Cu câteva zile înainte de canonizarea Sfântului Sila, MMB urzește dărâmarea cu buldozerul a Paraclisului Sfinților Sila, Paisie și Natan de la Orășeni

mai 8, 2017 19820 4 http://bit.ly/2qGjNYM

Paraclisul Sfintilor Sila, Paisie si Natan este cladit in intregime prin eforturile si cheltuiala parintelui Ioan Ungureanu si ale enoriasilor parohiei Schitul Oraseni, pe o proprietate privata din fata bisericii. Cand a inceput persecutia impotriva parintelui Ioan, MMB a facut demersuri prin care urmareste daramarea paraclisului.
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Cu câteva zile înainte de canonizarea Sfântului Sila, MMB urzește dărâmarea cu buldozerul a Paraclisului Sfinților Sila, Paisie și Natan de la Orășeni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. nicu
  # 8 mai 2017 at 17:21

  https://youtu.be/NmrcYHHGO1M

 2. nicu
  # 8 mai 2017 at 17:22

  e de azi

 3. Mihai
  # 8 mai 2017 at 18:36

  Vai și amar de pielea acestor iude trădătoare

 4. ayeaye20
  # 8 mai 2017 at 21:24

  https://youtu.be/4RsOJc4cvJo

Scrie un comentariu

Scroll Up