X

NU MILITARIZATI INSTITUTUL CANTACUZINO / Stoian George-Daniel: Scrisoare deschisă adresată membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării

de null
Foto: http://www. b1.ro/stiri/eveniment/militarizarea-vaccinurilor-institutul-cantacuzino-trece-in-subordinea-mapn-196696.html

Bună ziua.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ma adresez dvs pentru a vă supune atenției un aspect pe care îl consider extrem de important.

Încercarea actualului Prim Ministru de militarizare a Institutului Cantacuzino implică un risc uriaș pentru Armată ca instituție. De ce afirm acest lucru? Deoarece produsele biologice numite generic ”vaccinuri” sunt în mod inevitabil nesigure.

Această realitate este demonstrată atât de fuga de responsabilitate a companiilor farmaceutice care produc vaccinuri (companii care nu își asumă în scris nici un fel de răspundere legală pentru ”siguranța” propriilor lor vaccinuri) cât și de însăși prospectele oficiale ale acestor produse biologice numite generic ”vaccin”[1].

De asemenea, această realitate este demonstrată și de cele peste 3 miliarde de dolari [2] care au fost plătite până în prezent drept despăgubire în SUA (din bani publici și nu din banii producătorilor de vaccinuri) familiilor care au copiii distruși de diverse vaccinuri ”sigure” care le-au fost injectate.

Vă rog să nu implicați Armata, ca instituție, în domeniul fabricării de vaccinuri pentru uzul general al populației. Vă rog acest lucru deoarece, după cum spune chiar și dl doctor Saluzzo [3][4] (fost director de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur), accidente (îmbolnăviri și decese) provocate de vaccinuri au fost și vor mai fi. Nu vulnerabilizați și mai mult Armata implicând-o într-un domeniu care va duce la distrugerea încrederii populației în această instituție.

Vă rog, analizați cu maximă seriozitate și responsabilitate riscurile uriașe la care veți supune instituția Armatei dacă acceptați militarizarea Institutului Cantacuzino și trecerea lui în subordinea Armatei.

Armata nu poartă nici o vină pentru că anumite grupuri de interese din cadrul Ministerului Sănătății au distrus Institutul Cantacuzino și-l mențin în stare vegetativă. Acele grupuri de interese ar trebui anchetate și trase la răspundere și nu ocrotite/menajate. Dar cine are bărbația de a face aceste demersuri?

Vedem cum actualul Prim Ministru își recunoaște practic incapacitatea de a curăța Ministerul Sănătății de acele grupuri de interese care parazitează acest minister, vedem cum dl Prim Ministru încearcă să arunce în spinarea Armatei mizeria pe care domnia sa nu vrea/nu poate să o curețe.

Vedem de asemenea cum dl Prim Ministru, probabil conștient de uriașele vulnerabilități la care ar supune Armata prin trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea ei, vrea să își ”acopere spatele” trecând această decizie prin CSAT. Iar atunci când Armata, în calitate de ”proprietar” al Institutului Cantacuzino, va trage ponoasele din cauza efectelor negative ale vaccinurilor administrate cetațenilor României, actualul Prim Ministru va putea invoca în apărarea sa faptul că CSAT și nu el a luat decizia finală pentru militarizarea Institutului Cantacuzino și vulnerabilizarea Armatei în acest mod.

Domnule Prim Ministru, dacă domnia voastră chiar vreți să revitalizați Institutul Cantacuzino, atunci dați dovadă de bărbație și puneți tunurile pe grupurile de interese care parazitează Ministerul Sănătății și domeniul medical din România. Am văzut cu toții că aveți ”bărbăția” de a-i amenința, în mod halucinant, pe părinții care nu își mai dau acordul pentru a le fi injectați copiii cu actualele produse biologice (vaccinuri) care sunt orice dar nu sunt sigure, ne puteți demonstra că aveți cu adevărat bărbăția de a-i deranja pe cei care sunt adversari puternici și care parazitează și distrug sistemul medical din România?

Bărbăție înseamnă să dați piept cu adversari puternici, dl Prim Ministru, și nu să-i amenințați în mod halucinant pe cei pe care-i considerați domnia voastră slabi și vulnerabili în fața abuzurilor.

Curățați, domnule Prim Ministru, eșaloanele decizionale din domeniul medical de grupurile de interese care le parazitează spre propriul lor beneficiu și veți contribui la recâștigarea, pas cu pas, a încrederii populației în sistemul medical românesc și în deciziile celor care conduc acest sistem.

Vă rog să renunțați (retrăgând proiectul de lege) la ideea sinistră de impunere cu forța/sub constrângere a vaccinurilor pentru copii și pentru majoritatea adulților (idee sinistră care nu face decât să distrugă în mod accelerat orice urmă de încredere a populației în onestitatea și capacitatea profesională a factorilor decizionali) și ocupați-vă, domnule Prim Ministru, de luarea acelor măsuri care vor duce la recâștigarea încrederii populației și nu la distrugerea încrederii populației față de deciziile pe care le iau cei care conduc (cel puțin la nivel oficial) sistemul medical din România.

Cu respect și cu speranța că Rațiunea va avea câștig de cauză,

Stoian George-Daniel

Bibliografie :

[1] http://www.immunize.org/fda/

[2] https://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/data/monthlywebsitestats_09_05_17.pdf

[3] https://www.youtube.com/watch?v=t_Mde–hVfI

[4] https://www.youtube.com/watch?v=BQJ4Rd-4eVg

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Eu cred ca e necesara militarizarea. Cu cativa ani in urma o mana criminala a compromis un lot de vaccinuri.
    S-a produs o paguba de vreo 4 milioane de euro ceea ce a insemnat falimentul institutiei+scandal intenational. Lasand la o parte faptul ca Romania a trebuit sa importe vaccinuri din occident. Nu a fost identificat nici un vinovat.

    In absenta militarizarii big farma va infecta din nou vaccinurile.
    Asa inteleg eu lucrurile. Poate gresesc dar suntem patiti.

  2. militarizare inseamna ordin secret. profesionistii nu mai au niciun cuvant in fata ordinelor. vreti dictatura, militarizati tot, indepartati-i pe inteleptii nascuti sa faca binele prin stiinta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button