Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta

aug. 18, 2017 13627 6 http://bit.ly/2qI2Woa

Imagini pentru rares bogdan

Va amintiti? Rusia e vinovata de treaba cu refugiatii: TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia ….

Tot Rusia e in spatele celor ce au ceva de comentat impotriva fracturarii hidraulice: CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

Si in general Rusia este vinovata de tot raul din lume dar mai ales, ea e in spatele tuturor ticalositelor miscari ce se opun prea binelui ce vor sa ni-l ofere, din multa iubire de oameni, papusarii. De la cei ce se opun organismelor modificate genetic si pana la cei cu nationalismul in cap, cu totii, sunt inregimentati de fapt sub steagul Kremlinului, care-i finanteaza si le traseaza liniile directoare anti sistem.

Iar vigilentul ziarist Rares Bogdan si invitatii sai au mai identificat o lucratura nemernica a Rusiei. Cei ce se opun Sinodului din Creta sunt oamenii Kremlinului:

De fapt era cu totul evident ca cei ce au ceva de zis impotriva iubirii ecumeniste nu pot fi decat niste dusmani ai pacii. Si cine este cel mai mare dusman al iubirii mondiale? Rusia. Asa ca toate erau deja mult prea clare.

Ce dogme? Ce invataturi perimate spuse de tot soiul de barbosi de pestera acum sute de ani? Astea-s aiureli de Kremlin …

Si iată ce declaratii sub influenta „cocainei” a facut azi la aflare vestii despre cazul fostului episcop de Husi

ULTIMA Ora: Acum in Sinodul BOR. Episcopul de Huși a demisionat. A scutit BOR de o complicație și mai mare. Pata pe obrazul bisericii oricum rămâne si cineva a avut grija sa porneasca de la Răsărit ventilatorul la maxim. Încă exista frustrări majore după Sinodul ecumenic din Creta când BOR a preluat prin Nifon, episcopul de Târgoviște „externele” la nivelul ortodoxiei. (Mai multe duminica seara la 21.00). Era extrem de complicata excomunicarea, caterisirea și practic trebuia ca in Sinodul de astăzi sa se voteze un regulament și abia in următorul sa se voteze excomunicarea din cadrul BOR. sursa

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 18 august 2017 at 15:15

  De vina suntem cu totii ca ne opunem Dreptatii Lui Dumnezeu, Sinodul din Creta a aprobat toate mizeriile impotriva Lui Dumnezeu… Poti sa ma citezi.

 2. # 18 august 2017 at 15:38

  Bat în Rusia ca să nu existe o alianță între țările ortodoxe. Se pregătesc de conflictul din zonă.

 3. # 18 august 2017 at 16:19

  Rares Bogdan reste dusmanul poporului Roman, deoarece prin toata activitatea sa, reprezinta interesele satanistilor din Occident .

 4. Stan
  # 18 august 2017 at 16:36

  Individul in cauza este usor dus cu pluta. Este clar ca nu stie ce vorbeste. Iata un alt exemplu: https://gandeste.org/adevaruri/nu-era-suficient-tinutul-secuiesc-rares-bogdan-a-stabilit-in-ardeal-si-tara-sasilor/82458

  Lipsit de o minima cultura generala dar foarte vocal si plin de el are impresia ca este buricul universului (aviz amatorilor care critica heliocentrismul: teoria geocentrismului vine de la Rares B care, aflandu-se pe pamant, face ca toate celelalte sa se invarta in jurul sau).

  De asemenea, mi se pare evident ca mai primeste un salariu de la servicii.

  Este un om din fata care raspunde unor comenzi si atat. Cine are timp de pierdut se uita in gura lui. Sau vedeti ce spune el coroborat cu digi sau tapalaba ca sa stiti ce vrea sri sa ne transmita.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Florian Bichir: DACISMUL a fost creat in laboratoarele GRU / Adica, tot RUSIA E DE VINA … - OrtodoxINFO - 20 august 2017

  […] Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sino…. […]

 2. Florian Bichir: DACISMUL a fost creat in laboratoarele GRU / Adica, tot RUSIA E DE VINA … | Saccsiv - Weblog - 21 august 2017

  […] Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sino… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up