Mai suportam putin canicula, dupa care se raceste si vin ploile. Prognoza meteo pe doua saptamani

Iul 12, 2017 10465 0 http://bit.ly/2H7NjBI

Saptamana a inceput cu temperaturi caniculare, care se vor mentine si marti, posibil si miercuri in unele regiuni. Temperaturile vor scadea insa considerabil de la mijlocul saptamanii, cand sunt asteptate si ploi. Saptamana viitoare, insa, revine vremea calduroasa, anunta ANM..

In Banat, marti va fi o vreme caniculara, cu temperaturi maxime cuprinse intre 35 – 37 de grade. De miercuri pana duminica, insa, temperaturile vor scadea treptat, ajungandu-se la medii de 25 – 27 de grade Celsius.

Saptamana viitoare, se incalzeste din nou, iar temperaturile vor fi caniculare catre sfarsitul intervalului.

Perioada cea mai ploioasa va fi intre 15 – 17 iulie, cand vor cadea cantitati insemnate de apa. In rest, nu sunt excluse ploile torentiale de scurta durata si izolate.

In Crisana, vremea va urma acelasi tipar, cu temperaturi caniculare marti, fiind anuntate maxime de 35 – 36 de grade. In intervalul 12 – 16 iulie se racoreste, temperaturile urmand sa se situeze, in medie, la 24 – 26 de grade Celsius, in timpul zilei.

Saptamana care vine se va incalzi din nou, mai cu seama in weekend.

Ploi importante sunt asteptate mai ales in perioada 15 – 17 iulie.

In Transilvania vremea e canicula pana miercuri (cu o medie a temperaturilor cuprinsa intre 31 – 34 de grade), cand se raceste. Pana in weekend, media temperaturilor va fi de 22 – 24 de grade Celsius.

In a doua saptamana de prognoza, temperaturile incep sa urce din nou, iar vremea va fi calduroasa, anunta ANM.

In ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor fi frecvente in cele doua saptamani, incepand chiar de marti. Ploi insemnate cantitativ vor cadea in acest weekend, prelungindu-se pana luni.

In Maramures, va fi cald marti (cu maxime de 32 – 34 de grade). Incepand de miercuri, se va raci, ajungandu-se la temperaturi de 23 – 25 de grade, in medie, ziua.
Saptamana viitoare se incalzeste din nou.

Ploi pot cadea incepand de marti, dar vor fi mai frecvente si insemnate cantitativ in perioada 15 – 17 iulie.

Moldova se bucura tot de vreme calda (cu temperaturi de 31 – 34 de grade) pana joi. Din 13 iulie, temperaturile scad pana la 22 – 25 de grade, in medie, ziua.

In a doua saptamana, temperaturile cresc gradual, vremea redevenind calduroasa.

Ploi mai importante sunt anuntate in perioadele 12 – 13 iulie si 16 – 18 iulie.

In Dobrogea temperaturile sunt mari pana vineri (28 – 30 de grade, in medie), dupa care, pana luni, 17 iulie, se racoreste putin, meteorologii anuntand 25 – 28 de grade, in medie.

La fel ca in restul regiunilor, si in Dobrogea se incalzeste saptamana viitoare.

Ploi sunt anuntate pentru joi, 13 iulie, dar si in intervalul 16 – 17 iulie.

In Muntenia va fi canicula marti si miercuri, temperaturile deasind pe alocuri 35 de grade. In intervalul 13 – 17 iulie se raceste, pentru aceasta perioada fiind anuntate temperaturii medii de 26 – 29 de grade Celsius. De marti, 18 iulie, se incalzeste din nou.

Sunt asteptate ploi joi, 13 iulie, dar si in perioada 16 – 18 iulie.

In Oltenia, va fi canicula marti si miercuri, temperaturile putand depasi 36 de grade. De joi, se raceste, iar temperaturile diurne vor fi cuprinse intre 26 – 29 de grade.

Vremea va redeveni calduroasa saptamana viitoare.

Joi sunt anuntate ploi, dar si in weekend, posibil si luni, 17 iulie.

La munte va fi cald marti, urmand sa se racoreasca de miercuri, 12 iulie. Pana luni, 17 iulie, nu se vor mai depasi 18 de grade. Saptamana viitoare, si aici se va incalzi.

Precipitatii pot cadea in fiecare zi a intervalului, dar mai cu seama in perioadele 12 – 13 iulie si 15 – 17 iulie.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up