X

HOMOSEXUALII îl aleg pe SATANA: Jumătate dintre membrii TEMPLULUI SATANIC pot fi LGBTQ deoarece este un spațiu în care se simt INTEGRAȚI

de null
(Foto: FACEBOOK/THE SATANIC TEMPLE) Activiștii pentru drepturile Satanice din afara Harvard Square, după ce “masa neagră” a fost anulată de Harvard. 

Fondatorul Templului Satanic spune că jumătate dintre membri pot fi LGBTQ [1]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Co-fondatorul Templului Satanic a spus că nu va fi “surprins” dacă mai mult de jumătate dintre membrii grupului se identifică ca fiind LGBTQ datorită “spațiului radical inclusiv”. [2]

“Nu avem separări stricte sau definiții ale apartenenței noastre homosexuale, ale membrilor noștri transsexuali sau ale oricui altcuiva”, a declarat Lucien Greaves într-un articol pentru Vice.

Totuși, Greaves a spus că “nu ar fi surprins dacă mai mult de jumătate [dintre membri] se identifică ca atare”.

Publicația Vice a descris Templul Satanic ca o “platformă pentru membrii LGBTQ pentru a-și sărbători identitatea” și a sugerat că ei sunt atrași de “spațiul radical inclusiv al oamenilor care se identifică în multe feluri”.

Greaves a explicat în interviurile anterioare că membrii Templului Satanic nu cred în Satana și în Dumnezeu ca ființe literale, ci îl privesc pe Satana ca pe o “construcție metaforică” a rebeliunii.

După cum Ash Astaroth, care este acum directorul sediului Templului din Salem, Massachusetts, a declarat în articolul din Vice:

Queer este un este un nivelul următor pentru ceea ce înseamnă să fii homosexual, la fel cum Satana este este nivelul următor pentru ceea ce înseamnă să fii ateu”.

Sondajele anterioare au arătat o legătură strânsă între identificarea LGBT și identificarea non-religioasă, precum și sprijinul puternic acordat ateilor și agnosticilor pentru preocupările lor legate de LGBT.

Un sondaj Pew Forum din 2014 a constatat că 94% dintre atei și agnostici au spus că homosexualitatea ar trebui să fie acceptată de societate, care a reprezentat un grup important în America.

Un sondaj separat Pew din 2013 a constatat că adulții LGBT sunt mai puțin religioși decât publicul larg, aproape jumătate sau 48% spunând că nu au o afiliere religioasă. În plus, 3 din 10 adulți LGBT au spus că au fost făcuți să se simtă nedoriți într-un loc de închinare.

Templul Satanic s-a aflat în centrul controversei la începutul lunii iulie, ca urmare a protestelor creștine în masă din Belle Plaine, Minnesota, asupra unui monument satanic planificat pentru a onora veterani.

Peste o sută de creștini au ieșit la un miting religios în Parcul Memorial al Veteranului, ținând pancarte precum “Satan ia suflete în iad pentru veșnicie”.

Clerul romano-catolic local a vorbit, de asemenea, împotriva monumentului, care a fost planificat ca un cub de oțel negru de 23 inci inscripționat cu pentagrame inversate.

“Uneori aceste lucruri care sunt rele pot, într-adevăr, să trezească unii oameni. Trebuie să ne luăm credința în serios și să o trăim”, a spus Fr. Brian Lynch, pastor al Parohiei Maicii Domnului din Prairie.

“Se pare că ne este impus din exterior”, a adăugat Lynch.

Consiliul Local din Belle Plaine a decis mai târziu să elimine zona liberă de vorbire din parc care ar fi găzduit monumentul satanic și alte monumente religioase. O statuie a unui soldat îngenuncheat în fața unei cruci creștine și a unui mormânt a fost ulterior înlăturată.

 

[1] LGBTQ  – este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru comunitatea persoanelor: 

L (Lesbian)- lesbienă, G (Gay) – homosexual, B (Bisexual) – bisexual, T (Transgender) – transgender, Q (Queer, Questioning) – desemnează minoritățile de gen care nu sunt heterosexuale sau cisgender (persoană care se identifică cu sexul care i s-a desemnat la naștere). Sunt persoane în căutarea propriei identități sexuale.

 

[2]  Spațiu radical inclusiv: este un loc unde toți oamenii pot să se simtă liberi să venereze, servească și să crească spiritual, fără să fie discriminați cu privire la rasă, etnie, clasă socială, vârstă, sex/ identitate de gen. Este un loc în care persoanele LGBTQ se simt integrate, iubite, acceptate.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button