Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE

Iul 16, 2017 5461 4 goo.gl/3FJpyH

România poate conta pe sprijinul deplin al Franței pentru pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene și pentru reușita acesteia, a afirmat, vineri, noua ambasadoare a Franței, doamna Michele Ramis.

Ambasadoarea Franței s-a declarat bucuroasă că se află „într-o țară care și-a exprimat cu hotărâre opțiunea pro-europeană, care nu cedează tentațiilor naționaliste, populiste și defetiste”.

„România și Franța sunt împreună de aproape două secole, pe un drum cu multe dificultăți, dar pe care au reușit să le învingă”, a subliniat premierul Mihai Tudose în discursul rostit la sediul Ambasadei.

Premierul Tudose a anunțat în acest context că îl invită pe premierul Franței să facă o vizită la București. Ziua Națională a Franței, 14 iulie, este sărbătorită, la București, printr-o recepție organizată la sediul Ambasadei. Din partea României, principalul invitat care a sosit la eveniment este premierul Mihai Tudose.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 16 iulie 2017 at 9:32

  Acesti „cotropitori” vor avea niste #surprize.. in scurt timp.. 😛 😀

 2. # 16 iulie 2017 at 9:59

  Nationalismul nu e tentatie (vorba prostului de francez), el este expresia sociala a instinctului de propritate – Nicolae Paulescu dixit. Deci vine de la Dumnezeu, ca orice instinct.

 3. # 16 iulie 2017 at 14:51

  Mentalitatea socialiștilor europeni, adică a neomarxist-progresiștilor, care vor LGBT, ateism, multiculturalism și alte idei „liberale”.

 4. # 16 iulie 2017 at 19:02

  Este o colonie…

Scrie un comentariu