Sacrificii umane? O persoană a murit, iar opt persoane au fost rănite în San Diego, SUA

Mai 1, 2017 3153 0 http://bit.ly/2qKgNdT

Poliţia din oraşul american San Diego (California) a anunţat că a împuşcat mortal un bărbat care deschisese focul de armă în apropierea piscinei dintr-un complex rezidenţial, rănind opt persoane, transmite luni Reuters, citat de Agerpres..

Şeful poliţiei din San Diego, Shelley Zimmerman, a declarat că bărbatul, care ţinea într-o mână un recipient cu bere, a fost lichidat după ce a îndreptat arma către poliţişti. Incidentul a avut loc în apropierea complexului de apartamente La Jolla din San Diego, puţin după ora locală 18:00 (luni ora 01:00 GMT).

Mai multe persoane dintre cele opt rănite au fost transportate la spital cu răni grave. Bărbatul înarmat lichidat de poliţişti nu a fost identificat.

Un martor a declarat că a văzut cel puţin trei persoane împuşcate de bărbat erau căzute. El a menţionat că doi poliţişti sosiţi la locul incidentului au fost implicaţi în schimbul de focuri cu bărbatul înarmat. Unele dintre victime au fost transportate la spital de către localnici înaintea sosirii ambulanţelor la locul incidentului.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up