X

Decăderea lumii prin feminizarea bărbatului. METROSEXUALUL – victimă a iubirii de sine

de Adrian-Florin T.

 „atunci când femeile vor deveni bărbaţi şi bărbaţii femei”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Părintele Filothei Zervakos, Ne vorbește părintele Filothei Zervakos, Editura Egumenița, p. 98)

https://qzprod.files.wordpress.com/2016/10/rtr4tb19.jpg?quality=80&strip=all

Fenomenul metrosexual sau transformarea bărbatului într-o ciudățenie a naturii este, alături de feminism, un punct important în ampla mișcare de distrugere a familiei și de pregătire a societății pentru robie. Urmând acest scop, conducătorii din umbră luptă cu toată mijloacele împotriva bărbatului, dată fiind importanța lui în familie și a familiei în societate. Bărbatul își poate îndeplini acest rol dificil atâta timp cât îl are drept cap al său pe Hristos, de care este îndepărtat cu viclenie.

Astăzi, diavolul culege roadele războiului dus de-a lungul istoriei împotriva bărbatului. Ispitit cu bogătii trecătoare, putere lumească și slavă deșartă, omul a uitat de Hristos și a rămas legat de pământ. Trăim zilele din urmă așa cum au fost ele descrise de Apostolul Pavel pentru întărirea lui Timotei și pentru atenționarea noastră.

1. Și acestea să știi, ca în zilele cele mai de pe urmă vor veni vremi cumplite.

2. Căci vor fi oamenii iubitori de sine,

Tâlcuirea Sfântului Teofilact: Apostolul pune îndată întâia rădăcină a tuturor patimilor, care naște toate răutățile, adică iubirea de sine. Căci cineva se iubește în chip firesc mai întâi pe sine și apoi, din dragoste de sine, îi iubește și pe ceilalți oameni și celelate lucruri ale lumii. Deci iubirea de sine este un prieteșug fără rânduială a omului, prieteșug care, biruindu-ne, ne face să săvârșim toate relele și patimile, fără a socoti și a voi binele aproapelui, ci numai pe al nostru. Dar omul [biruit de această patimă] nu se iubește nici pe sine, căci, așa cum se întâmplă cu mădularele trupului, vătămarea unuia din mădulare – să zice a ochiului, sau a mâinii sau a piciorului – trece și la celelalte mădulare.

iubitori de argint,

După ce a arătat rădacina, adică iubirea de sine, Apostolul spune aici și care sunt ramurile ei. Și întâia ramură a iubirii de sine e iubirea de argint, căci de aceea iubește omul banii, ca să se odihnească pe sine, adică din iubire de sine. Deci, așa cum din dragoste se naște tot binele, tot astfel, dimpotrivă, din iubirea de sine, care e potrivnică dragostei, se naște toată răutatea. Căci dragostea este largă și încăpătoare și revarsă tuturor facerile sale de bine, iar iubirea de sine strâmtorează lărgimea dragostei și-și grămadește facerile de bine numai într-un singur om.

mândri, hulitori,

Când sporește și crește, trufia se face mândrie, iar mândria se face la rândul ei ocară și hulă lui Dumnezeu.

  1. nesupuși născătorilor, nemulțumitori, necuvioși, neiubitori, neîmpăcați, clevetitori

Zice: În vremurile de apoi, oamenii au să se facă clevetitori, adică grăindu-I de rău pe toți ceilalți, căci cel ce nu cunoaște că are în sine vreun lucru bun și faptă bună îi clevetește și pe ceilalți, zicând că sânt asemenea lui.

neastâmpărați,

În viitorime – zice – oamenii vor fi neastâmpărați și cu limba, și cu pântecele și întru toate celelalte patimi.

neîmblânziți,

O, cititorule! – vezi ce face din oameni iubirea de sine, rădăcina tuturor răutăților, și ramura ei cea dintâi, iubirea de arginți? Din oameni blânzi și cuvântători [“raționali”, n.m] din fire, patimile acestea fac fiare neîmblânzite și dobitoace necuvântătoare.

neiubitori de bine,

Adică: În vremurile de apoi, oamenii vor fi vrăjmași ai întregii fapte bune și ai bunătății sufletești.

  1. vânzători, sumeți,

Adică: În vremea de apoi, oamenii vor fi obraznici și neadevărați, fără de a acea statornicie în vreun lucru.

îngâmfați,

Adică: Vor fi umflați și plini de mândrie, de obraznicie și de ocară.

