A început pelerinajul la Sfânta Parascheva. Să mergem să ne închinăm și să rugăm Sfinții să întoarcă pe ecumeniști la Dreapta Credință

oct. 10, 2017 5567 1 http://bit.ly/2H8oRA6
de Apologeticum

Related image.

Cel mai mare pelerinaj din ţara noastră a început marți oficial la Iași, cu ocazia praznicului Sfintei Parascheva de pe 14 octombrie. Ne confruntăm cu o situație gravă în Biserică, în urma pseudo-sinodului din Creta. De aceea, fără mijlocirea sfinților nu vom putea duce lupta cea dreapta. Să nu cădem în extreme schismatice, încât să nu mai cinstim cum se cuvine sfintele moaște. Au apărut astfel de idei, de care ne dezicem, la fel ca și de ecumenism. Să păstrăm însă cu demnitate și smerenie crucea nepomenirii ierarhului eretic.

La fel cum mergem să ne închinăm sfintelor moaște aflate în clădirile papistașilor de prin Italia, Germania, exact la fel să fie și în cazul pelerinajului la Sfânta Parascheva. Să cinstim sfintele moaște ale Cuvioasei, sfintele icoane și nimic mai mult. Doar rugăciune continuă pentru toți părinții, frații și surorile ce duc această luptă în cadrul Bisericii, pentru a-i birui pe ecumeniști!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up