X

Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ

de null
Foto: https://cdns.newspunch.com/wp-content/uploads/2017/08/Putin-bans-fluoride-678×381.jpg

Vladimir Putin a interzis fluorul în Rusia, declarând că “otrava toxică” ce era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” nu trebuie să fie “sub orice circumstanțe, acum sau în viitor, luată în considerare pentru utilizarea în rândul cetățenilor Federației Ruse.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Practica adăugării de fluor în alimentarea cu apă publică a fost întreruptă în Rusia în 1990, dar grupuri de presiune regională finanțate pe ascuns de către Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros au început să agite lucrurile urmărind o reintroducere.

O petiție oficială depusă la Kremlin afirmă că fluorul “face parte din cele mai sigure, benefice și rentabile măsuri de sănătate publică cunoscute, și face minuni pentru sănătatea publică în Statele Unite ale Americii.”

Dar Putin a respins campania, argumentând că “Fluorul nu are ce căuta în afara unei închisori sau a unui gulag.

Vorbind la o ședință în spatele ușilor închise la care au participat cele mai înalte eșaloane ale guvernului și personalul său în orașul natal St. Petersburg, Putin a răspuns la întrebări privind campania de fluoridare remarcând cine este responsabil pentru intrigă, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros și filialele sale ce sunt întrebuințate pentru a găsi modalități de a ocoli legile națiunilor suverane.

Când a fost întrebat la ce se referea prin “în afara unei închisori sau a unui gulag (o frază bizară în rusă) Putin a explicat că nu totul este ceea ce pare în modul în care este condusă lumea.

Pe parcursul celui de-al doilea război mondial, atât germanii cât și rușii au adăugat fluorură de sodiu în apa potabilă a prizonierilor de război pentru a-i face proști și docili. Putin este un observator ager al istoriei și crede că adăugarea de fluor în resursa de apă publică este un subterfugiu a Noii Ordini Mondiale pentru a distruge sănătatea și facultățile mintale ale poplației.

Campania de a reintroduce fluorul în alimentarea cu apă publică l-a înfuriat pe președintele rus. S-a exprimat foarte clar că va ignora petiția indiferent dacă o semnează milioane de oameni.

Un raport din Kremlin din 2015 afirma că Președintele Putin e de părere că următorul stadiu al evoluției umane se află în acest moment într-un “grav risc” și că puterile globaliste și occidentale “încetinesc intenționat acest proces urmărind câștiguri personale.”

Raportul continua:

Noi ca specie avem alegerea de a continua să ne dezvoltăm corpurile și mințile într-o traiectorie ascendentă sănătoasă, sau putem urma exemplul occidental din ultimile decenii și să ne otrăvim cu bună știintă populația cu mâncare alterată genetic, farmaceutice, vaccinuri, și mâncăruri fast food ce ar trebui clasificate ca un drog periculos ce provoacă dependență.”

Trebuie să luptăm împotiva acestui curent. O populație cu dizabilități fizice și intelectuale nu corespunde intereselor noastre.”

Putin a declarat că aerul, solul și resursele de apă trebuie să rămână într-o stare pură. Ingredientele modificate genetic au fost interzise în Rusia în 2015. Agricultura organică a înflorit, cu persoane obișnuite fiindu-le acordat teren gratuit atâta timp cât îl utilizează pentru agricultura organică.

Nu există dubiu că fluorul nu va fi permis pentru otrăvirea lentă a populației în timpul mandatului lui Putin.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Recent am discutat cu un rus care cu ani in urma era un critic vehement al lui Putin. De data asta mi-a spus: “pomul dupa roade se cunoaste” si vedem ca masurile luate de el sunt bune pentru oameni dar si pentru Biserica.

    A subliniat si faptul ca intoarcerea cu 180 grade a pozitiei Patriarhiei Ruse fata de sinodul din Creta s-a facut prin comanda politica de la cel mai inalt nivel, adica Putin, care le-a prezentat un raport al serviciilor secrete prin ce arata ca sinodul este organizat de catre americani via CIA. Le-a spus si care sunt interesele din spate si le-a “recomandat” (adica impus) sa nu participe. Mai departe stiti si voi.

    1. Stan

      sunt bune unele masuri pentru sanatate dar viclenia e mare… tot iudeo-masonii sunt in spatele lui, dar mai subtil, sa nu bata la ochi. Ca doar implementeaza cipuri la greu, 666 in acte si e pentru disparitia cat mai rapida a banilor cash, lucreaza si papusarii pe portiuni, la fiecare natie cu carlige diferite, sa nu sara in ochi si sa se trezeasca prostii…

  2. romanii se plang acum de mirosul sau gustul de clor cand vine vorba de apa .in USA apa se trateaza cu flourul de mult timp .efectele lui se vad in timp si sunt devastatoare .

  3. ha ha ha, buna miscare de pacalit oamenii, interzice fluorul in apa pt un motiv f simplu, in locul lui baga clor, e la fel de toxic, dar el pare acum un mare erou antisistem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button