X

Precizări importante despre Campania de semnături anti-Creta

de null

Modificări importante în CAMPANIA de semnături anti-Creta 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

  • Foarte important este să cunoașteți pesoana căreia îi încredințați semnătura dvs. ca fiind anti-ecumenistă și de acord cu măsura de întrerupere a pomenirii ierarhilor, ca să nu riscați ca semnătura dvs. să nu ajungă la noi.
  • Trimiteți prin CONFIRMARE de PRIMIRE, ca să nu le facă pierdute careva.
  • Cei ce doresc sa se implice in colectarea de semnaturi pentru Rezolutia Sinaxei sunt rugati sa prezinte o copie de pe buletin, pentru a verifica faptul ca cel ce si-a asumat intocmirea tabelului exista si este cine zice ca este.
  • Aceste copii de pe buletin nu se trimit patriarhiei, ci sunt puse la dosarul semnaturilor originale care se pastreaza la asociatie, pentru a putea justifica, daca se impune, ca acele liste nu sunt false sau intocmite de oameni inexistenti. Deci nimeni nu are acces la copia dumneavoastra de buletin, înafara celor de la asociatie, care nu au voie sa o arate nimanui si sa faca altceva cu ea.
  • In acelasi timp, tabelele trimise prin posta de catre oameni care nu ne-au trimis copia de pe buletin ca sa putem verifica daca cel ce s-a semnat jos, ca intocmitor al tabelului, exista, nu vor putea fi trimise patriarhiei decat daca cel ce a intocmit tabelul trimite copia de pe buletin ceruta.
  • Aceste masuri de precautie sunt luate pentru a ne asigura ca nu vor exista liste de semnaturi false, pe care Patriarhia sa le poata folosi pentru a acredita ideea ca intregul demers este ilegal.

Vedeți materialele necesare și adresa unde trebuie trimise semnăturile AICI.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button