X

Occidentalii devin mai amabili față de migranți atunci când li se administrează „hormonul iubirii” – oxitocină și sunt expuși presiunii de grup

de null

Cercetătorii constată că oamenii tind să fie mai ‘altruiști față de prieteni și familie decât în cazul străinilor’ – dar cred că știu cum pot schimba asta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Occidentalii devin mai caritabili față de migranți atunci când li se administrează ‘hormonul iubirii’ oxitocină și sunt expuși presiunii de grup, susțin cercetătorii germani.

Cercetători de la Universitatea din Bonn au afirmat că oamenii tind să fie mai altruiști față de prieteni și familie decât în cazul străinilor.

Barcile supraîncărcate care traversează Marea Mediterană au devenit un simbol al crizei migranților

Dar această tendință naturală poate fi ignorată convingând persoanele să ia oxitocină și instaurând o “normă socială” impulsionându-i să accepte migranți.

“Influența combinată a oxitocinei și a presiunii de grup poate diminua rațiunile egoiste”, a declarat Profesorul Rene Hurlemann de la departamentul de psihiatrie.

“În circumstanțele potrivite, oxitocina poate ajuta la promovarea acceptării și integrării migranților în cultura occidentală.”

Sugestia ca occidentalilor să li se administreze medicamente pentru a deveni mai primitori față de străini poate fi totuși foarte controversată.

Milioane de migranți și “refugiați” au năvălit în Europa în ultimii ani, unii încerând acum să traverseze Mediterana pe jetski-uri plătind pâna la £3.000 pe persoană.

Angela Merkel i-a spus recent lui Donald Trump că-și “dorește” să nu fi deschis granițele Germaniei refugiaților, în timp ce fondatorul Microsoft, Bill Gates a zis că Europa e la “punctul de rupere”.

Criza a dus la peste 5000 de decese anul trecut și numărul pentru 2017 a depășit 1000 în luna aprilie.

Deci ar putea oxitocina să scimbe anumite atitudini ale europenilor și să-i încurajeze să-și accepte noii vecini?

Da, a afirmat Hurlemann.

Echipa sa a evaluat atitudinea a 100 de persoane față de migranți și le-a dat 50 de euro pe care îi puteau dona la localnici sau refugiați.

În primul experiment controlat, expeții au observat că germanii erau mai generoși față de migranți decât de localnici.

“Am fost surprinăi că participanții în primul experiment au donat cu 20% mai mult refugiaților decât nevoiașilor locali”, a declarat Nina Marsh din echipa Professorului Hurlemann.

Li s-a administrat apoi oxitocină la jumătate dintre participanți, ceea ce i-a influențat pe cei ce deja aveau o atitudine favorabilă către migranți să le dea și mai mulți bani – dar nu a schimbat atitudinea persoanelor ce deja aveau o viziune negativă fată de migrare și nu i-a provocat să doneze în proporție mai mare.

Dar atunci când persoanelor cu vederi anti-imigrare cărora li s-a administrat hormonul iubirii li s-a arătat de asemenea cât de mulți bani au dat alții, au devenit mult mai generoși.

“Acum chiar și persoane cu atitudini negative față de migranți au donat cu până 74% mai mult refugiaților”, a dăugat Nina Marsh.

Studiul sugerează că persoanele pot deveni mai generoase față de migranți printr-o combinație de oxitocină și presiune de grup.

Totuși nu este clar dacă populația Europei ar accepta asta într-un efort de a-i ajuta să accepte o schimbare socială masivă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. MUSLMANII ÎN EUROPA:
    Auzi scandări în metrourle europene: ” Să lăsăm pe femeile lor văduve și pe copiii lor orfani!”
    ”Amin!”(adică Așa să fie…răspunde corul de maimuțe)
    ”Oh, Allah…victorie marelui Islam, peste tot!”
    ”De asemenea, mare victorie pentru ajutorarea fraților noștri din Palestina!”
    ”Allahu akbar! (Allah este cel mai mare), Nu există alt Dumnezeu, doar Allah!”
    ”Sioniștii sunt dușmanii lui Allah”
    ”Martirii sunt iubiți de Allah”.

