Ruşii au testat Tor-2M, un sistem de apărare ANTIAERIANA capabil să doboare RACHETE de JOASA altitudine

iun. 12, 2017 9364 0 http://bit.ly/2Hcu4H5

Armata rusă a efectuat teste cu sistemul Tor-2M pe rachete balistice Kapustin în regiunea Astrahan, din sudul Rusiei. Militarii au testat capacitatea sistemului de a doborî imitatori de aeronave tactice, rachete de croazieră, bombe aeriene şi diferite tipuri de drone.

Sistemele mobile de apărare aeriană Tor-M2DT (versiunea Arctic Tor-M2) sunt folosite pentru a distruge arme de mare precizie, drone, avioanele de vânătoare şi elicoptere pe o rază de 15 kilometri.

Sistemul Tor-M2 a fost prezentat pentru prima dată în 2007 la un spectacol aviatic MAKS la Moscova şi a intrat în dotarea armatei ruse din martie 2017.

Sistemele Tor pot asigura o zonă de 15 kilometri în condiţii de luptă şi în ciuda contra-măsurilor electronice (CME), informează ministerul rus al Apărării.

Aceste sisteme sunt capabile să distrugă rachete strategice de croazieră, rachete anti-radar şi anti-navă care zboară la altitudine foarte joasă, bombe aeriene ghidate şi drone.

Versiunea Arctic Tor-M2, Tor-M2DT, a fost prezentat pentru prima dată la parada militară de Ziua Victoriei din 2017.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up