Copil născut cu steriletul în mână

Mai 6, 2017 374605 4 goo.gl/aP7Xsm

https://media.realitatea.net/multimedia/image/201705/w728/sterilet_24888100.jpg

O fotografie cu un copil abia născut a ajuns virală pe internet. Copilul ține în mână steriletul care ar fi trebuit să o protejeze pe mama lui de o sarcină.

„Acest sterilet este al treilea pe care l-am folosit. Primele două au funcționat foarte bine”, a declarat mama copilului pentru ziarul Metro, conform doctorulzilei.ro.

Femeia și-a implantat dispozitivul în luna august și a aflat că este gravidă în luna decembrie. Sarcina avea deja 18 săptămâni.

Deși nu am plănuit sarcina, și eu și familia mea ne-am simțit incredibil de binecuvântați când am aflat”, a adăugat femeia.

După ce a aflat că e însărcinată a mers la ginecolog să vadă ce s-a întâmplat cu steriletul, însă era de negăsit, așa că au presupus că a căzut. La nașterea bebelușului, în timpul operației de cezariană, medicii au avut însă o surpriză- au găsit steriletul pierdut.

Steriletul (dispozitivul intrauterin – DIU) e cunoscut ca fiind una dintre cele mai sigure metode de protecție împotriva unei sarcini nedorite: 99%. Odată implantat, acest dispozitiv oprește întâlnirea dintre ovul și spermatozoid și, ca mecanisme secundare acestei „întâlniri”,oprește ovulația, reduce mișcarea spermatozoizilor și nu permite prinderea ovulului fecundat.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Copil născut cu steriletul în mână”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Katia
  # 6 mai 2017 at 12:55

  Vedeti, totusi „nu permite prinderea ovulului fecundat”. Deja vorbim de o noua viata, de un om.

 2. Magda
  # 6 mai 2017 at 21:05

  Chiar e o MINUNE!
  Copilul ăsta TREBUIA să se nască!
  Faza tare că s-a născut ținând în mână exact ceea ce l-ar fi ținut la distanță….

 3. cosmin
  # 9 mai 2017 at 12:09

  Sincer nu stiu cat de adevărata este aceasta fotografie plus stire deoarece la o simpla ecografie (daca a fost la ginecolog) s-ar fi observat acel sterilet.

 4. Emil
  # 28 mai 2017 at 12:14

  O simpla poveste. Sterilet, pastilute, prezervativ,ori alta metoda contraceptiva nu este asa atata timp cat nu ai grija. Tu,ca om stii ce vrei,iar Dumnezeu iti da. E o parere pe care am sa o sustin cu o gramada de argumente.

Scrie un comentariu