Flacăra IADULUI ecumenist aprinsă și anul acesta de ierarhii români la întâlnirea sincretistă organizată de Sant’ Egidio

sept. 18, 2017 36003 8 http://bit.ly/2H7qfD5

Comunitatea Sant’ Egidio a organizat și în acest an reuniunea internațională „Căi către pace: Religii și culturi în dialog” în perioada 10 – 12 septembrie 2017 în orașele germane Münster și Osnabrück, unde s-au adunat bărbați și femei de diferite religii și culturi timp de trei zile în dialog și „rugăciune”.

Nelipsiți de la acest eveniment n-au fost nici ierarhii români, mitr. Ioan Selejan al Banatului și promotorul unor astfel de rătăciri, Serafim Joantă, mitr. al Germaniei.
La min. 60 îi putem vedea cum aprind flacăra păgână împreună cu fachirii, budiștii, papistașii și toți păgânii de pe mapamond.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
8 Comentarii la “Flacăra IADULUI ecumenist aprinsă și anul acesta de ierarhii români la întâlnirea sincretistă organizată de Sant’ Egidio”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai
  # 18 septembrie 2017 at 18:15

  E o vorba din popor: năravul din fire nu are lecuire, o altă adunare ecumenică a avut loc recent in Italia la Bose iar Siluan span a fost nelipsit

 2. # 18 septembrie 2017 at 19:17

  Atunci nu e de mirare că a fost furtuna la noi in vest .

 3. Mihai
  # 18 septembrie 2017 at 20:34

  http://borbazaveru.info/contentul/view/9987/1/

 4. Adi
  # 18 septembrie 2017 at 20:55

  Au jertfit idolilor. Dumnezeii neamurilor sunt draci. Dracilor au jertfit ei si asta fac toti ecumenistii in CMB si oriunde, aiurea.

 5. rose
  # 19 septembrie 2017 at 9:13

  astia jertfesc satanei si vedeti cu cata atentie si supraveghere SEMNEAZA, ADICA INCHINA SATANEI SUFLETELE PE CARE LE REPREZINTA , sufletele celor care il pomenesc, ii recunosc ca si ierarhii lor…..
  nu stiu cand vreodatai in istoria Bisericii episcopii si chiar patriarhul au slujit satanei pe fata in public si ceilalti i-au felicitat…
  nu intelegeam ce inseamna „pastorii vostri va vor vinde”, nu intelegeam cum se poate ca un popor ortodox sa se lepede de Hrisos, nimic mai simplu si mai natural….prin NESIMTIRE.

 6. Nicoleta
  # 19 septembrie 2017 at 10:27

  Ce să vezi, că și la nivel de parohie se propovăduiește voma Papei – elogii peste elogii. Și asta la Predică.

 7. STOP RFID (Viorel Ghica)
  # 19 septembrie 2017 at 17:01

  https://www.youtube.com/watch?v=zpALkWlK7Fk

 8. Alexandru TM
  # 19 septembrie 2017 at 19:24

  Doamne ajuta,

  Furtuna de Duminica a daramat Mitra pe care statea crucea de pe una din clopotnitele catedralei din Timisoara.

  Mitra semn preponderent al arhieriei a cazut oare intamplator de pe Biserica Banatului?

  Mantuire.

Scrie un comentariu

Scroll Up