2:39 am - marți, 25 iulie, 2017

Modificări importante în CAMPANIA de semnături anti-Creta

Iul 10, 2017 24425 vizualizări 11 comentarii goo.gl/1GomVm
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
f64.ro%20
Categorii:
articole asemănătoare
SINAXA NAȚIONALĂ ANTI-ECUMENISTĂ


11 Comentarii la “Modificări importante în CAMPANIA de semnături anti-Creta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 10 iulie 2017 at 20:13

  Și, cum va avea curaj notarul SĂ ATESTE, fără actul în original?
  E suficientă declarația (din subsolul paginii), pe propria răspundere?

  Încă ceva: document scanat, nu primiți?

  • Magda
   # 11 iulie 2017 at 12:37

   Am pus o întrebare tâmpită la final…vreți numai originale!
   Scuze!

   • redactor
    # 12 iulie 2017 at 13:42

    tabele doar originale

 2. Fr. Eugen Brumar
  # 10 iulie 2017 at 22:11

  DOAMNE AJUTA, ORTODOX INFO!
  DA, SE MAI CASESC CATUN DA-ASTA CARE SUNT IN SCHIMB PLIN DE SISTEME, DAR DE BULETIN FARA CIP, SE LEAGA? BAROSANII STAU IN MANASTIRI, SI ASA „MARTURISESC”, ISI APARA TURTA CONFORTULUI, SI ASA STAU DEGEABA IN MANASTIRI!

 3. Fr. Eugen Brumar
  # 11 iulie 2017 at 7:15

  SUNT SI EU DEACORD CU CE SPUI, DAR TE INTREB, TU AI LUAT BULETIN (FARA CIP) DE LA STATUL ATEU? A PURTAT BULETIN SI PARINTELE CLEOPA, SI PARINTELE JUSTIN, SI PARINTELE IOANICHIE. DACA VREI SA MERGI IN GRECIA IN ATHOS, CE FACI? EU SUNT DEACORD CU CE SPUI, FOARTE BINE, DAR NU UITA CA NOI LUPTAM IMPOTRIVA SISTEMULUI SATAN.
  SI INCA CEVA, FACEBOOK ESTE MAI PERICULOS, DECAT UN BULETIN FARA CIP! TELEFOANELE ACELEA NOI, ESTE MAI PERICULOS DECAT BULETINUL FARA CIP!

 4. Mihai
  # 11 iulie 2017 at 18:40

  Cei care au provocat schisma avind nerușinarea sa vorbească de aceasta, de tăceau filozofi rămâneau, prelua depe doxoprostia http://trellogiannis.blogspot.ro/2017/07/blog-post_843.html?m=1

 5. Grigorie
  # 13 iulie 2017 at 15:38

  Pentru unii dintre cei care sustin ideea validitatii “Tainelor” celor ce au apostat in Creta proba suprema este ca acestora “nu li se strica aghiazma”, insa lucrurile nu stau asa.
  Au exista destule cazuri in care unor preoti,datorita neglijentei, li s-a “stricat” Sfanta Impartasanie pe care o tin întreg anul bisericesc pentru cei bolnavi, fiind vorba de preoti care n-au cazut in erezie, nu erau caterisiti.

 6. Grigorie
  # 14 iulie 2017 at 10:46

  De la care Sfinti Parinti ai Biserici sau din ce canoane au luat unii ideea ca pentru dovedirea validitatii sau nevaliditatii “Tainelor” savarsite de eretici, cei inca necondamnati de un sinod ortodox, proba este stricarea sau nestrcarea aghiasmei?
  Au existat momente in istoria Bisericii in care au avut loc minuni pentru dovedirea dreptei credinte. Insa Sfinti Parinti in scrierile lor nu s-au axat pe invocarea de minuni in combaterea ereziilor, este si cazul Sfantului Vasile cel Mare care a fost mare factaor de minuni.
  A orienta pe cineva in dovedirea adevarului credintei punand accent pe cele ce depasesc legile firii este periculos din punct de vedere duhovnicesc, deoarece cei obisnuiti cu un asemenea criteriu in dovedirea creditei pot sa cada in fata unor false minuni, mai ales cei simpli in credinta.

 7. top-shop.ro%20
Scrie un comentariu