X

GIORDANO BRUNO – UN SATANIST

de null

Un student brazilian a dispărut, lăsând în urmă o cameră plină de texte codate şi simboluri oculte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un student brazilian a dispărut în mod misterios, lăsând în urmă o cameră încuiată, înţesată cu texte criptate, 14 manuscrise şi o statuie masivă a ocultistului Giordano Bruno

Bruno Borges, un student de 24 de ani din Brazilia, pare-se că a dispărut în 27 Martie, după încheierea unui proiect secretos ce consistă în mii de pagini de texte criptate combinat cu simboluri misterioase. Pe lângă referiri la Biblie, alchimie, demonologie şi Leonardo Da Vinci, Borges a lăsat o pictură bizară cu el şi un extraterestru, determinând anumiţi oameni să creadă că… a fost răpit de extratereştri.

Se zice că Borges solicita oamenilor să investească în proiectul său ascuns, fără să divulge informaţii despre el. I-a spus mamei sale că scrie 14 cărţi ce vor schimba umanitatea în bine. După ce a primit 6.500 de dolari de la vărul său, a reuşit să-şi finalizeze proiectul.

Iată poze cu misterioasa cameră:

Borges a lăsat 14 cărţi pline cu texte criptate şi diagrame oculte / ştiinţifice.
Tot textul din cărţi şi cel de pe pereţi este scris codat.
În mijlocul încăperii se află o statuie a lui Bruno Giordano ce valorează câteva mii de dolari.
Statuia şade pe o diagramă complexă asemănătoare simbolului chimic al transmutării.
Un altar cu Fecioara Maria.
Tablou cu Bruno Borges şi un extraterestru.
O altă pictură bizară descrie o figură în pelerină cu acelaşi simbol văzut în ochii lui Borges şi ai extraterestrului. Personajul ţine în mână o crux ansata (cunoscută drept crucea egipteană ankh). O cruce creştină atârnă pe perete. Întreaga cameră îmbină în mod bizar ilustrări catolice cu ocultismul.

Iată un video cu camera în cauză:

Piesa centrală din această cameră, statuia lui Giordano Bruno, conferă discernământ pentru semnificaţia întregului aranjament.

Giordano Bruno a fost un călugăr dominican italian, filosof, matematician, poet şi teoretician cosmologic din secolul 16. Este îndeosebi cunoscut pentru combinaţia sa unică de cunoştinţe ezoterice provenite din ermetism, magie egipteană şi kabala cu teorii despre cosmos şi viaţă extra-terestră.

“Giordano Bruno (1548 – 1600) este văzut între apologeţii extratereştrilor, seculari şi oculţi, drept un martir liber-cugetător. Născut în Naples, Bruno a fost un preot catolic, călugăr dominican, filosof, ermetist, kabalist, matematician şi astronom. Influenţat de Lucreţiu, cosmologia sa a depăşit cu mult modelul copernican argumentând că soarele este doar o variaţie de stea, şi, în plus, că universul conţinea un număr infinit de lumi populate de fiinţe extraterestre inteligente. Afundându-se în cunoştinţele oculte, Bruno prefera magia în detrimentul gândirii matematice. Credinţa lui Bruno a fost descrisă drept “un panteism materialistic incoerent”. Mai mult decât atât, Bruno susţinea că opiniile sale nu contraziceau Scriptura sau religia adevărată. Însă aici se naşte întrebarea: Ce considera el a fi religie autentică?

Bruno definea magia drept “cunoştinţa ştiinţei naturii”. În viziunea renascentistă asupra lumii, era ceva la ordinea zilei să îmbini magia cu ştiinţa deoarece ambele exploră şi caută să obţină stăpânire asupra structurii universului. Similar, religia şi magia erau combinate întrucât amândouă răspundeau întrebărilor ultime şi ofereau comuniune cu divinul. În consecinţă, pentru Bruno, magia era instrumentul de realizare a ţelurilor ştiinţei şi religiei. Deşi pare în contradicţie cu postulatele reci, dure şi materialiste cu care suntem obişnuiţi, oamenii de ştiinţă naturalişti sunt aparent moştenitorii multor tradiţii oculte

– Cris D. Putnam, Giordano Bruno

Lucrarea fundamentală a lui Frances Yates “Giordano Bruno şi tradiţia ermetică” descrie mai în detaliu îmbinarea unică de magie ezoterică şi cosmologie a lui Bruno.

“Bruno a fost un ermetist religios pasional, un partizan al religiei magice a egiptenilor cum este descris în Asclepius, a cărui iminentă întoarcere a profeţit-o în Anglia, luând soarele copernican drept un prevestitor de pe cer al apropiatei sale reveniri. L-a tratat cu un aer de superioritate pe Copernic care i-ar fi înţeles teoria doar ca matematician, în timp ce el (Bruno) i-a văzut înţelesurile mai adânce religioase şi magice.

