A început pelerinajul la Sfânta Parascheva. Să mergem să ne închinăm și să rugăm Sfinții să întoarcă pe ecumeniști la Dreapta Credință

Oct 10, 2017 4908 vizualizări 2 comentarii goo.gl/ox3h4S
de Apologeticum

Related image.

Cel mai mare pelerinaj din ţara noastră a început marți oficial la Iași, cu ocazia praznicului Sfintei Parascheva de pe 14 octombrie. Ne confruntăm cu o situație gravă în Biserică, în urma pseudo-sinodului din Creta. De aceea, fără mijlocirea sfinților nu vom putea duce lupta cea dreapta. Să nu cădem în extreme schismatice, încât să nu mai cinstim cum se cuvine sfintele moaște. Au apărut astfel de idei, de care ne dezicem, la fel ca și de ecumenism. Să păstrăm însă cu demnitate și smerenie crucea nepomenirii ierarhului eretic.

La fel cum mergem să ne închinăm sfintelor moaște aflate în clădirile papistașilor de prin Italia, Germania, exact la fel să fie și în cazul pelerinajului la Sfânta Parascheva. Să cinstim sfintele moaște ale Cuvioasei, sfintele icoane și nimic mai mult. Doar rugăciune continuă pentru toți părinții, frații și surorile ce duc această luptă în cadrul Bisericii, pentru a-i birui pe ecumeniști!

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “A început pelerinajul la Sfânta Parascheva. Să mergem să ne închinăm și să rugăm Sfinții să întoarcă pe ecumeniști la Dreapta Credință”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Cristi
  # 11 octombrie 2017 at 0:40

  Ce vrei sa spui cu mergem sa ne inchinam moastelor din cladirile papistase din italia germania etc.?

  • redactor
   # 11 octombrie 2017 at 0:49

   Pai daca spui sfinte moaste ce pot sa fie decat sfinti? De ex. moastele Sf. Nicolae se afla la Bari intr-o cladire (nu biserica) papistasa.

Scrie un comentariu