Comentariul zilei: DE CE pe LITORAL dispare brusc pericolul EPIDEMIEI DE RUJEOLA?

aug. 6, 2017 23105 4 http://bit.ly/2H8t4Uz

Foto: https://www.erepublik.com/en/article/top-cele-mai-frumoase-zone-ale-rom-niei-2480637/1/20

Dupa cum stiti, principalul motiv pentru care vor sa vaccineze fortat toti copiii Romaniei e ca in scoli sunt multi elevi gramada. Ca atare, copiii nevaccinati n-au voie sa intre la cursuri.

Insa un alt loc unde oamenii (deci si copiii) stau intr-o gramada uriasa e litoralul. Si piscinele, desigur.

Iata comentariul fratelui dante postat la VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV ? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI.:

 

As dori sa pun public o intrebare domnului ministru al sanatatii, luind act de actuala „epidemie” de rujeoala din Romania. Si as dori sa aflu si raspunsul lui ca specialist.
Tinind cont de gravitatea „epidemiei” si consecintele acesteia precum si de impunerea cu titlu obligatoriu a vaccinarii in scop profilactic, intreb urmatorul lucru:
De ce in acest sezon estival (2017) in care zeci si sute de mii de oameni merg in concedii si vacante la mare nu se aminteste nimic de temutul pojar, care ar fi ucis 32 de copilasi? Nu este la fel de periculoasa aceasta situatie, daca nu chiar mai mult, decit cea a aglomeratiei din scoli? Proiectul SF al prim sinistrului roman prevedea ca acei copii nevaccinati sa nu mai fie primiti in scoli, dar la mare se pot balaci impreuna toti cei vaccinati si nevaccinati?
Ca ministru al sanatatii trebuie sa ai aceeasi masura in toate situatiile, nu dupa bunul plac sau la comanda.
In fine, daca e vorba de cistigul imens de bani care se realizeaza la mare, si care bate „epidemia”, atunci vom vedea ca adevarul iese la iveala ca uleiul deasupra apei.
Totul este o MINCIUNA al carei scop este altul decit sanatatea poporului roman.
Asadar concediu placut si noapte buna dragi romani! Somnul natiunii naste monstri.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Comentariul zilei: DE CE pe LITORAL dispare brusc pericolul EPIDEMIEI DE RUJEOLA?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai
  # 6 august 2017 at 17:12

  Dar și ce monstrii

 2. Alex
  # 7 august 2017 at 0:12

  VACCINARE = MOARTE

  Vizionați documentarul “Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro (2016)! Documentar interzis de Sistemul iudeo-marxist globalist.

  Dr.William W.Thompson, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  Dr.William W.Thompson se autodenunță și demască genocidul făcut prin vaccinare de Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  VACCINAT – De la mușamalizare la catastrofă (“Vaxxed”):
  http://www.dailymotion.com/video/x4zc9b7

 3. catalin
  # 8 august 2017 at 0:59

  Adica o vrajeala de articol se cheama „documentare” ? Mai citeste si comentariile, chiar daca-s de acum un an. Follow the money… Ring a bell ?

Scrie un comentariu

Scroll Up