    CUM SUNT MUSULMANII ÎN SUEDIA?

    Într-o bibiliotecă, se dezlănțuie HAOSUL: poliția desparte suedezii de provocatorii musulmani, în timp ce albii sunt forțați să se așeze în scaune, musulmanii, încă în picioare, îmbrâncesc suedezii, le dă palme și strigă la ei amenințător.

    O Musulmană agresivă, înbaticată, repezindu-se la un suedez care voia să tempereze lucrurile cât se poate de civilizat, după ce-l împinge, apare în ajutorul ei și-un macac îmbrăcat în negru care, deasemenea îl împinge pe suedez, în timp ce musulmana îi spune în țara lui, în regiunea lui, în biblioteca lui: -Arată puțin respect porcule, futu-ți!

    Suedezul, în cămașă albă, este gonit spre fundul sălii, în timp ce mai multe maimuțe jihadiste îi ordonă să se întoarcă și să se așeze LA COMANDĂ, jos!

    Suedezul, se așează pe unul din scaune și arată cu palma spre obrazul său, să-l pălmuiască dacă asta vor!
    Apare din fericire un bărbat care se pune în lateralul scaunului său, arătând CLAR că-l apără!
    Din păcate, apare o șatenă cu păr lung, în pulover, care nu pare a fi arăboaică musulmană, și-l împinge pe suedez….

    MUSULMANII ”GERMANI” SUNT INTEGRAȚI?
    AM ”DREPTATE”?!
    Arată în stradă maimuțele jihadiste în confruntare cu poliția.
    Arată un imam gras de la ei, cu o geacă galbenă și c-o umbrelă care încearcă să-i calmeze, să-i tempereze pe musulmanii îmbrăcați în trening cu vipușcă, cu hanorace…care scandează despre Allah-ul lor, cu steagurile lor negre, ca de pirați, bătând din palme, ca la circ!
    Ceea ce văd, parcă văd țiganii de la noi, dintre cei nespălați, ne-civilizați, veșnic puși pe arțag, căutători de conflicte, care fac LEGEA pe străzi, în mijloacele de transport, în blocuri…agresivi, ușor inflamabili dar ”jucăuși” și ”cântăreți”, cu o singură diferență: musulmanii cântând despre Allah, țiganii – după manele!
    Între timp, o nemțoaică, blondă, foarte sexy, ia interviu unor maimuțe jihadiste care o jignesc în fel și chip și-i recomandă să ”arate” mai decent…

    DAR MEDIA, MI-A SPUS CĂ MUSULMANII BELGIENI SUNT MAJORITATEA ”PACIFIȘTI”:
    Arată pe o plajă, cum aleargă lumea, cum lovesc spre a distruge, o mașină de poliție… cu POLIȚIȘTI ÎNĂUNTRU, dar cu geamurile închise.
    Și, ca să fie mai clar și mai ”frumos”, huliganii privesc cu tupeu spre camerele de luat vederi, lovind cu și mai multă furie, cu multă satisfacție cum TERORIZEAZĂ ei pe cei din jur….

    SIGUR NU SUNT ÎN REGULĂ MUSULMANII DIN DANEMARCA? ?
    Într-un autobuz, unui animal jihadist, i se atrage atenția de către o femeie în vârstă asupra comportamentului său.
    Ca răspuns, acesta îi spune că să nu mai discute cu el și că poate discuta cu ea, afară, nu în autobuz, ca o vacă grasă ce se află! (you fat cow).
    Apoi îi spune cu năduf: Fuck you, okay, Fuck you.
    Femeia, nu se lasă și-i răspunde, spunându-i că-i un căine.

    DAR NOI AVEM MAJORITATEA MUSULMANILOR DIN NORVEGIA INTERGRAȚI?

