X

Ann Boroch, terapeută ANTI-VACCIN a fost găsită spânzurată în garaj

de null
Foto: http://img.over-blog-kiwi.com/1/04/43/04/20170820/ob_76229f_anne.jpg

Iată ce putem citi la: Une thérapeute anti-vaccins assassinée de pe Wikistrike:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicul naturist Ann Boroch a fost găsită săptămâna trecută, spânzurată în garaj. Potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, Dr. Boroch ar fi murit din cauze naturale, dar aceasta practiciana de 51 ani nu suferea de probleme de sănătate cunoscute.

Raportul medicului legist oficial de la Los Angeles County a constatat că moartea ei a fost o sinucidere prin spânzurare, care este în contradicție cu declarațiile familiei. În ciuda anunțului oficial că s-a sinucis, detectivi ai Departamentului Poliției din Los Angeles cred că tânăra terapeuta a fost ucisă de „criminali profesioniști“.

„Considerăm că aceasta este o omucidere”, a spus poliția. Scena crimei a fost prea perfectă. „S-ar părea la prima vedere că s-a sinucis, dar atunci când se analizează întreaga scenă, se pare că de fapt nu pare a fi o sinucidere tipică. Cei care au făcut asta știau ei ce fac. Trebuie să fie clar profesioniști. ”

Potrivit LAPD, au fost făcute încercări de a lansa o investigație asupra uciderii lui Ann Boroch, dar cazul ar fi fost „clasat de sus”. Prietenii și familia doctorului descriu Ann ca o femeie „fericită” și „plină de viață”. Ei vor să clarifice că „în nici un caz nu poate fi o sinucidere”. Toți prietenii și cunoștințele sunt profund șocați de știrile despre moartea sa. Vizionând videoclipurile sale, se poate foarte repede să înțelegeți că avem de-a face cu o femeie încrezătoare în ea, care nu arată nici cel mai mic semn al dorinței de a pune capăt vieții.

Dr. Boroch a fost un autor foarte respectat, în special pentru cercetările sale privind scleroza in placi și vindecarea infecției cu candida. S-a vindecat de scleroză multiplă la vârsta de 24 de ani. De asemenea, ea a scris cărți avangardiste despre terapiile alternative. A făcut, de asemenea, o campanie împotriva pericolelor vaccinarii. A încurajat oamenii să folosească metode de vindecare alternative și naturale la soluțiile oferite de Big Pharma.

Ann Boroch a murit brusc și în mod neașteptat, așa cum a fost și cazul lui Christopher Bayley King, în vârstă de 49 de ani, care mâncase într-un restaurant bio când un străin sa apropiat de el și la împușcat. King era doctor și cercetător. A fost împușcat de patru ori în piept și umăr.

La scurt timp după anunțarea morții sale, familia lui Ann Boroch a publicat o declarație pe pagina oficială a lui Facebook pentru a confirma moartea sa.

Mesaj din partea familiei lui Anne Boroch:

Cu inima foarte grea vă anunțăm că Ann Boroch a murit brusc, marți, 1 august 2017.

Mulți dintre voi știți întreaga poveste a lui Ann.

La douăzeci de ani, s-a luptat împotriva sclerozei multiple. Deoarece medicina tradițională nu a ajutat-o, ea a decis să-și creeze propriul program de tratament. Astfel a descoperit că drojdiile și toxinele fungice au fost principalii vinovati in bolile auto-imune.

Folosind o dietă foarte strictă pentru a lupta împotriva candidei, Ann a reușit în cele din urmă să-si vindece scleroza multiplă. Recunoscatoare pentru reusita ei in lupta cu boala, ea și-a dat seama că misiunea ei era să informeze publicul.

Ann și-a reluat studiile și a devenit un naturopat, un hipnoterapeut certificat și un consultant in nutriție. Ann tocmai si-a deschis unui birou de consultatii în Los Angeles.

Timp de aproximativ douăzeci de ani, ea a ajutat la vindecarea a mii de oameni din întreaga lume.

Ann ne lasă cu o moștenire de iubire, inspirație și vindecare. Mesajul său va continua să se răspândească prin cărțile sale, videoclipurile sale, astfel încât și alții să poată găsi calea vindecării.

Aflați că Ann și-a iubit foarte mult munca și s-a implicat total in tratamentul fiecarui pacient.

Ann a căutat cele mai bune modalități de a ajuta pe toti cei din jur.

Dacă doriți să respectați memoria lui Ann într-un fel sau altul, vă sugerăm să donați unora dintre asociațiile sale preferate.

MEDECINS SANS FRONTIERES

WOMEN FOR WOMEN INTERNATIONAL

DELTA RESCUE

TREE PEOPLE Los Angeles, CA

De la anunțarea decesului dr. Ann Boroch de către familia sa, pagina oficială Facebook dedicată morții sale a fost stearsa precum și câteva mesaje postate de Ann Boroch au început treptat să dispară în mod misterios. Site-ul său, totuși, apare mereu online, până când aceasta poveste îl v-a face să dispară la rîndul său.

