X

Copil născut cu steriletul în mână

de null
https://media.realitatea.net/multimedia/image/201705/w728/sterilet_24888100.jpg

O fotografie cu un copil abia născut a ajuns virală pe internet. Copilul ține în mână steriletul care ar fi trebuit să o protejeze pe mama lui de o sarcină.

„Acest sterilet este al treilea pe care l-am folosit. Primele două au funcționat foarte bine”, a declarat mama copilului pentru ziarul Metro, conform doctorulzilei.ro.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Femeia și-a implantat dispozitivul în luna august și a aflat că este gravidă în luna decembrie. Sarcina avea deja 18 săptămâni.

Deși nu am plănuit sarcina, și eu și familia mea ne-am simțit incredibil de binecuvântați când am aflat”, a adăugat femeia.

După ce a aflat că e însărcinată a mers la ginecolog să vadă ce s-a întâmplat cu steriletul, însă era de negăsit, așa că au presupus că a căzut. La nașterea bebelușului, în timpul operației de cezariană, medicii au avut însă o surpriză- au găsit steriletul pierdut.

Steriletul (dispozitivul intrauterin – DIU) e cunoscut ca fiind una dintre cele mai sigure metode de protecție împotriva unei sarcini nedorite: 99%. Odată implantat, acest dispozitiv oprește întâlnirea dintre ovul și spermatozoid și, ca mecanisme secundare acestei „întâlniri”,oprește ovulația, reduce mișcarea spermatozoizilor și nu permite prinderea ovulului fecundat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Vedeti, totusi “nu permite prinderea ovulului fecundat”. Deja vorbim de o noua viata, de un om.

  2. Chiar e o MINUNE!
    Copilul ăsta TREBUIA să se nască!
    Faza tare că s-a născut ținând în mână exact ceea ce l-ar fi ținut la distanță….

  3. Sincer nu stiu cat de adevărata este aceasta fotografie plus stire deoarece la o simpla ecografie (daca a fost la ginecolog) s-ar fi observat acel sterilet.

  4. O simpla poveste. Sterilet, pastilute, prezervativ,ori alta metoda contraceptiva nu este asa atata timp cat nu ai grija. Tu,ca om stii ce vrei,iar Dumnezeu iti da. E o parere pe care am sa o sustin cu o gramada de argumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button