De aici acea legătură minunată a imaginaţiei prin care Bruno şi-a extins copernicanismul către un univers infinit populat de lumi nenumărate, toate în mişcare şi animate cu viaţă divină, văzută de el – prin eronata înţelegere a lui Copernic şi Lucreţius – drept o vastă extensie a gnozei ermetice, a introspecţiei magicianului în viaţa divină a naturii.

Egipţianismul lui Giordano Bruno a fost demonic şi revoluţionar, solicitând întreaga restaurare a religiei ermetic-egiptene.”

– Frances A. Yates, Giordano Bruno şi tradiţia ermetică  

Autorul Karen Silvia de Leon-Jones considera că Bruno a fost înainte de toate un kabalist şi concluzionează:

“Bruno implementează acele “super-structuri angelice” prin care demonii sunt controlaţi, iar aceasta este îndeosebi magie demonică.”

– Karen Silvia de Leon-Jones, Giordano Bruno şi Kabala

Camera lui Borges este în mod evident un altar dedicat muncii lui Giordano Bruno cu, posibil, ceva introspecţie adăugată.

Unde se află Borges?

Bruno Borges

Familia lui Borges pare şocată de dispariţia studentului de 24 ani de la psihologie.

Athos Borges, afectatul tată afacerist al studentului, susţine că şi-a văzut ultima oară fiul când acesta a plecat de acasă de la familia sa din Rio Branco, Acre, fără nici un ban în buzunar, după prânz pe 27 Martie.

El spune că familia a primit ceva informaţii, însă nimic concret sau care să indice ce s-a întâmplat.

Acesta a declarat pentru g1.globo.com:

“Am încercat să-l sunăm pe telefonul mobil însă este închis. Nu a mai fugit niciodată de acasă. N-a luat nimic cu el şi ultima oară l-am văzut când a plecat de acasă.”

Mama lui Borges, Denise Borges, a declarat ziarului Gaucho că familia a luat prânzul împreună şi că totul părea în regulă.

Aceasta a declarat:

“Este inteligent. În şcoală mereu era diferit – un lider înnăscut cu mari puteri de persuasiune. Este un băiat foarte bun la suflet.”

Domnul şi doamna Borges abia reveniseră dintr-o călătorie lungă de o lună înainte de dispariţia sa.

Cât timp au fost plecaţi, Gabriella, sora lui Borges, a spus că el se izolase în dormitor, pe care îl ţinea tot timpul încuiat.

Gabriella este de părere că fratele ei are un “plan” şi lucrează la publicarea celor 14 cărţi manuscrise ce  au fost găsite în camera sa.

Ea a spus:

“Am fost foarte îngrijoraţi. Acum credem că el e bine. Are un proiect, publicarea celor 14 cărţi. Cred că a fost nevoit să procedeze în acest fel.”

Cele 14 manuscripte legate – fiecare cu un numeral roman pe el – au fost găsite în cameră scrise în acelaşi cod ca pe pereţi.”

– The Mirror, Un entuziast al extratereştrilor dispare în mod misterios

Departamentul de Investigaţii Criminale cercetează dispariţia lui Borges. Potrivit investigatorului şef Fabrizzio Sobreira, cazul rămâne confidenţial, însă toate posibilităţile sunt luate în considerare.

traducere pentru OrtodoxINFO de Cristian

NOTĂ OrtodoxINFO

Probabil că studentul  Bruno Borges a intrat în niște cercuri oculte, fiind manipulat subtil de păpușari. Se știe că organizațiile oculte racolează tineri studenți, pasionați de știință, filosofie, religie, mistere, fiind niște cârlige prin care îi atrag cum își atrage un păianjen musculițe în plasele lui lipicioase din care nu mai pot ieși. Tematica mesajelor sale misterioase și codate îl aduce in prim-plan pe ezoteristul întunecat Giordano Bruno, care oficial este considerat un om de știință ce a contribuit la fundamentele științei moderne, la heliocentrism și teoria universului cu infinite sisteme stelare și galaxii, populat de lumi nenumărate. Iată cine sunt cei pe care îi studiam în școală, nimic mai mult decât niște ocultiști întunecați inspirați din vrăjitorie și religii demonice. De fapt, însăși bazele științei moderne care astăzi se studiază în școli se axează pe demonism și vrăjitorie. La fel și pseudo-știinta psihologiei, în care studentul Bruno Borges urma să se licențieze. Ideile lui Carl Jung, părintele psihologiei moderne, provin din religia hindusă.

DIALOGURI despre PSIHOLOGIE

Partea care ni se tot cânta în școală era:

„Giordano Bruno a fost un călugăr dominican italian, filosof, matematician, poet şi teoretician cosmologic din secolul 16.”

Dar accentul nu s-a pus niciodată pe demonismul care se ascunde în spatele cercetărilor sale, sau mai bine zis pe aspectul derizoriu și pseudo-științific al activității sale și pe nocivitatea elementelor oculte pe care le promovează teoriile sale.