[Câteva zile după moartea autoareii holistice, lucrarea ei este ștearsa de pe Internet]

Deci, ce au descoperit toti acești cercetători pentru a încerca cu disperare să se facă totul pentru a camufla rezultatul cercetarilor lor?

Pentru că Mafia oficială este efectiv capabila de orice, de aceea este ESSENTIAL ca un numar cat mai mare de oameni sa fie prezenti pe 9 septembrie la Paris, pentru Anne Boroch, pentru Claire Séverac și pentru toți viitorii medici si persoane care isi riscă viata, singuri (in fata Big Farma) ca sa ne apere noua libertățile noastre esențiale de sănătate, în timp ce milioane de oameni cred același lucru … Dacă publicul nu se ridică acum, ce lume sau mai degrabă ce infern vom lăsa copiilor de azi care, atunci când vor crește, vor uita și ce înseamnă să fii liber și stăpân pe propiul tău corp??

 

Citat de Ann Boroch aflat pe site-ul său http://www.annboroch.com/

„Corpul tău nu a uitat cum să se vindece – trebuie doar să creezi mediul potrivit pentru o perioadă suficient de lungă pentru a elimina inflamația și infecția”.

 

Iată mai jos și un articol despre vaccinul gripal scris de medicul Ann Boroch:

Sezonul rece și gripa

Ce este vaccinarea?

  • Viruși vii și morți
  • Thimerosal: derivat de mercur (conține mercur.) Conservant extrem de periculos. Fabricat dintr-o combinație de etilenglicol (antigel) și etanol, acid tiosalicilic, hidroxid de sodiu și clorură de etil mercuric. Aceste substanțe chimice sunt neurotoxice, periculoase, fatale și pot provoca daune cerebrale și cerebrale.
  • Formaldehidă: Un neurotoxin și un agent cancerigen (afectează sistemul nervos și este cunoscut că provoacă cancer.) Poate provoca insomnie, tuse, dureri de cap, greață, sângerări nazale și erupții cutanate. În mod obișnuit, sunt folosite la inbalsamarea cadavrelor. S-a spus că nu există un nivel sigur de formaldehidă care să fie ingerat în organism.
  • Aluminiu: toxic, canceros.

Unul dintre cele mai mari riscuri de a avea o gripă este o tulburare a creierului numită sindrom Guillain-Barre (GBS), care ar putea fi declanșată de vaccin. GBS atacă mucoasa nervilor, provocând paralizie și incapacitatea de a respira și poate fi fatală.

Tim O’Shea, autorul cartii „Ssacralitatea sângelui uman”, vă spune adevărul despre vaccinări.

Cheia pentru a preveni virușii este să vă mențineți sistemul imunitar puternic. Rețineți că antibioticele nu sunt eficiente pentru uciderea unui virus; Ele sunt bune pentru infecții bacteriene. Luarea de antibiotice inutile conduce la o creștere a candidei care slăbește sistemul imunitar.

Sugestii pentru a îndepărta o răceală sau o gripă:

  • Argintul coloidal – cel mai bun antibiotic natural și luptător antimicrobian. Silver 100.com este marca pe care o recomand.
  • Ceai roșu de trifoi (?) – un produs de curățare a sângelui. Cea mai bună sursă este de la Pacific Botanicals. Achiziționați 1 lb. de „plante trifoi roșii uscate”. 1 lingură de plante pe 8 oz. Ceașcă de apă fiartă. Relaxati-va timp de 15 minute. Beti încet până la 4 cești pe zi, este detoxifiant pt corp.
  • Formula wellness de la sursa Naturals – un supliment pe bază de plante / vitamine care conține echinacee, frunze de măsline, astragalus, zinc și multe alte ingrediente.
  • Vitamina C și L-Lyzina – o combinație excelentă pentru a elimina orice infecție, în special viruși. 1000 mg 3x / zi este o doză bună de întreținere în timpul sezonului de iarnă. Când luptați împotriva unei infecții virale, dublați sau tripleți doza de vitamina C și luați L-Lizină 2.000 mg – 2x / zi.
  • Olive Leaf (frunze de maslin) – un anti viral.
  • Usturoi – un anti microbian. Mestecati, luati câte un cățel zilnic sau luați alicină (componentul activ principal al usturoiului) în formă de suplimente.
  • Mâncați o dietă sănătoasă – proteine slabe (pește, curcan, pui)
    Legume (în special verzi cu frunze verzi), cantități mici de nuci / semințe crude (fără arahide sau casheuri (?)), cantități mici de leguminoase, cantități mici de cereale integrale fără boabe de gluten. Abandonati alcoolul, zaharurile, produsele lactate, grăsimile hidrogenate și carbohidrații rafinati atunci când sunteți bolnav.
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. exista multe filme care scot in evidenta cam cum stau lucrurile cu “accidentele” si “sinucigasii”, din pacate viata bate filmul si situatia in viitor nu va fi deloc roz .

  2. Doamne ajuta! Vă rog dacă știe cineva sau dacă se poate face rost de undeva de tratamentul folosit de Ann Boroch pentru scleroza în placi. Este nevoie pentru o mămică a 3 copilași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button