    Noaptea, pe străzile orașelor, aceștia, în loc să doarmă….golănesc!
    Și-au pus și eșarfe pe cap și la gură, până peste nas, ca să nu fie identificați…se pare că vor să dea foc la niște pancarte, în timp ce candează despre islam, ca năucii!
    Între timp, cineva face apel la Poliție, iar un norvegian chiar îi întreabă ”de sănătate”, ceea ce îi înfurie și-l trimit prin toate părțile, inclusiv în organul lor de reproducere.
    Din păcate, sunt câțiva care filmează, iar norvegianul este încercuit agresiv, apoi îmbrâncit!
    Se aud chiar voci de femei țipând de undeva, blițurile aparatelor de fotografiat strălucesc în noapte imortalizând agresivități și ură în formă pură, declanșate de musulmani, se vede DEJA un foc aprins în mijlocul pieții și cel mai des, se-aude: JIHAD!

    ȘI ÎN FINAL, LOIALITATEA MARII BRITANII FAȚĂ DE MUSULMANI:
    Muslim Poll: 72% prezența lor, veniți din Afganistan și Pakistan, 55% dintre ei dispuși să se bată…dintre cei mai tineri, recunosc că sunt SUPORT pentru talibani.
    NU VĂ PREDAȚI!

    Concluzii:
    1.Sunt bine îndoctrinați și sprijiniți LOGISTIC să facă ceea ce fac țărilor europene, ALTFEL n-ar fi avut curajul, ca să nu zic NEBUNIA asta manifestă;

    2.Faptul că șochează civilizația europeană (indiferent din ce țară), cu agresivitatea manifestărilor lor, reprezintă un adevărat drog și imbold întru satisfacerea din ce în ce mai intensă a sălbăticiei din ei până la bestialitate, din orice punct de vedere ai privi!

    3.Faptul că spun la un moment dat că sioniștii sunt dușmanii lor, NU absolvă pe cei din urmă, de sprijinul și ideea venită de-a lungul timpului pentru a distruge rasa albă, inclusiv cultura, tradiția și RELIGA lor… mai întâi prin Planul Kalergi, apoi prin formarea de noi centre de puteri: EURABIA și EURASIA!

    4.Ținând cont că nebuna de Merkell i-a chemat în Europa, dar și de interesele ei cu Rusia în privința conductei de gaze, în toate glumele, caricaturile care circulă pe net, ea, apare ca partener de încredere de partea lui Putin…făcându-și cu ochiul în privința REZULTATULUI FINAL!

    5.Și, ținând cont de afirmațiile Turciei cum că, dacă ar declara război Europei, ar câștiga fără probleme pentru că tinerii, bărbații din nicio țară europeană, în urma ultimului sondaj, nu și-ar mai da viața apărându-și țările…drumul spre un CALIFAT ar fi deja netezit!

    6.Bătălia în privința viitorului U.E., se dă fie pentru EURABIA, fie pentru EUROASIA!
    La mijloc, bine-nțeles sioniștii! Și-ntr-un caz, și-ntr-altul, ei au reprezentat coada de drac LOGISTIC și IDEOLOGIC în întărâtarea și cucerirea U.E., după planul lor, stabilit cu mult înainte.

    7. Azi, asistăm la modul cum, prin ”dezbină și stăpânește”, dar și prin TEZĂ, ANTITEZĂ și SINTEZĂ, se urmărește cucerirea Europei. Să vedem ce fel de SINTEZĂ va reieși de-aici!

  2. Oare de ce nu incearca sa dea oxitocina de-aia musulmanilor?! Poate i-ar convinge sa nu mai fie asa de radicali, sa renunte la terorism etc. (bine, zic si eu; toata chestia asta cu emigrantii a fost atent pregatita dinainte ca sa ne extermine pe noi — deci noi trebuie sa fim drogati, ca sa rabdam mai usor ceea ce va fi de rabdat; este totul doar un mare experiment social, la nivel de continent = Europa)

    Dar daca am da oxitocina politicienilor din Romania?? S-ar lasa de furat de dragul poporului? OARE!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button