MINUNE in Rhodos, Grecia: Icoana Sfântului Nectarie SANGEREAZA din mâini, incepand cu luna decembrie 2016

aug. 27, 2017 51967 6 http://bit.ly/2qFAofd

Încă un semn de la Dumnezeu? O icoană a Sfântului Nectarie de pe insula grecească Rhodos sângerează din mâini de câteva luni, ceea ce a atras o mulțime de oameni, care vin să vadă minunea și prezența lui Dumnezeu în icoană, anunță Hellas News.

Manifestarea miraculoasă a fost observată mai întâi în seara zilei de 18 decembrie a anului trecut, în capela Mănăstirii Sf. Nicolae din Psaltos de unele femei care au observat că, de obicei, mâinile albe ale sfântului s-au transformat brusc roșu. A doua zi, părintele Spyridon Lingas, preotul bisericii din apropiere de Lindos, a vizitat capela și a observat de asemenea sângerarea.

Din decembrie, mii de pelerini au venit în biserică să se roage, să aprindă o lumânare și să vadă miracolul icoanei care „sângerează”. Părintele Spyridon le-a spus credincioșilor:

„Nu vă temeți. Este un lucru bun.”

De asemenea, icoana emite intermitent un miros parfumat de smirnă, care umple întreaga biserică cu un parfum dulce.

Acesta le cere pelerinilor să se concentreze pe mesajul Bibliei:

„Nu este nevoie să așteptați ceva de genul ăsta pentru a avea credință și pentru a face fapte bune. În fiecare zi trebuie să ne oferim, să fim precum Dumnezeu vrea ca noi să fim, să nu urâm, ci să iertăm.”

Unul din locurile pe care Sfântul Nectarie și-a dorit să le binecuvânteze în chip deosebit este și Mănăstirea Radu Vodă din București. Aici, într-o raclă se află o părticică din moaștele sale. Pentru aceasta stă dovadă mulțimea de credincioși care vin să se închine la sfintele moaște, titrează activenes.ro.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
6 Comentarii la “MINUNE in Rhodos, Grecia: Icoana Sfântului Nectarie SANGEREAZA din mâini, incepand cu luna decembrie 2016”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 27 august 2017 at 4:23

  Lume proasta ! E doar o pânză ! Cum plânge și Cum sângerează ?!? Au văzut grecii Cum merge treaba la noi si s-au pus pe făcut bani !

 2. # 27 august 2017 at 7:04

  ,,Dacă ,
  nu este adevărat
  și eu Cred,
  n- am pierdut nimic,
  iar, de este adevărat
  am câștigat totul ! ”
  Doamne Ajută tuturor,
  Pace și Lumină,dragilor !

 3. # 27 august 2017 at 7:25

  Oamenii care nu au credintă au impresia că ştiu totul şi de fapt nu ştiu nimic.

 4. # 27 august 2017 at 14:28

  Din câte știu, când o icoana sângerează, ceva rău se va întâmpla..

 5. # 27 august 2017 at 19:11

  Dap daca sa întâmplat in 2016 a plâns Pt ca sau dat legi proaste împotriva dreptei credințe , ex : sinodul din creta ,sa întâmplat deja rău acolo plus ca o sa fie si altele , Dumnezeu sa ne ferească de toate relele , daca eretici sau sectarii nu cred in aceste semne e prob lor , Dumnezeu sa ne ierte pe toți sa ne lumineze mintea ca uni nu vad decât ce vor ei , vremurile vor fi grele atat sa știți , cand or sa vina cu cipuri o sa va puneți pe capete oameni fără minte

Scrie un comentariu

Scroll Up