Sacrificii umane? O persoană a murit, iar opt persoane au fost rănite în San Diego, SUA

Mai 1, 2017 2984 0 goo.gl/hnwkoh

Poliţia din oraşul american San Diego (California) a anunţat că a împuşcat mortal un bărbat care deschisese focul de armă în apropierea piscinei dintr-un complex rezidenţial, rănind opt persoane, transmite luni Reuters, citat de Agerpres..

Şeful poliţiei din San Diego, Shelley Zimmerman, a declarat că bărbatul, care ţinea într-o mână un recipient cu bere, a fost lichidat după ce a îndreptat arma către poliţişti. Incidentul a avut loc în apropierea complexului de apartamente La Jolla din San Diego, puţin după ora locală 18:00 (luni ora 01:00 GMT).

Mai multe persoane dintre cele opt rănite au fost transportate la spital cu răni grave. Bărbatul înarmat lichidat de poliţişti nu a fost identificat.

Un martor a declarat că a văzut cel puţin trei persoane împuşcate de bărbat erau căzute. El a menţionat că doi poliţişti sosiţi la locul incidentului au fost implicaţi în schimbul de focuri cu bărbatul înarmat. Unele dintre victime au fost transportate la spital de către localnici înaintea sosirii ambulanţelor la locul incidentului.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu