9:29 pm - duminică, 24 septembrie, 2017

Copil născut cu steriletul în mână

Mai 6, 2017 373853 vizualizări 4 comentarii goo.gl/aP7Xsm

https://media.realitatea.net/multimedia/image/201705/w728/sterilet_24888100.jpg

O fotografie cu un copil abia născut a ajuns virală pe internet. Copilul ține în mână steriletul care ar fi trebuit să o protejeze pe mama lui de o sarcină.

„Acest sterilet este al treilea pe care l-am folosit. Primele două au funcționat foarte bine”, a declarat mama copilului pentru ziarul Metro, conform doctorulzilei.ro.

Femeia și-a implantat dispozitivul în luna august și a aflat că este gravidă în luna decembrie. Sarcina avea deja 18 săptămâni.

Deși nu am plănuit sarcina, și eu și familia mea ne-am simțit incredibil de binecuvântați când am aflat”, a adăugat femeia.

După ce a aflat că e însărcinată a mers la ginecolog să vadă ce s-a întâmplat cu steriletul, însă era de negăsit, așa că au presupus că a căzut. La nașterea bebelușului, în timpul operației de cezariană, medicii au avut însă o surpriză- au găsit steriletul pierdut.

Steriletul (dispozitivul intrauterin – DIU) e cunoscut ca fiind una dintre cele mai sigure metode de protecție împotriva unei sarcini nedorite: 99%. Odată implantat, acest dispozitiv oprește întâlnirea dintre ovul și spermatozoid și, ca mecanisme secundare acestei „întâlniri”,oprește ovulația, reduce mișcarea spermatozoizilor și nu permite prinderea ovulului fecundat.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


4 Comentarii la “Copil născut cu steriletul în mână”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Katia
  # 6 mai 2017 at 12:55

  Vedeti, totusi „nu permite prinderea ovulului fecundat”. Deja vorbim de o noua viata, de un om.

 2. Magda
  # 6 mai 2017 at 21:05

  Chiar e o MINUNE!
  Copilul ăsta TREBUIA să se nască!
  Faza tare că s-a născut ținând în mână exact ceea ce l-ar fi ținut la distanță….

 3. cosmin
  # 9 mai 2017 at 12:09

  Sincer nu stiu cat de adevărata este aceasta fotografie plus stire deoarece la o simpla ecografie (daca a fost la ginecolog) s-ar fi observat acel sterilet.

 4. Emil
  # 28 mai 2017 at 12:14

  O simpla poveste. Sterilet, pastilute, prezervativ,ori alta metoda contraceptiva nu este asa atata timp cat nu ai grija. Tu,ca om stii ce vrei,iar Dumnezeu iti da. E o parere pe care am sa o sustin cu o gramada de argumente.

Scrie un comentariu