Iubitori de îndulcire mai mult decât iubitori de Dumnezeu;

Zice: Întru acele vremuri, oamenii vor fi iubitori de îndulcire mai multe decât iubitori de Dumnezeu. Și aceasta urmează în chip firesc, căci, unde este iubire de îndulcirile lumii, acolo nu se află prietenie și dragoste cu Dumnezeu, acestea fiind potrivnice una cu alta. Sfântul Teofilact al Bulgariei, Tâlcuirea celei de a doua epistole către Timotei, III 1-4, pag.273-276, Editura Sofia / 2014

Omul modern este apogeul acestei triste înstrăinări, ajuns un trup plin de patimi, fară Cap, ce umblă prin întruneric. Împins într-un adânc somn al rațiunii, a căzut victimă celor mai satanice ideologii. Adăungând la întunericul de afară și bezna minții sale, a ajuns într-o așa confuzie încât, lipsit total fiind de însușiri morale, își ia patimile drept virtuți.

Foto: https://www.mrporter.com/journal/on-the-town/the-sharpest-men-of-the-month/1251

Metrosexualul este filfizonul modern, produs al ingineriei sociale, prezentat într-o societate stricată drept un model al îndrăznelii prin sfidarea vechilor tipare. Răspândirea acestui fenomen a apărut sub puternica influență mass-media, ce glorifică superficialitatea, asupra unui colectiv, slăbit moral, mort sufletește și incapabil de a reacționa. În anii ‘80, metrosexualul era doar în reclame și în revistele de modă. Ocazional și în barurile de gay. Prin anii ‘90 a pătruns în viața reală prin intermediul celebrelor unelte de la Hollywood ca George Clooney sau, din sport, David Becham. În actuala fază a capitalismului, populația este obligată să consume, așa că, din necesitate, tinerii au fost dresați prin publicitate să fie preocupați de înfățișarea lor. Astfel, își finanțează propria distrugere.

Dominat de o profundă criză spiritual, își găsește refugiul în preocupări frivole, de care și o femeie cu minte se îndepărtează. Acest cetățean fidel al societății de consum nu prezintă nici un pericol pentru stăpânii noii ordini, ce îi dictează fiecare mișcare. Mai mult este folosit ca mijloc pentru oficializarea homosexualității și a mișcării transgender, fiind el însuși un rezultat al revoluției sexuale.

https://fashionhandbook.co.za/fashion-goes-gender-neutral/

Sfântul Teofilact spune la tâlcuirea versetului 6 din capitolul 3 al celei de a doua epistole către Timotei: „Vedeți însă – o cititorilor – că a se amăgi este însușire a muierilor, nu a bărbaților, sau – mai bine a zice – nu este nici  însușire a femeilor cu minte bărbătească, ci a muieruștilor neputincioase și mici la suflet. Drep aceea, bărbatul care se amăgește nu este bărbat, ci muiere; și nu doar muiere, ci muierușcă.”

Factor în planul de depopulare, înfățișat cu glas puternic și urmărit cu strictețe de oculta mondială, își joacă umilul său rol cu consecințe dramatice. Acest ciudat cu însușiri de curvă este incapabil să satisfacă nevoia femeii de stabilitate și neputincios în poziția părintelui. Ca tată poate cel mult să trimită pe lume alți sclavi obedienți.

Mândrul locuitor al metropolei, își cheltuie banii cu revistele de modă și timpul prin saloane de înfrumusețare. Merge fericit la cumpărături în mall unde se simte apreciat de restul oilor, asta fiindu-i hrană vanității sale. Prezintă și o ușoară înclinație artistică ce îl impinge să ia drumul galeriilor de artă cât mai abstractă.

În orizontul său limitat are impresia că face parte din avangardă, când în fapt este un învechit rob al patimilor. Lucrul devine înfricoșător acum când această modă pentru oameni bogați a devenit o practică în masă și astfel planul de pervertire a bărbatului poate trece la urmatorul nivel. În acest sens arhitecții noii ordini au scos pe piață următorul gen de bărbat numit sugestiv „spornosexual”, adică un om obsedat de trup și hipersexualizat. Numele se trage de la cele două lucruri de care e dependent omul secolului al XXI-lea.

A doua generație de metrosexuali se ocupă mai puțin cu moda, propriul trup devenind accesoriul ultim. În formă se deosebesc de prima generație, dar în fond sunt conduși de aceeași superficialitate și dorință de a fi dorit.

