Ce nu se spune la TV: Masacru sangeros comis de catre aviatia americana in provincia siriana Deir Ez Zor. Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii prescolari si 5 femei, au fost ucisi

Apr 27, 2017 5561 1 http://bit.ly/2H8wcQl

Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii perscolari si 5 femei, au fost ucisi zilele trecute in orasul Al-Bukamal, situat in sudul provinciei siriene Deir Ez Zor, in imediata apropiere a granitei cu Irak-ul, respectiv provincia Anbar si orasul Al-Qa’im in urma unui raid efectuat de catre aviatia americana care a vizat pozitiile Statului Islamic (ISIS), dar care nu a provocat nici un fel de pierderi gruparii teroriste.

Potrivit informatiilor, bombardamentul american a lovit un bloc de locuinte dens populat in incinta caruia locuiau mai multe familii formate din refugiati irakieni, sositi in Siria in anul 2003 ca urmare a invaziei americane asupra Irak-ului.

http://sirianul-videos.com/115.mp4?_=1.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Ce nu se spune la TV: Masacru sangeros comis de catre aviatia americana in provincia siriana Deir Ez Zor. Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii prescolari si 5 femei, au fost ucisi”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. BEST BACAU
    # 1 mai 2017 at 19:58

    Si cine sa relateze ?!?! ..decat #presa #online cea cu ADEVARAT alternativa !!
    Sclavii sistemului sunt #manjiti ..si au „patroni perciunati”.. ati uitat ?!?!

Scrie un comentariu

Scroll Up