Precizări importante despre Campania de semnături anti-Creta

iun. 30, 2017 22122 3 http://bit.ly/2H6knd7

Modificări importante în CAMPANIA de semnături anti-Creta 

 • Foarte important este să cunoașteți pesoana căreia îi încredințați semnătura dvs. ca fiind anti-ecumenistă și de acord cu măsura de întrerupere a pomenirii ierarhilor, ca să nu riscați ca semnătura dvs. să nu ajungă la noi.
 • Trimiteți prin CONFIRMARE de PRIMIRE, ca să nu le facă pierdute careva.
 • Cei ce doresc sa se implice in colectarea de semnaturi pentru Rezolutia Sinaxei sunt rugati sa prezinte o copie de pe buletin, pentru a verifica faptul ca cel ce si-a asumat intocmirea tabelului exista si este cine zice ca este.
 • Aceste copii de pe buletin nu se trimit patriarhiei, ci sunt puse la dosarul semnaturilor originale care se pastreaza la asociatie, pentru a putea justifica, daca se impune, ca acele liste nu sunt false sau intocmite de oameni inexistenti. Deci nimeni nu are acces la copia dumneavoastra de buletin, înafara celor de la asociatie, care nu au voie sa o arate nimanui si sa faca altceva cu ea.
 • In acelasi timp, tabelele trimise prin posta de catre oameni care nu ne-au trimis copia de pe buletin ca sa putem verifica daca cel ce s-a semnat jos, ca intocmitor al tabelului, exista, nu vor putea fi trimise patriarhiei decat daca cel ce a intocmit tabelul trimite copia de pe buletin ceruta.
 • Aceste masuri de precautie sunt luate pentru a ne asigura ca nu vor exista liste de semnaturi false, pe care Patriarhia sa le poata folosi pentru a acredita ideea ca intregul demers este ilegal.

Vedeți materialele necesare și adresa unde trebuie trimise semnăturile AICI..

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Precizări importante despre Campania de semnături anti-Creta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 1 iulie 2017 at 16:17

  Sunt amețită!
  Unde și cui le trimitem prin poștă?

Trackbacks/Pingbacks
 1. Campania de strângere de semnături în sprijinul Rezoluției Sinaxei Naționale a clericilor, monahilor și credincioșilor ortodocși nepomenitori - OrtodoxINFO - 4 iulie 2017

  […] Actualizare: Precizări importante. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up