Donald Trump dupa MAREA ÎNTÂLNIRE cu Recep Erdogan: „Relaţia pe care o avem va fi de NEINVINS” / VIDEO

Mai 18, 2017 3732 0 http://bit.ly/2qM78DN

Preşedintele american Donald Trump l-a primit marţi la Casa Albă pe omologul său turc, Recep Tayyp Erdogan, transmit agenţiile de presă internaţionale, scrie agerpres.ro..

După întâlnire, Trump a declarat că Statele Unite şi Turcia luptă împreună împotriva ameninţării terorismului.

„Poporul turc s-a confruntat cu atacuri teroriste oribile în ultimii ani şi chiar recent”, a reamintit el. „Relaţia pe care o avem va fi de neînvins” în confruntarea cu mişcarea Statul Islamic din Siria şi Irak, a adăugat preşedintele SUA, citat de DPA.

Erdogan a avertizat însă că alianţa cu miliţiile kurde YPG din Siria este contrară acordurilor existente şi inacceptabilă, precizează Reuters. Preşedintele turc a menţionat că urmează să abordeze cu Trump şi teme legate de energie, comerţ şi economie în general.

Înainte de primirea lui Erdogan, Trump a asigurat că echipamentele militare solicitate de Turcia vor fi livrate rapid.

După evenimentul oficial, preşedintele s-a referit şi la întâlnirea sa de săptămâna trecută cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov: „un foarte, foarte mare succes”.

„Dorim să atragem cât mai multe ţări în lupta împotriva terorismului. Şi acesta este unul din lucrurile minunate care se întâmplă cu Turcia”, a mai spus Donald Trump. Interesul presei pentru dialogul său cu Lavrov era însă legat de dezvăluirea ziarului Washington Post că preşedintele a dezvăluit informaţii confidenţiale, obţinute de Statele Unite de la o ţară aliată.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up