VIDEO: Simpatizanții organizațiilor extremiste spaniole au fost bătuţi în Barcelona. Doi dintre ei au fost răniţi

aug. 19, 2017 8800 2 http://bit.ly/2qFDzUl

https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/898593982166573056/pu/img/N2bGnjSEzqbigyqz.jpg

Extremiştii au fost bătuţi şi alungaţi din zona La Rambla de către spaniolii care aduceau un ultim omagiu victimelor atentatului. Oamenii au aruncat cu sticle în direcţia extremiştilor şi i-au gonit, rănindu-i pe doi dintre ei. Poliţia a intervenit rapid şi a despărţit cele două tabere, prevenind astfel o bătaie de stradă în toată regula.

Susținătorii partidelor extremiste și ale organizațiilor neo-naziste mărșăluiesc pe străzile Barcelonei, scandând împotriva islamului. Evenimentul are loc în contextul în care, joi, 14 persoane au murit, iar alte 130 au fost rănite în urma unui atac terorist executat cu o furgonetă, în zona turistică La Rambla, potrivit El Pais.

Mașina a intrat în pietonii aflați în zona turistică La Rambla, cu peste 80 de kilometri la oră. În cursul nopții, polițiștii au oprit un al doilea atac, la Cambrils, o stațiune din nord-vestul Barcelonei, împușcând cinci teroriști, care aveau centuri cu explozibili. În acest al doilea incident, șapte persoane au fost rănite.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “VIDEO: Simpatizanții organizațiilor extremiste spaniole au fost bătuţi în Barcelona. Doi dintre ei au fost răniţi”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 19 august 2017 at 15:46

  IDIOȚI!
  Las să-și plângă morții de ieri, de azi și de mâine…abia se obișnuiesc, nu?

 2. petrupetru
  # 19 august 2017 at 16:36

  Extremistii? Poate extremisti ai bunului simt!

Scrie un comentariu

Scroll Up