X

Modificări importante în CAMPANIA de semnături anti-Creta

de null
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Și, cum va avea curaj notarul SĂ ATESTE, fără actul în original?
    E suficientă declarația (din subsolul paginii), pe propria răspundere?

    Încă ceva: document scanat, nu primiți?

  2. DOAMNE AJUTA, ORTODOX INFO!
    DA, SE MAI CASESC CATUN DA-ASTA CARE SUNT IN SCHIMB PLIN DE SISTEME, DAR DE BULETIN FARA CIP, SE LEAGA? BAROSANII STAU IN MANASTIRI, SI ASA “MARTURISESC”, ISI APARA TURTA CONFORTULUI, SI ASA STAU DEGEABA IN MANASTIRI!

  3. SUNT SI EU DEACORD CU CE SPUI, DAR TE INTREB, TU AI LUAT BULETIN (FARA CIP) DE LA STATUL ATEU? A PURTAT BULETIN SI PARINTELE CLEOPA, SI PARINTELE JUSTIN, SI PARINTELE IOANICHIE. DACA VREI SA MERGI IN GRECIA IN ATHOS, CE FACI? EU SUNT DEACORD CU CE SPUI, FOARTE BINE, DAR NU UITA CA NOI LUPTAM IMPOTRIVA SISTEMULUI SATAN.
    SI INCA CEVA, FACEBOOK ESTE MAI PERICULOS, DECAT UN BULETIN FARA CIP! TELEFOANELE ACELEA NOI, ESTE MAI PERICULOS DECAT BULETINUL FARA CIP!

  4. Pentru unii dintre cei care sustin ideea validitatii “Tainelor” celor ce au apostat in Creta proba suprema este ca acestora “nu li se strica aghiazma”, insa lucrurile nu stau asa.
    Au exista destule cazuri in care unor preoti,datorita neglijentei, li s-a “stricat” Sfanta Impartasanie pe care o tin întreg anul bisericesc pentru cei bolnavi, fiind vorba de preoti care n-au cazut in erezie, nu erau caterisiti.

  5. De la care Sfinti Parinti ai Biserici sau din ce canoane au luat unii ideea ca pentru dovedirea validitatii sau nevaliditatii “Tainelor” savarsite de eretici, cei inca necondamnati de un sinod ortodox, proba este stricarea sau nestrcarea aghiasmei?
    Au existat momente in istoria Bisericii in care au avut loc minuni pentru dovedirea dreptei credinte. Insa Sfinti Parinti in scrierile lor nu s-au axat pe invocarea de minuni in combaterea ereziilor, este si cazul Sfantului Vasile cel Mare care a fost mare factaor de minuni.
    A orienta pe cineva in dovedirea adevarului credintei punand accent pe cele ce depasesc legile firii este periculos din punct de vedere duhovnicesc, deoarece cei obisnuiti cu un asemenea criteriu in dovedirea creditei pot sa cada in fata unor false minuni, mai ales cei simpli in credinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button