Atac monstruos in Siria: Peste 120 de morti, intre care cel putin 68 de copii, atrasi cu chipsuri

Apr 18, 2017 13160 0 goo.gl/kxxsmJ

Cel putin 68 de copii au fost ucisi sambata intr-un atac cu bomba asupra unui convoi de autocare care transportau persoane evacuate din orase proregim, soldat in total cu 126 de victime.

Potrivit activistilor pentru Siria., un vehicul incarcat cu explozibili a lovit convoiul care stationa in apropiere de Alep, intr-o zona aflata sub controlul rebelilor, distrugand mai multe autocare si masini.

Au fost ucisi in explozie cel putin 109 refugiati, dar si asistenti umanitari si membri ai fortelor rebele, transmite BBC.

Multi altii au fost raniti.

Bomba a explodat sambata dupa-amiaza langa Rashidin, la vest de Alep, la punctul de control la care urma sa aiba loc predarea celor evacuati.

Un vehicol incarcat cu mancare a ajuns in zona si a inceput sa distribuie chipsuri, atragand multi copii, inainte de a exploda, transmite corespondentul BBC.

Oamenii erau evacuati din orasele majoritar siite Foah si Karfaya, aflate sub control guvernamental.

Atacul nu a fost revendicat de nicio grupare pana acum.

Evacuarea avea loc in urma unei intelegeri in cadrul careia mii de persoane urmau sa fie scoase din patru orase asediate, Foah, Karfaya, Madaya si Zabadani, primele doua fiind controlate de guvern, iar celelalte de rebeli.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu