Ce nu se spune la TV: Masacru sangeros comis de catre aviatia americana in provincia siriana Deir Ez Zor. Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii prescolari si 5 femei, au fost ucisi

Apr 27, 2017 5321 1 goo.gl/xreb1K

Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii perscolari si 5 femei, au fost ucisi zilele trecute in orasul Al-Bukamal, situat in sudul provinciei siriene Deir Ez Zor, in imediata apropiere a granitei cu Irak-ul, respectiv provincia Anbar si orasul Al-Qa’im in urma unui raid efectuat de catre aviatia americana care a vizat pozitiile Statului Islamic (ISIS), dar care nu a provocat nici un fel de pierderi gruparii teroriste.

Potrivit informatiilor, bombardamentul american a lovit un bloc de locuinte dens populat in incinta caruia locuiau mai multe familii formate din refugiati irakieni, sositi in Siria in anul 2003 ca urmare a invaziei americane asupra Irak-ului.

http://sirianul-videos.com/115.mp4?_=1.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Ce nu se spune la TV: Masacru sangeros comis de catre aviatia americana in provincia siriana Deir Ez Zor. Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii prescolari si 5 femei, au fost ucisi”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. BEST BACAU
    # 1 mai 2017 at 19:58

    Si cine sa relateze ?!?! ..decat #presa #online cea cu ADEVARAT alternativa !!
    Sclavii sistemului sunt #manjiti ..si au „patroni perciunati”.. ati uitat ?!?!

Scrie un comentariu