X

DINCOLO DE PERDEAUA DE FUM: Televiziunea e cu stiinta, cu progresul. Atunci de ce la televizor vedem astrologi prezentand horoscopul?

de Saccsiv
tv
Foto: http://vladherman.blogspot.ro/2013/04/ademenitorul-sublimul-si-ucigatorul.html#.VgicEtKqqko

Incepem azi un serial: “DINCOLO DE PERDEAUA DE FUM”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Caci incercam sa abordam intregul puzzle din cat mai multe unghiuri posibile, doar doar se va mai trezi cate unul.

Sa dezvoltam oleaca tema din titlul a acestui prim episod.

Sa luam de exemplu Antena 3. Asta pentru ca tocmai am vazut-o pe Carmen Harra explicandu-ne ea stie ce, caci n-am stat s-o ascult. Dar tema e valabila pentru absolut toate televiziunile centrale.

Asadar, cand se discuta pe post despre vaccinuri, cei anti vaccin sunt prezentati ca niste inculti, prosti, primitivi. Pentru ca, nu-i asa, stiinta bla bla bla si da-i cu lozinci:

http://www.youtube.com/watch?v=41kFqoyjKuM

Cand se discuta despre angrenajul documente biometrice totale (adica toate in unul: buletin, card bancar, card de sanatate, carnet sofer, etc.) – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash, atunci postul nu abordeaza niciodata intregul, ci doar cate un segment. Astfel, societatea fara cash este prezentata ca fiind un progres. Iar cei ce se opun documentelor cu cip sunt niste bisericosi semianalfabeti ce zic ca card citit invers inseamna drac.

Si din acelasi motiv ca postul e cu stiinta, cu progresul si cu alea alea, nici teologi prezentand Vietile Sfintilor nu vedem la tv.

Pana aici, totul pare a avea o noima (dar doar pare a avea o noima, caci noi, ortodocsii, stim ca toate astea cu stiinta si progresul fara Dumnezeu, nu sunt decat goana dupa vant).

Si deodata, buf. Fractura logica. Adica horoscop. Si nu doar horoscop, asa, ca un soi de divertisment matinal. Ci emisiuni intregi, pe un ton foarte serios. Cum ar fi emisiunea Danei Grecu “Adevaruri ascunse”, cu invitatii permanenti astrologul Cristina Demetrescu şi numerologul Mihai Voropchievici:

Cititi va rog si:

Despre revenirea lui GABRIEL COTABITA intr-o dementa orgie NEW AGE la emisiunea DANEI GRECU de la Antena 3

Asadar, NU cu Vietile Sfintilor. Caci e treaba cu stiinta si progresul.

Dar DA hotarat pentru reincarnare, astrologi si numerologi. Si unde-i stiinta si progresul in ecuatia asta? Adica, cu ce-i mai stiintific un horoscop decat un Sinaxar? Si cu ce-i mai progresista o promovare a conceptului despre reincarnare decat niste citate din Sfintii Parinti?

Dar fractura asta de logica, n-o vad majoritatea telespectatorilor. Stau ca naucii, casca gura si inghit totul precum in caricatura de la inceputul prezentului articol.

Asa vazute lucrurile, sigur ca n-are noima prezenta astrologilor alaturi de stiintificii ce ne obliga sa ne vaccinam copiii sau alaturi de progresistii ce promoveaza documentele totale cu cip intr-o societate fara cash.

Doar ca acea stiinta e de fapt “stiinta”, intre ghilimele, iar acel progres nu-i decat un cumul de lozinci. Caci acea “stiinta” nu-i decat o unealta folosita de papusari cu un teribil scop précis:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Aidoma si “progresul” reprezentat de cip:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Dar papusarii nu sunt nici ei de capul lor, ci sunt slugi ale diavolilor:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Si daca e treaba cu dracii, evident ca e loc din plin si pentru astrologi, care nu sunt decat niste vrajitori:

VRAJITORIA, cumplit pacat … Nu va lasati amagiti, fugiti de ea, indiferent cum se numeste: magie neagra, alba, farmece, astrologie si alte rataciri new age

Si tot evident, nu mai e loc de invataturi ale Sfintilor Parinti …

Puteti propune si voi teme pentru “DINCOLO DE PERDEAUA DE FUM”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Eu nu vad ca nu-i suport pe toti si toate astroloagele cu toate prostiile lor la care se uita, ati ghicit, toata adunatura ….!

  2. Minunata lume noua = raiul pamantesc = imparatia omului = lumea antihristica, se bazeaza pe tehnica ca sa ofere oamenilor toate comoditatile si placerile de buric. Dar oamenii nu sunt numai trupuri, au si suflete. De aceea au nevoie si de o interactiune in planul spiritual. Ori pentru foamea aceasta de duh nevazut sunt pregatite tot felul de oferte frumos ambalate care sa-i duca pe oameni in … “rai” (cum altfel? nimeni n-ar accepta de bunavoie ca sa mearga in iad). Insa raiul care li se propune oamenilor este de fapt iadul rebranduit (doar ei au inventat marketingul nu?).

    Horoscopul, fenomenul UFO, energii si o gramada de alte … , na ca nu ma pot abtine ca sa le spun pe nume, dracovenii sunt pentru a-i insela pe oameni si a le schimba usor, usor, pas cu pas – vorba cuiva, referentialul de valori firesti care-i legau de Dumnezeu. In felul acesta ajung sa fie atrasi pe nesimtite de puterile intunericului iar inima lor se va alipi de ele. Iar unde este inima ta aici pe pamant … ajunge si sufletul tau dupa moarte. Ce simplu nu?

    In general oamenii stiu care este situatia (vis-a-vis de ele prezentate mai sus) dar se fac ca nu inteleg pentru a-si justifica in continuare viata desfranata si lipita de placerile trupului dar din ce in ce mai departata de Dumnezeu.

  3. @Stan
    Excelent punctat! Societatea omenească se află în mlaștina căldicică a desfrâului total! Unii doar până la glezne (mai-mai că ar da să iasă, dar amână momentul), alții până la genunchi, și, majoritatea, până la gât! În două săptămâni am auzit de trei divorțuri: două la căsnicii de peste douăzeci de ani și alta…. DUPĂ 48 DE ANI DE CĂSNICIE! Omul, bolnav de leucemie, merge în cadru, și-a dat nevsta afară din casă și și-a adus amanta cu care trăia de zece ani. A… a băgat și divorț! Ceva va să vină peste noi că prea s-au descreierat oamenii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button