Agenda homosexuală funcționează și pare că, odată cu apariția unor noi tipuri de bărbați, accelerează spre un deznodământ catastrofal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Da. Si ni se propune si modelul femeii masculinizate, aprige, luptatoare (dar nu pentru valori morale, ci pentru bani, cariera, putere politica) lipsite de gingasie, la pachet cu modelul barbatului feminizat, lipsit de initiativa (in sensul bun al cuvantului), vulnerabilizat, “castrat” mental, rob al placerilor si “binefacerilor” civilizatiei.
    Intr-una din tarile nordice exista o gradinita care promoveaza egalitatea de gen, unde baietii sunt incurajati sa se deghizeze si sa se joace cu papusile. Iar la un radio de pe la noi am auzit pe o doamna din aceeasi categorie care promova un nou tip de educatie, in cadrul careia fetitele sunt incurajate “sa-si exprime furia”.

    1. Ionuț, nu contest vina mamelor, însă nici cu bărbații nu mi-e rușine. Acei bărbați care acceptă ca soțiile lor să se poarte în pantaloni – 99% din femei – nu se mai uită nici când propriile fiice fac același lucru, nici când propriile fiice se machiază de la 8-9 ani și mamele/sau chiar tații își duc odraslele la tot felul de concursuri media – distrugătoare de suflet și morală. Dar ce să mai zi? Că sânt femei care au trecut deja la colanți, fără nici o jenă. Am cunoștințe care își fetițele la tot felul de cursuri inutile și concursuri la fel de inutile, ca le învețe „luptătoare” și să fie „bine pregătite” pentru mai multe „cariere”. Vai de copii. Dar și mai vai de părinții care își pregătesc astfel copiii pentru iad.

  2. – Însă omul conteporan şi modern, ”omul modernizat” cum se mai spune, nu mai vrea să creadă într-un ADEVĂR ÎNTRUPAT, ci î-L reinterpretează după norme modernă umanist-raţionalistă; îl caută în puhoiu de filozofii nebune şi mincinoasă, doctrine eretice; studii ecumenistă; ştiinţe masonică, şi experimentări-Iudaică, la-u croit după chipul şi asemănarea firii lui căzute; asfel păcatul lumii-moderne, a devenit o virtute, – binele şi smerenia s-a pervertit, – ruşinea este schibată cu îndrăzneala-obrăznică, – iar, minciuna a luat locul Adevărului.
    ”Nimeni să nu vă amăgească cu cuvinte deşarte, căci pentru acestea vine mănia lui Dumnezeu pe fiii nescultăzii.” ”Deci să nu vă faceţi părtaşi cu ei. ” ”Umblaţi ca fiii ai Luminii ! ” ” Pentru că roada Luminii e orice bunătate, dreptate, şi ADEVĂR !” ”Şi nu fiţi părtaşi la faptele cele fără roade ale întunericului, ci mai degrabă osândiţi-le pe faţă.” ”Deci luaţi seama cu grijă cum umblaţi, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca cei încelepţi, răscumpărând vremea, căci zilei rele sunt.” ( Efeseni.5/ 6,7,8,9,11,15,16; ) Toate aceste se întamplă chiar ACUM şi într-un ritm tot mai rapidă. ”Să ne îmbrăcăm cu toate armele lui Dumnezeu, ca să putem sta împotriva uneltirilor diavolului.” ”Căci lupta noasră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii.” ” Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu A D E V Ă R U L şi îmbrăcaţi-vă cu platoşa ( poruncii ) dreptăţii.” ( Efe.6/ 11,12,14; ) ” Pentru nădejdea cea gătită nouă în ceruri, de care aţi auzit mai îninte în cuvăntul ADEVĂRULUI Evangheliei,” ( Col.1/ 5; ) ”Iar venirea aceluia ( Antihristului ) va fi prin lucrarea lui Satan, însoţită de tot felu de ( de vraji ) de puterii ( ale oculte-masonice ) şi de semne şi de minuni mincinoase, şi de amăgiri nelegiute, pentru fiii pierzării, fiincă n-au primit iubirea A D E V Ă R U L U I, carei să se mântuiască.” ( 2-Tes.2/ 9,10; )

  3. The feminisation of males
    An increasing number of baby boys in the UK are being born with genital disorders.
    Many experts believe that the defects seen in male babies are related to a broader problem- the feminisation of men. Male sperm counts have halved since 1941. Infertility and cancer of the testes are also on the rise. Testicular cancer is now the most common cancer in young men.
    https://www.hippocraticpost.com/mens-health/the-feminisation-of-males/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button