Copil născut cu steriletul în mână

Mai 6, 2017 375072 4 goo.gl/aP7Xsm

https://media.realitatea.net/multimedia/image/201705/w728/sterilet_24888100.jpg

O fotografie cu un copil abia născut a ajuns virală pe internet. Copilul ține în mână steriletul care ar fi trebuit să o protejeze pe mama lui de o sarcină.

„Acest sterilet este al treilea pe care l-am folosit. Primele două au funcționat foarte bine”, a declarat mama copilului pentru ziarul Metro, conform doctorulzilei.ro.

Femeia și-a implantat dispozitivul în luna august și a aflat că este gravidă în luna decembrie. Sarcina avea deja 18 săptămâni.

Deși nu am plănuit sarcina, și eu și familia mea ne-am simțit incredibil de binecuvântați când am aflat”, a adăugat femeia.

După ce a aflat că e însărcinată a mers la ginecolog să vadă ce s-a întâmplat cu steriletul, însă era de negăsit, așa că au presupus că a căzut. La nașterea bebelușului, în timpul operației de cezariană, medicii au avut însă o surpriză- au găsit steriletul pierdut.

Steriletul (dispozitivul intrauterin – DIU) e cunoscut ca fiind una dintre cele mai sigure metode de protecție împotriva unei sarcini nedorite: 99%. Odată implantat, acest dispozitiv oprește întâlnirea dintre ovul și spermatozoid și, ca mecanisme secundare acestei „întâlniri”,oprește ovulația, reduce mișcarea spermatozoizilor și nu permite prinderea ovulului fecundat.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Copil născut cu steriletul în mână”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Katia
  # 6 mai 2017 at 12:55

  Vedeti, totusi „nu permite prinderea ovulului fecundat”. Deja vorbim de o noua viata, de un om.

 2. Magda
  # 6 mai 2017 at 21:05

  Chiar e o MINUNE!
  Copilul ăsta TREBUIA să se nască!
  Faza tare că s-a născut ținând în mână exact ceea ce l-ar fi ținut la distanță….

 3. cosmin
  # 9 mai 2017 at 12:09

  Sincer nu stiu cat de adevărata este aceasta fotografie plus stire deoarece la o simpla ecografie (daca a fost la ginecolog) s-ar fi observat acel sterilet.

 4. Emil
  # 28 mai 2017 at 12:14

  O simpla poveste. Sterilet, pastilute, prezervativ,ori alta metoda contraceptiva nu este asa atata timp cat nu ai grija. Tu,ca om stii ce vrei,iar Dumnezeu iti da. E o parere pe care am sa o sustin cu o gramada de argumente.

Scrie un comentariu