cea mai dinainte ştiinţă a lui Dumnezeu-Tatăl, şi prin sfinţirea de către Duhul, spre ascultare şi stropirea cu sângele lui Iisus Hristos (I Petru l, 2).
      Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu (Tatăl) şi împărtăşirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi!” (II Cor. 13,13).
      Aceste ultime cuvinte ale Apostolului sunt repetate la Sfânta Liturghie, după ce se rosteşte „Crezul” şi înainte de săvârşirea Tainei Euharistiei.
      De asemenea, vorbind despre mântuire, Sfinţii Părinţi nu se referă la ea ca la o lucrare numai a lui Hristos, ci a întregii Sfintei Treimi. Ei spun că mântuirea este lucrarea Tatălui, a Fiului şi a Sfântului Duh, astfel că cele trei Persoane ale Dumnezeirii alcătuiesc un singur izvor de mântuire.
      Dumneavoastră trebuie să înţelegeţi tema mântuirii în acelaşi fel, şi prin aceeaşi prismă să verificaţi adevărul spuselor
      (Sf.Teofan Zăvorâtul – Cum să vorbim cu ereticii)
      —–
      Nu intereseaza ce zice sau ce zicea Papa – prin gura lui vorbeste duhul invocat, al Satanei.
      “Poate că propovăduieşte mântuirea prin Hristos, dar nu aşa cum ne-au învăţat Hristos şi sfinţii apostoli. “

  17. Acest Papa mentionat in articol si altii succesori lui sunt pagani. Vaticanul este pagan. Dumnezeu este iubire, nu biserica, nu bani, nu moaste, nu jertfe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button