FOTO+VIDEO: Schitul Rădeni – Sfintele Paști 2017

apr. 17, 2017 19706 2 http://bit.ly/2H9EK9C


Schitul Rădeni a devenit ceea ce era m-rea Petru Vodă pe vremea vrednicului de pomenire, Sfântul Părinte Justin Pârvu. Biserica a fost neîncăpătoare pentru sutele de credincioși ce au venit să se bucure de Învierea Domnului în Duh și Adevăr. Să-i fericească Domnul pe acești credincioși care au rămas toți până la sfârșitul slujbei și să-i țină în dreapta credință cu discernământ și râvnă puternică cel puțin ca și până acum. Hristos a înviat!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “FOTO+VIDEO: Schitul Rădeni – Sfintele Paști 2017”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. STOP RFID ( Viorel Ghica )
    # 17 aprilie 2017 at 17:50

    https://www.youtube.com/watch?v=89XeICPI7MA

  2. iulian
    # 18 aprilie 2017 at 9:18

    Nu este adevarat! Strana a fost minunata si slujba si oamenii!!!

Scrie un comentariu

Scroll Up