X

Ziua comemorării Holocaustului: Donald Trump, marioneta sionistă, promite eliminarea antisemitismului

de null
https://i. ytimg.com/vi/Vcd-yvudYSg/maxresdefault.jpg

Preşedintele american Donald Trump a promis eliminarea antisemitismul într-un mesaj publicat de Congresul Mondial Evreiesc cu ocazia Zilei de comemorare a Holocaustului, care cinsteşte memoria celor 6 de milioane de evrei ucişi de nazişti în timpul celui de Al II-a Război Mondial.

„În ziua de Yom HaShoah, privim în trecut, la capitolul cel mai întunecat din istoria umanităţii. Plângem, ne amintim, ne rugăm şi promitem: Niciodată din nou. Eu spun, nu din nou”, a declarat Trump.

„6 milioane de evrei, două treimi din evreii Europei, asasinați de genocidului nazist. Ei au fost ucişi de un flagel pe care cuvintele nu-l pot descrie și pe care inima omului nu-l poate suporta”, a adăugat el.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Statelor Unite a continuat insistând pe necesitatea „eliminării prejudecăţilor şi anti-semitismului peste tot unde se află” şi reamintind sprijinul ţării sale şi guvernul său faţă de statul evreu şi securitatea sa.

„Trebuie să ignorăm ameninţarea unui regim care vorbește deschis despre distrugerea Israelului. Nu putem lăsa nici măcar să existe un astfel de gând. America este puternică cu statul Israel”, a insistat Trump.

Acest discurs a fost difuzat duminica la cina Adunării plenare a Congresului Mondial Evreiesc, în prezenţa a mai mult de 600 reprezentanți si lideri ai comunității evreiești din întreaga lume, precum şi a secretarului general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres.

În pofida tensiunilor existente între statul evreu şi ONU şi după ce ambasadoarea americană Nikki Haley a denunţat o „obsesie anti-israeliană” a Consiliului de securitate, Guterres a fost primul lider ONU care a participat vreodată la un astfel de eveniment.

https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2016/10/antonio_guterres001-e1475761083866.jpg

„Israelul trebuie să fie tratate ca orice alt stat membru al Organizației Națiunilor Unite”, a declarat Guterres.

„Forma modernă a anti-semitismului este de a nega existenţa statului Israel”, a admis oficialul ONU, subliniind că statul evreu „are dreptul incontestabil de a exista şi de a trăi în pace şi securitate cu vecinii săi”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button