12:42 pm - miercuri, 26 iulie, 2017

Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE

Iul 16, 2017 4943 vizualizări 4 comentarii goo.gl/3FJpyH

România poate conta pe sprijinul deplin al Franței pentru pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene și pentru reușita acesteia, a afirmat, vineri, noua ambasadoare a Franței, doamna Michele Ramis.

Ambasadoarea Franței s-a declarat bucuroasă că se află „într-o țară care și-a exprimat cu hotărâre opțiunea pro-europeană, care nu cedează tentațiilor naționaliste, populiste și defetiste”.

evomag.ro%20.

„România și Franța sunt împreună de aproape două secole, pe un drum cu multe dificultăți, dar pe care au reușit să le învingă”, a subliniat premierul Mihai Tudose în discursul rostit la sediul Ambasadei.

Premierul Tudose a anunțat în acest context că îl invită pe premierul Franței să facă o vizită la București. Ziua Națională a Franței, 14 iulie, este sărbătorită, la București, printr-o recepție organizată la sediul Ambasadei. Din partea României, principalul invitat care a sosit la eveniment este premierul Mihai Tudose.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
f64.ro%20
articole asemănătoare
SINAXA NAȚIONALĂ ANTI-ECUMENISTĂ


4 Comentarii la “Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 16 iulie 2017 at 9:32

  Acesti „cotropitori” vor avea niste #surprize.. in scurt timp.. 😛 😀

 2. # 16 iulie 2017 at 9:59

  Nationalismul nu e tentatie (vorba prostului de francez), el este expresia sociala a instinctului de propritate – Nicolae Paulescu dixit. Deci vine de la Dumnezeu, ca orice instinct.

 3. # 16 iulie 2017 at 14:51

  Mentalitatea socialiștilor europeni, adică a neomarxist-progresiștilor, care vor LGBT, ateism, multiculturalism și alte idei „liberale”.

 4. # 16 iulie 2017 at 19:02

  Este o colonie…

 5. top-shop.ro%20
Scrie un comentariu