CAMPANIA de semnături ANTI-CRETA și ANTI-ECUMENISM se apropie de sfârșit

aug. 30, 2017 30909 5 http://bit.ly/2H8BcEr

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu campania. se apropie de sfârșit și înregistrează un succes. Sunt mii de semnături din absolut toate zonele țării, dar numeroase sunt și scrisorile din diaspora, precum Canada, Anglia, Spania etc. Mulți din românii plecați înafară au adus semnăturile cu ei în România și le-au trimis prin Poșta Română.

În aproximativ o săptămână vom încheia această campanie de strângere a semnăturilor pentru susținerea Rezoluției Sinaxei anti-ecumeniste de la Botoșani, drept pentru care avem rugămintea să ne trimiteți în următoarele zile semnăturile dvs., ca apoi să trecem la următorul pas, de sesizare a sinodului BOR cu privire la împotrivirea a mii de ortodocși față de pseudo-sinodul din Creta.

Mulțumim tuturor celor implicați în acest demers și să rugăm pe Maica Domnului, pe Sfinții Părinți și Mărturisitori Români din închisorile comuniste să mijlocească la tronul Dumnezeirii pentru izbânda noastră împotriva ecumenismului! Amin!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “CAMPANIA de semnături ANTI-CRETA și ANTI-ECUMENISM se apropie de sfârșit”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 31 august 2017 at 6:47

  Amin!

 2. Mihaela
  # 31 august 2017 at 13:29

  Unde se semneaza si unde pot trimite? M_ am uitat dar nu imi dau seama

  • Nicoleta
   # 31 august 2017 at 19:44

   Mihaela, nu încerca nici o alta variantă în afara celei cu Poșta Română, pentru că nici o firmă de curierat nu acceptă căsuțele poștale, oricâți bani ai vrea să le dai. Mergi mâine dimineață la prima oră la Poșta Română cu formularul listat din linkul pe care ți l-a dat saccsiv, pus lista completată în plic, pe o parte scrii Expeditorul, pe cealaltă Destinatarul – în funcție de cum este plicul – și pui un singur timbru de 1 leu si 40 de bani, și gata – fără alte costuri. Ajunge în 48 de ore.

   Am pierdut o grămadă de timp ca să aflu că nici o firmă de curierat nu acceptă căsuțele poștale.
   Atenție! – nici Prioripost (deși aparține de Poșta Română) nu acceptă.

   Doamne, ajută!

 3. elena adriana
  # 1 septembrie 2017 at 19:13

  domnule redactor ….
  iertati-ma am vazut ca am omis sa trec ceva in adresa de mail deci este incorecta ….
  corect este [email protected]

Scrie un comentariu

Scroll Up