VIDEO. Alex Jones și Roger Stone – masoni ce fac parte din opoziția controlată: „Soros e un cancer. El este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria”. Ce se vrea de fapt cu toate atacurile venite din parte altor oameni ai sistemului și îndreptate împotriva lui George Soros?

Iul 17, 2017 21603 3 http://bit.ly/2qLmAzX

Consultantul lui Donald Trump, Roger Stone, care recent a fost la București și în Ungaria, a dezvăluit într-un interviu cu Alex Jones la InfoWars că serviciile secrete românești ar lucra pentru miliardarul american de origine maghiară George Soros.

„George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. (…)

Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit.

Aceste Open Society (ONG-urile cu acest nume inființate de Soros) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare”, a susținut Stone.

„Președintele României (n.red-Klaus Iohannis) a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate.

De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (n.red-procurorul general al SUA) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine”, a mai precizat consultantul lui Donald Trump.

Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic.

„Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele alese democratic de aici, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România.

Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros. Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații”, a susținut Stone.

NOTĂ OrtodoxINFO

Dezvălurile inedite făcute despre George Soros sunt bine cunoscute de ani buni, doar că acum a primit și presa oficială ordin de publicare.

Cu siguranță guvernele și serviciile sunt comporomise de o așa manieră, încât nimic nu le mai poate salva. Acesta este primul motiv pentru care se aude în toată mass-media, deținută de păpușari, cât rău face Soros. Al doilea este furia ce se va dezlănțui în interiorul națiunilor împotriva „ongiștilor” și haosul ce va crește treptat.

E acel modus operandi al ocultei și anume dialectica hegeliană¹. Se trece într-o nouă etapă a destabilizării națiunilor prin crearea unui haos controlat.

România, Ungaria și Polonia nu sunt primele țări care au identificat dușmanul, sunt doar teren de testare.

Noi credem că președintele Klaus Iohannis NU este anti-Soros, asta din moment ce „societatea civilă” l-a propulsat în funcție.

Citiți vă rog și:

¹ Dialectica hegeliană prezintă trei metode/etape de dezvoltare dialectică:

 1. o teză – generatoare de reacţie;
 2. o antiteză – care contrazice sau neagă teza
 3. şi tensiunea dintre cele două fiind rezolvata prin intermediul unei sinteze.

Raționamentul lui Hegel este următorul: Lumea posedă raționalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Pentru Hegel, lumea nu este o ingrămădire haotică de obiecte, ci este în permanență mișcare și dezvoltare. Totul este dat de la bun început. Totul are o finalitate.

Termenul de dialectică hegeliană indică menținerea părții utile a unei idei, lucru, societate etc. simultan cu deplasarea ei dincolo de limitările sale. În conformitate cu principiile dialecticii hegeliene, politicile actuale se străduiesc să  creeze o problemă generatoare de reacție, urmată de implementarea unei soluții premeditate.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “VIDEO. Alex Jones și Roger Stone – masoni ce fac parte din opoziția controlată: „Soros e un cancer. El este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria”. Ce se vrea de fapt cu toate atacurile venite din parte altor oameni ai sistemului și îndreptate împotriva lui George Soros?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ayeaye
  # 18 iulie 2017 at 8:07

  Masonii is cu : creaza problema si tot ei vin cu solutia

 2. goy
  # 18 iulie 2017 at 11:51

  Fals! mergeti pe o pista falsa, toate acestea sunt diversiuni. In interiorul sanhedrinului s-a hotarat diversiunea Soros-evrei traditionali. Primul ataca statele crestine cu liberalismul/progresistii, ceilalti „apara” statul traditional „independent”, Daca era adevarat atunci mossadul l-ar fi lucrat pe Soros in liniste asa cum fac ei cu tradatorii dintre evrei. Cititi interviul lui Harold Rosenthal din 76 care apoi a fost asasinat.
  interviu 2
  https://ufile.io/xsqga
  1
  https://ufile.io/l8vst

 3. Sorin Pistol
  # 18 iulie 2017 at 12:18

  Dupa cum zice si sloganul lor. ordo ab chao.

Scrie un comentariu

Scroll Up