Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ

sept. 2, 2017 650938 19 http://bit.ly/2qFoPEF

Foto: https://cdns.newspunch.com/wp-content/uploads/2017/08/Putin-bans-fluoride-678×381.jpg

Vladimir Putin a interzis fluorul în Rusia, declarând că “otrava toxică” ce era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” nu trebuie să fie “sub orice circumstanțe, acum sau în viitor, luată în considerare pentru utilizarea în rândul cetățenilor Federației Ruse.”

Practica adăugării de fluor în alimentarea cu apă publică a fost întreruptă în Rusia în 1990, dar grupuri de presiune regională finanțate pe ascuns de către Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros au început să agite lucrurile urmărind o reintroducere.

O petiție oficială depusă la Kremlin afirmă că fluorul “face parte din cele mai sigure, benefice și rentabile măsuri de sănătate publică cunoscute, și face minuni pentru sănătatea publică în Statele Unite ale Americii.”

Dar Putin a respins campania, argumentând că “Fluorul nu are ce căuta în afara unei închisori sau a unui gulag.

Vorbind la o ședință în spatele ușilor închise la care au participat cele mai înalte eșaloane ale guvernului și personalul său în orașul natal St. Petersburg, Putin a răspuns la întrebări privind campania de fluoridare remarcând cine este responsabil pentru intrigă, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros. și filialele sale ce sunt întrebuințate pentru a găsi modalități de a ocoli legile națiunilor suverane.

Când a fost întrebat la ce se referea prin “în afara unei închisori sau a unui gulag (o frază bizară în rusă) Putin a explicat că nu totul este ceea ce pare în modul în care este condusă lumea.

Pe parcursul celui de-al doilea război mondial, atât germanii cât și rușii au adăugat fluorură de sodiu în apa potabilă a prizonierilor de război pentru a-i face proști și docili. Putin este un observator ager al istoriei și crede că adăugarea de fluor în resursa de apă publică este un subterfugiu a Noii Ordini Mondiale pentru a distruge sănătatea și facultățile mintale ale poplației.

Campania de a reintroduce fluorul în alimentarea cu apă publică l-a înfuriat pe președintele rus. S-a exprimat foarte clar că va ignora petiția indiferent dacă o semnează milioane de oameni.

Un raport din Kremlin din 2015 afirma că Președintele Putin e de părere că următorul stadiu al evoluției umane se află în acest moment într-un “grav risc” și că puterile globaliste și occidentale “încetinesc intenționat acest proces urmărind câștiguri personale.”

Raportul continua:

Noi ca specie avem alegerea de a continua să ne dezvoltăm corpurile și mințile într-o traiectorie ascendentă sănătoasă, sau putem urma exemplul occidental din ultimile decenii și să ne otrăvim cu bună știintă populația cu mâncare alterată genetic, farmaceutice, vaccinuri, și mâncăruri fast food ce ar trebui clasificate ca un drog periculos ce provoacă dependență.”

Trebuie să luptăm împotiva acestui curent. O populație cu dizabilități fizice și intelectuale nu corespunde intereselor noastre.”

Putin a declarat că aerul, solul și resursele de apă trebuie să rămână într-o stare pură. Ingredientele modificate genetic au fost interzise în Rusia în 2015. Agricultura organică a înflorit, cu persoane obișnuite fiindu-le acordat teren gratuit atâta timp cât îl utilizează pentru agricultura organică.

Nu există dubiu că fluorul nu va fi permis pentru otrăvirea lentă a populației în timpul mandatului lui Putin.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
19 Comentarii la “Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 2 septembrie 2017 at 13:49

  La noi când se interzic substanțele toxice..?

 2. Stan
  # 2 septembrie 2017 at 14:25

  Recent am discutat cu un rus care cu ani in urma era un critic vehement al lui Putin. De data asta mi-a spus: „pomul dupa roade se cunoaste” si vedem ca masurile luate de el sunt bune pentru oameni dar si pentru Biserica.

  A subliniat si faptul ca intoarcerea cu 180 grade a pozitiei Patriarhiei Ruse fata de sinodul din Creta s-a facut prin comanda politica de la cel mai inalt nivel, adica Putin, care le-a prezentat un raport al serviciilor secrete prin ce arata ca sinodul este organizat de catre americani via CIA. Le-a spus si care sunt interesele din spate si le-a „recomandat” (adica impus) sa nu participe. Mai departe stiti si voi.

  • Ioana
   # 2 septembrie 2017 at 21:59

   Stan

   sunt bune unele masuri pentru sanatate dar viclenia e mare… tot iudeo-masonii sunt in spatele lui, dar mai subtil, sa nu bata la ochi. Ca doar implementeaza cipuri la greu, 666 in acte si e pentru disparitia cat mai rapida a banilor cash, lucreaza si papusarii pe portiuni, la fiecare natie cu carlige diferite, sa nu sara in ochi si sa se trezeasca prostii…

 3. # 2 septembrie 2017 at 16:08

  Sa-i interzicem intai pe oameni toxici de la noi, sant mai otravitori, cu restul ne-om descurca….

 4. # 2 septembrie 2017 at 19:07

  Bravo lui

 5. # 2 septembrie 2017 at 21:52

  La noi se mesteca la greu, chiugam…

 6. # 2 septembrie 2017 at 22:50

  romanii se plang acum de mirosul sau gustul de clor cand vine vorba de apa .in USA apa se trateaza cu flourul de mult timp .efectele lui se vad in timp si sunt devastatoare .

 7. # 2 septembrie 2017 at 22:51

  apropo de tratarea apei ..vezi cazul bebelusilor despre care s azis ca au murit de la smantana si laptele produs de un Roman de buna credinta !

 8. # 2 septembrie 2017 at 22:56

  Corect.Asa este.

 9. # 2 septembrie 2017 at 23:17

  Bravo presidente

 10. # 3 septembrie 2017 at 9:19

  Si din pasta de Dinți cand ??

 11. Unul
  # 5 septembrie 2017 at 4:47

  Sunt curios ce zice Putin de ecumenism. Stie cineva?

 12. contracurent
  # 5 septembrie 2017 at 16:01

  ha ha ha, buna miscare de pacalit oamenii, interzice fluorul in apa pt un motiv f simplu, in locul lui baga clor, e la fel de toxic, dar el pare acum un mare erou antisistem

Trackbacks/Pingbacks
 1. Daca nu si-ar cipui cetatenii, VLADIMIR PUTIN chiar ar fi un conducator de urmat. Iata ultima sa actiune: INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentru a-i face pe cetateni prosti si docili | Saccsiv - Weblog - 3 septembrie 2017

  […] Iata ce putem citi la Putin Bans Fluoride In Russia de pe News Punch, traducerea OrtodoxInfo: […]

 2. Un an de la apariția portalului OrtodoxINFO - OrtodoxINFO - 20 ianuarie 2018

  […] Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în reț… / 618 723 vizualizari […]

 3. Ce imi place si ce nu imi place la Rusia lui Vladimir Putin - OrtodoxINFO - 3 iunie 2018

  […] VLADIMIR PUTIN INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentr… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up