Minune la Marea Neagră: Un grup de 12 DELFINI a adus la țărm o ICOANA a Maicii Domnului

Iun 19, 2017 30914 vizualizări 1 comentariu goo.gl/vG691E

Un eveniment neobișnuit, care  amintește de cele scrise în Viețile Sfinților, s-a întâmplat, recent, la malul Mării Negre. Evenimentul încărcat de spiritulitate s-a petrecut în Rusia, la Soci, notează publicația rusească soborjane.ru.

Un grup de 12 delfini au adus la țărmul Mării Negre o icoană a Maicii Domnului, sub privirile uimite a oamenilor care se aflau pe plajă. Remarcabil a fost faptul că un grup de 12, exact numărul Apostolilor lui Iisus Hristos au  adus icoana la mal. Delfinii s-au apropiat de ţărm, au împins un obiect acoperit de mâl, apoi s-au întors în largul mării.

Ce la prima vedere părea o bucată de scândură veche de lemn, după ce s-a curățat nămolul s-a desoperit o icoană înfățișând-o pe Fecioara Maria.

Evenimentul a fost făcut public de un colonel al armatei ruse și de soția lui, care au fost de față la acest eveniment. Au luat obiectul, l-au curățat și atunci au văzut ce era de fapt obiectul misterios adus la mal.

Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar la fel de misterios rămâne și modul cum au transportat-o delfinii până la țărm.

Militarul rus a dus icoana la Moscova, acum ea fiind ținută la Patriarhie.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Minune la Marea Neagră: Un grup de 12 DELFINI a adus la țărm o ICOANA a Maicii Domnului”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. john
    # 19 iunie 2017 at 11:22

    Off
    Conflictele s-au intensificat, trupe susținute de marile puteri au început duminică lupte grele. Iranul a lansat pentru prima dată atacuri cu rachete cu rază medie
    .https://m.ro.sputnik.md/International/20170619/13181586/pericol-siria-ciocniri-americanii-avion-rusesc-doborat-atac-iranian.html?mobile_return=no