X

Aceeasi AGENDA: Vaccinurile sunt OBLIGATORII si în Bulgaria.Copii NEVACCINATI sunt REFUZATI la creşe şi grădiniţe

romania-actualitati.ro | Vaccinurile obligatorii în Bulgaria
de null
http://www. romania-actualitati.ro/files/vaccin%20MARE.jpg

În Bulgaria, mai multe vaccinuri sunt incluse într-o schemă obligatorie de imunizare a copiilor, care condiţionează înscrierea acestora la şcoală.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În conformitate cu calendarul naţional de imunizări, în primul an după naşterea copilului, în Bulgaria se fac vaccinări obligatorii împotriva tuberculozei, hepatitei B, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, Hib, infecţiilor pneumococice. Cea de-a doua vaccinare pentru hepatita B este făcută în prima lună, iar cea de-a treia începând din luna a şasea.

Între şapte şi zece luni, copiii fără urme de vaccinare la maternitate şi cu test negativ de tuberculină fac vaccin antituberculoză. Începând din luna a 13-a, copiii primesc un vaccin combinat împotriva rujeolei, rubeolei şi parotiditei (epidemice – oreion, n.red.).

Reimunizările obligatorii, 17 la număr, încep în cel de-al doilea an al copilului şi continuă până la vârsta de 12 ani. Refuzul imunizărilor obligatorii se sancţionează prin aplicarea de amenzi între 25 şi 100 de euro.

Copiii care nu au făcut toate vaccinările obligatorii nu sunt primiţi la creşe şi grădiniţe, teoretic; practic, însă, amenzile nu se aplică, se încearcă convingerea părinţilor de către medicii de familie. Spre deosebire de situaţia de acum cinci-şase ani, când numai 2-3% dintre copii nu au fost vaccinaţi, acum acest procent, în pofida eforturilor, se apropie de 10.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Daca cei care impun vaccinarea obligatorie ar fi de buna credinta ar fi de acord cu introducerea raspunderii penale a medicilor pentru efectele post-vaccinale si constituirea prin lege de catre firmele furnizoare a vaccinurilor a unui fond de despagubire a celor afectati (daca nu se intampla nimic intr-un interval rezonabil de timp isi vor putea retrage banii; din pacate nu pot fi acoperite cazurile de boli care apar la intervale mari de timp – ex. aparitia sterilitatii la femeile ce au fost imunizate in copilarie impotriva HPV – exanct ceea ce se intampla acum prin Bolivia parca cu fetite vaccinate atunci cand venise si la noi sa-l impinga prin lobby madama secretar de stat US, Albricht Madelaine).

    Sa vedeti dupa aceea cum o sa inceapa medicii sa sufle si-n iaurt si o sa spuna ca sunt necesare nu stiu ce teste de verificare etc etc etc de o sa ajunga in situatia opusa ca sa-i roage mai degraba sa renunte la vaccinare decat sa mai faca atatea analize costisitoare.

    Principiul este simplu: daca este OBLIGATIVITATE sa existe si RESPONSABILITATE!

    Personal cred ca ideea care sta la baza vaccinarii este buna: ii dai organismului un semnal slab pentru ca el sa cunoasca boala si sa produca anticorpi. Insa de aici si pana la ceea ce se intampla astazi este o distanta uriasa:
    – “semnalele” se dau inca din primele clipe de viata cu toate ca sistemul imunitar este in formare pana la varsta de doi ani. Pana atunci este protejat prin ceea ce primeste din laptele matern. Dar cine mai alapteaza acum pana la varsta asta?
    – asa-zisii virusi sunt obtinuti in conditii care dau mai degraba frisoane: se folosesc pana si culturi pe tesuturi non-umane modificate genetic. Nimeni din toata lumea asta de savanti nu poate cunoaste in detaliu ce se intampla si care este reactia organsimului uman la asemenea “informatie”.
    – cele mai multe reactii adverse sunt date de adjuvantii si conservantii din vaccinuri care sunt otravuri cu inalt potential de distrugere a organismului uman – dovedit cu asupra de masura. Pana acum ceva vreme se stia ca daca ai mercur in corp inseamna ca ti-a facut cineva farmece (nu sunt povesti; exista persoane care au trecut prin experinete traumatizante si au eliminat mercur …; de unde, cum … nu se stie; toti trec asta sub tacere si o considera SF; cred ca numai alchimistii veacurilor trecute stiu bine motivul). Acum mercurul se da la toata lumea gratuit si din belsug prin vaccinuri. Sa intelegem ca se fac “farmece” la nivel de mase?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button