Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE

Iul 16, 2017 5831 4 http://bit.ly/2H8SL7v

România poate conta pe sprijinul deplin al Franței pentru pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene și pentru reușita acesteia, a afirmat, vineri, noua ambasadoare a Franței, doamna Michele Ramis.

Ambasadoarea Franței s-a declarat bucuroasă că se află „într-o țară care și-a exprimat cu hotărâre opțiunea pro-europeană, care nu cedează tentațiilor naționaliste, populiste și defetiste”.

„România și Franța sunt împreună de aproape două secole, pe un drum cu multe dificultăți, dar pe care au reușit să le învingă”, a subliniat premierul Mihai Tudose în discursul rostit la sediul Ambasadei.

Premierul Tudose a anunțat în acest context că îl invită pe premierul Franței să facă o vizită la București. Ziua Națională a Franței, 14 iulie, este sărbătorită, la București, printr-o recepție organizată la sediul Ambasadei. Din partea României, principalul invitat care a sosit la eveniment este premierul Mihai Tudose.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt IMPREUNA de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară PRO-europeană, care NU cedează tentațiilor NATIONALISTE sau POPULISTE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 16 iulie 2017 at 9:32

  Acesti „cotropitori” vor avea niste #surprize.. in scurt timp.. 😛 😀

 2. # 16 iulie 2017 at 9:59

  Nationalismul nu e tentatie (vorba prostului de francez), el este expresia sociala a instinctului de propritate – Nicolae Paulescu dixit. Deci vine de la Dumnezeu, ca orice instinct.

 3. # 16 iulie 2017 at 14:51

  Mentalitatea socialiștilor europeni, adică a neomarxist-progresiștilor, care vor LGBT, ateism, multiculturalism și alte idei „liberale”.

 4. # 16 iulie 2017 at 19:02

  Este o colonie…

Scrie un comentariu

Scroll Up