Andreea Popescu s-a POCAIT. Fosta dansatoare a Deliei a trait o MINUNE la capataiul tatalui sau aflat in COMA. A zis: “Doamne, mai da-mi-l O ZI sa-i spun ca-l iubesc si eu toata viata mea o sa i-o DEDIC lui DUMNEZEU”

sept. 11, 2017 57604 14 http://bit.ly/2qDDikL

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a retras complet din showbiz. Bruneta a renuntat la fustele minijup si la noptile pierdute in cluburi, acum petrecandu-si majoritatea timpului in biserici si pelerinaje pe la manastiri.

Pe vremea cand facea parte din trupa Deliei, Andreea era curtata de mai toti burlacii din showbiz.  Dupa relatia cu Liviu Varciu insa, ea a intrat si mai mult in atentia publicului. Totul s-a schimbat dupa ce s-a maritat cu Rares Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, si a decis sa se faca fata de casa. A renuntat la showbiz, desi era una din cele mai apreciate dansatoare si castiga bani frumosi din asta.

Viata i s-a schimbat radical abia dupa ce tatal ei, pe care l-a iubit enorm, s-a imbolnavit grav, iar medicii nu ii mai dadeau sanse de supravietuire. Atunci, bruneta i-a facut o promisiune lui Dumnezeu. Despre acest lucru n-a mai vorbit pana acum Andreea, fiind un subiect extrem de delicat si dureros, caci tatal ei s-a stins din viata.

“Cand tata era in coma si doctorii spuneau ca nu mai are nicio sansa sa se mai trezeasca, ii cedase inima, ficatul… eram la terapie intensiva, inca nu coborasem la paraclisul de la spital si am zis: “Doamne, mai da-mi-l o zi sa-i spun ca-l iubesc si eu toata viata mea o sa i-o dedic lui Dumnezeu”. Dumnezeu mi l-a dat nu o zi, ci patru. Toti doctorii erau absolut uimiti ca nu intelegeau cum si-a revenit din coma. Atunci l-am intrebat pe tata, dar nu stiu de ce: “Tata, tu crezi in Dumnezeu?” si el a zis “Da”. Si atunci am inceput sa-mi pun tot felul de intrebari: ce se intampla cu noi dupa ce murim? (…) Prima carte pe care am citit-o a fost Noul Testament. (…)”, a declarat Andreea intr-un interviu acordat celor de la Trinitas TV.

Asa a luat bruneta calea bisericii. In cadrul aceluiasi interviu, fosta dansatoarea povesteste ca se roaga mult, citeste carti bisericesti, tine posturi, se spovedeste des, merge in pelerinaje, aprinde candela zilnic in casa plina de icoane si regreta ca n-a facut asta de mica.

“Mama, spre exemplu, nu m-a dus niciodata la impartasit cand eram mica, nu ma ducea la biserica. Am crescut oarecum indepartata de biserica, ceea ce lucrul acesta acum mi se pare grav… cand traiesc si latura asta. Am tanjit dupa ea fara sa stiu. Am tanjit dupa dragostea de Hristos, de biserica. Era o neimplinire sufleteasca”, a mai spus Andreea.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
14 Comentarii la “Andreea Popescu s-a POCAIT. Fosta dansatoare a Deliei a trait o MINUNE la capataiul tatalui sau aflat in COMA. A zis: “Doamne, mai da-mi-l O ZI sa-i spun ca-l iubesc si eu toata viata mea o sa i-o DEDIC lui DUMNEZEU””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 11 septembrie 2017 at 13:07

  Slavit sa fie Dumnezeu pt tot.Mari si minunate sunt puterile lui.Dumnezeu a m-ai salvat un suflet.Doamne ajuta!

 2. Mihai
  # 11 septembrie 2017 at 13:20

  Deci iată că se mai întâmplă și minuni,

 3. # 11 septembrie 2017 at 13:24

  Slava lui Dumnezeu

 4. # 11 septembrie 2017 at 13:35

  Familie model.Dumnezeu sa-i binecuvanteze pentru toate.

 5. # 11 septembrie 2017 at 13:45

  Felicitari Dumnezeu a luminat-o si ia aratat calea cea dreapta !

 6. m
  # 11 septembrie 2017 at 14:21

  pana la sfarsitul veacurilor vor fi oameni care se vor intoarce la Dumnezeu. slava Tie, Doamne, slava Tie!

 7. # 11 septembrie 2017 at 14:23

  Bravo Andreea ,mă bucur pentru tine !Slavă ție Doamne !

 8. # 11 septembrie 2017 at 15:08

  Slavă Domnului si Doamne ajută in continuare!

 9. # 11 septembrie 2017 at 15:09

  Cinste si bucurie pt. ANDREEA POPESCU.

 10. # 11 septembrie 2017 at 16:12

  Slava Lui Dumnezeu.

 11. maica lucia
  # 11 septembrie 2017 at 18:41

  DUMNEZEU FACE MINUNI.EL STA CU BRATELE DESCHISE SI NE ASTEAPTA.VENITI LA EL ASA CUM A VENIT ANDREEA

 12. Mirela
  # 11 septembrie 2017 at 19:03

  Să o ajute Dumnezeu să nu se piardă prin ecumenism şi prin preoţi ecumenişti/uniţi cu erezia!

 13. # 11 septembrie 2017 at 19:44

  Bunul Dumnezeu sa ii ajute!

 14. gabrielanaghi
  # 7 martie 2018 at 10:38

  Dam Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  „Nu noua,Doamne,nu noua ,ci numelui Tau se cuvine slava pentru Mila Ta si Adevarul Tau!”(ps.113;9)
  Suntem in fiecare zi martori ai minunilor Atotmilostivului Dumnezeu,care doreste cu dragoste desavarsita ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta Adevarului sa vina,”aceste adevăruri pe care Sfinţii Părinţi ni le-au lăsat nouă ca nişte faruri de lumină spre viitorul neamului nostru.”
  Ii dorim Andreei si familiei sale,bun venit pe calea cea stramta a mantuirii,credinta ortodoxa puternica,plina de bogate roade duhovnicesti!Amin
  Se adevereste cuvantul Marturistorului Cuviosul Parinte Justin Parvu:”Nu ierarhii şi preoţii au ţinut ortodoxia românească, ci mucenicii din închisori şi mamele creştine care şi-au crescut copiii în duhul acesta al adevărului ortodox….Şi astfel creştinismul nostru a operat atât de frumos, dar asta numai prin sacrificiile şi jertfele mamelor. Sfintele mame…mamele au acest bun simţ şi intuiţie duhovnicească de a apăra cu toată puterea viaţa şi frumuseţea.”(Sursa :citate din Interviul cu Părintele Justin Pârvu, realizat de monahia Fotini
  23 decembrie, 2008)

Scrie un comentariu

Scroll Up