Ponta LUPTA impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”

sept. 8, 2017 11936 13 http://bit.ly/2H5Z8YZ

Iată replicile dintre analistul politic Bogdan Chirieac și fostul premier Victor Ponta:

Bogdan Chirieac: Mie îmi place Mihai Tudose, are un discurs robust, dacă reușește să nu bage România în pământ economic, va fi un candidat foarte puternic în 2019 în opinia mea. 

Victor Ponta: Foarte bine, nu sunt contracandidatul lui! Foarte bine că e dur, bate cu pumnul în masă, dar nu vreau să mă ducă cu România înapoi în anii `90.

Eu nu vreau să mai trăiesc în România în care un prim-ministru să-mi spună că nu are card și că ia banii în plic. (…) Toate țările moderne încearcă să reducă ideea de cash, din `n` motive- evaziune fiscală, spălare de bani, cultură. Mama mea trebuie să primească pensia pe card, nu-și ține banii la saltea să vină un criminal să-i ia teancul de bani. 

Bogdan Chirieac: Nu vreți să ne lăsați pe fiecare dintre noi să alegem ce facem cu banii noștri?

Victor Ponta: Dar nu v-a obligat nimeni chestia asta!

Bogdan Chirieac: Păi nici premierul nu a obligat pe nimeni să renunțe la card, a spus `eu nu vreau card`. Nici eu nu vreau card, de exemplu. Nu trebuie să mă acuzați.

Victor Ponta: Ba da, vă acuz. Reprezentați o latură conservatoare și retrogradă a societății care nu trebuie lăudată.

Bogdan Chirieac: Vă mulțumim, așa suntem noi, mai retrograzi.

Victor Ponta: Foarte bine, eu sunt de partea celor care vrem să avem totul pe telefon.

Bogdan Chirieac: Dacă sunt retrograd și conservator, nu trebuie să mă aruncați din România, lăsați-mă și pe mine să mai stau pe aici.

Victor Ponta: Doamne ferește, nu v-am aruncat! Eu încerc să vă spun dvs. că dacă sunteți la putere, nu trebuie să mă obligați și pe mine să fiu conservator și retrograd, nu puteți să-mi explicați că să am un card e o prostie, nu-i deloc o prostie.

Bogdan Chirieac: Nu, v-a recomandat prim-ministrul. Eu sunt de acord cu el.

Victor Ponta: Eu sunt în dezacord cu dvs. și cu el.

Bogdan Chirieac: E în regulă, dar fiecare facem ce credem cu banii noștri. Să nu vină statul să hotărască ce fac cu banii mei.

Victor Ponta: Vă duceți la restaurant- am ajuns la Băsescu cu asta, că el plătește cu cash- eu, care am interesul să nu am evaziune fiscală, am dreptul să încerc să vă conving să plătiți cu card?

Bogdan Chirieac: Domnule procuror, nu-mi acordați direct prezumția de vinovăție. Lăsați-o pe asta! 

Victor Ponta: Am altă întrebare: dvs cu prietenii dvs din secolul trecut, vă duceți la Paris sau la Berlin, scoateți o hârtie de 500 de euro, v-o primește cineva?

Bogdan Chirieac: Nu știu, că nu am încercat.

Victor Ponta: Nu vreți să încercați?

Bogdan Chirieac: Uite, încerc, fac rost de o hârtie 500 de euro.

Victor Ponta: Nu o primește nimeni. (…) Faptul că dvs. încă aveți pe masă un telefon din secolul trecut, nu ne va opri pe noi toți ceilalți…

Bogdan Chirieac: E din 2001, e nou-nouț. 

Victor Ponta: E din secolul trecut, nu ne va opri pe noi să nu cunoaștem avantajele tehnologiei. Că altfel mergeam cu căruța.

Vezi mai jos discuția completă dintre Victor Ponta și Bogdan Chirieac:

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
13 Comentarii la “Ponta LUPTA impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. RogojinaTareHD3D
  # 8 septembrie 2017 at 17:30

  Apropo de tot acest angrenaj! Sa nu uitam de componenta religioasa! Tocmai m-am uitat peste niste studii si se pare ca Ateismul este in scadere! De la 4,5% din populatia mondiala in 1970 la 2,2% pe plan global in 2010. Adica asta se potriveste cu ceea ce ziceti voi: Lumea de maine nu va fi atee, ci un soi de religiozitate. Intre timp, in tarile comuniste cum e China, crestinismul creste foarte mult si va acapara societatea in aprox. 15 ani. Bun de vazut ar fi si video-ul asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=bNs2pgFhaPw

 2. # 8 septembrie 2017 at 17:34

  De fapt se urmărește un sigur lucru, trecerea la controlul totalitar cu cip !
  …Sunt luate măsuri de constrângere din toate ramurile vieți noastre materiale …

 3. # 8 septembrie 2017 at 17:49

  Ponta.. cel Viorel:dispari!

 4. A.I
  # 8 septembrie 2017 at 17:58

  Ce găsim într-un alt articol de pe DC News:

  „Într-un interviu la DC News, Victor Ponta făcea apologia băncilor, a cardului și a civilizației. Domnul Chirieac, pe care oricum îl admiram… Apropo… vreau, dacă se face un fan club Bogdan Chirieac… De fapt, hai să fiu eu membru fondator al fan clubului Bogdan Chirieac. Dialogul dintre Victor Ponta și Bogdan Chirieac a fost genial! A fost foarte bun!”, a spus realizatorul emisiunii „În gura presei”.

  Cât despre faptul că fostul premier i-a spus lui Bogdan Chirieac: „Dacă dumneavoastră cu prietenii din secolul trecut vă duceți la Paris sau la Berlin, scoateți o hârtie de 500 de euro, v-o primește cineva? Nu o primește nimeni”, Mircea Badea a zis: „Am o veste pentru domnul Ponta. Eu am plătit, peste tot în Europa, fix cu hârtii de 500 de euro. Deci: se poate plăti”.

 5. # 8 septembrie 2017 at 20:23

  Ce valoare mai are Ponta?

 6. # 8 septembrie 2017 at 21:01

  O marioneta….ce sa faca si el? Isi face numarul.

 7. # 8 septembrie 2017 at 21:05

  Disparitia banilor fizici este una din conditiile aparitiei Noii Ordini Mondiale.

 8. # 9 septembrie 2017 at 1:35

  Un adevărat „om de stat”, ..îmi cer scuze de la cititori , are atitea bube negre încît si denumirea ” rahat cu ochi” este o dulcegărie pe care nu o merită…

 9. # 9 septembrie 2017 at 6:16

  Un jeg

 10. # 9 septembrie 2017 at 12:33

  Ponta e unul dintre masonii globalişti români, care au fost educaţi/programaţi/setaţi de către elita sistemului ca să lucreze pentru globalizarea lumii în special prin globalizarea veniturilor; Globalizarea veniturilor=NOW; Ponta dă de înţeles că este de acord cu elita care doreşte ca pe plan global să elimine banii fizici din sistem, iar întreg pământul să devenă proprietatea lor personală; Goimea fiind atât de mult spălată pe creier încât nu-şi dă seama că reprezentanţii statelor lumii (politicienii, preşedinţii, miniştrii, judecătorii, procurorii, avocaţii, primarii, preoţii, etc.) deja sunt sclavii evreilor chiar dacă mesia-antihristul deocamdată nu a venit, despre care se vorbeşte în: Simeon Haddarsen, fol. 56-D: („Când va veni Mesia (antihristul) fiecare evreu va avea a câte 2800 de sclavi”, „Когда придёт Мессия, каждый еврей будет иметь по 2800 рабов”) , iar noi goimea suntem sclavii celor care ne reprezintă în stat şi sunt la putere: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=502412416793074&id=100010729602646

 11. # 9 septembrie 2017 at 12:33

  Cine a fost bunicul evreului mason Victor Naumovici Ponta, finul masonului ungur George Cristian Maior de la SRI
  https://www.stiri-extreme.ro/cine-a-fost-bunicul-evreului-mason-victor-naumovici-ponta-finul-masonului-ungur-george-cristian-maior-de-la-sri/

 12. Alexul
  # 10 septembrie 2017 at 7:03

  Duminica, NU PONTA!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăud - 8 septembrie 2017

  […] Sursa: ortodoxinfo.ro […]

Scrie un comentariu

Scroll Up