…Giordano Bruno (1548 – 1600) este văzut între apologeţii extratereştrilor, seculari şi oculţi.

…Credinţa lui Bruno a fost descrisă drept “un panteism materialistic incoerent Bruno definea magia drept “cunoştinţa ştiinţei naturii”.

…A fost un partizan al religiei magice a egiptenilor cum este descris în Asclepius, a cărui iminentă întoarcere a profeţit-o în Anglia, luând soarele copernican drept un prevestitor de pe cer al apropiatei sale reveniri.

Deci teoria heliocentrică are la bază religia egiptenilor, și inchinarea la idoli, la zeul soare. De studiat:

Theodor Leontescu: „O piatră pentru Goliat”

După cum a observat Cris D. Putnam:

„Deşi pare în contradicţie cu postulatele reci, dure şi materialiste cu care suntem obişnuiţi, oamenii de ştiinţă naturalişti sunt aparent moştenitorii multor tradiţii oculte.”

În concluzie, mare parte din știința predată în școlile de masă nu este nimic altceva decât demonism magic.

„Bruno implementează acele “super-structuri angelice” prin care demonii sunt controlaţi, iar aceasta este îndeosebi magie demonică.”

Pentru că asta vor stăpânii care ne prostesc, promițându-ne o lume minunată:

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

O lume minunată probabil i s-a promis și studentului Bruno Borges, sacrificat acum de elite, care continuă să se folosească de marele delir mondial al prezenței extratereștilor, care de fapt nu sunt decât niște draci new age, pretext pentru basme de vânzare gloatelor cu scopul de a le ține cu ochii ațintiți pe subiecte misterioase și paranormale.

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Video – Billl Clinton: O INVAZIE EXTRATERESTRA ar putea fi SINGURA CALE DE A UNI acesta lume din ce in ce mai divizata

Cât despre legătura între extratereștrii, magie, ideile lui Giordano Bruno și catolicismul (papismul) occidental, se pare că acum s-a schimbat scenariul, iar ramura eretică, ocultă și lepădată reprezentată de Vatican, dă în prezent mâna cu teoriile susținute încă de la început de ezoteriștii renascentiști, pe care de altfel, în trecut i-au ars pe rug.

WikiLeaks: EXTRATERESTRII EXISTA / Papa stie / ”Oamenii verzi” nu vor tolera un razboi pe Pamant sau in spatiu / Cel care a informat despre astea a murit la câteva luni / Descoperire incredibilă în e-mailul omului de încredere al lui Hilary Clinton

CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRA

VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL

Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri

Dar bineînțeles că sacrificiile oculte nu au încetat nici până în prezent, oriunde stăpânesc păpușarii, aruncând acest praf în ochi al misterelor religiilor oculte, și prinzâd multe musculițe tinere în capacană…

Dialoguri despre NEW AGE, YOGA, NEO-PAGANISM

Se pregătește terenul compromisului total și pentru distrugerea Ortodoxiei, astfel încât oamenii hăbăuci, nepăsători și lepădați  să se creadă religioși și evlavioși, dar de fapt se vor închina cu toții diavolului și celui stăpânit de el, aderând cu toții la religia mondială unică a antihristului…

EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Referitor la științele de astăzi, să analizăm un pic situația: care a fost unealta cea mai de folos sataniștilor în implementarea noului Guvern Mondial decât această știință lipsită de Dumnezeu? Noi știm că bazele științelor moderne nu a fost realizate de creștini, oamenii Lui Dumnezeu, ci de oamenii păgâni închinători la idoli(Draci). Dar de ce ar fi avut creștinii vreodată nevoie de “științe” din moment ce toată învațătura pentru mântuire, s-a dat de Mântuitorul și de prooroci. Au acestea vreo legătură învațătura revelată cu “științele” acestui veac păgânesc? Cu alte cuvinte au “științele” caracter mântuitor? Nu au, ci dimpotrivă vedem cum oamenii aleg în locul unei vieți evlavioase urmând învățăturile Sfintelor Scripturi și ale Sfinților Părinți, o viață plină de nihilism, împotrivire, negare sau pur și simplu de indiferență față de Dumnezeu, urmând științele moderne.

    Acum eu întreb cum se poate cerceta dacă un lucru este de la Dumnezeu, dacă te apropie de Dumnezeu sau te desparte de El? Cercetați duhurile!

    1. Părerea mea este că a cădea în extrema nihilismului contestării fără discernământ a științei umane nu este un lucru bun, tot așa cum nu este bună ridicarea științei umane la rang de dumnezeu și părăsirea Dumnezeului Celui adevărat. Să ne amintim de binecuvântarea dată celui de-al doilea începător al neamului omenesc, dreptul Noe: “creșteți și vă înmulțiți, umpleți pământul și-l stăpâniți.” Cum altfel ar putea fi stăpânit pământul decât prin știință? Știința folosirii diverselor tipuri de plante pentru vindecarea de boli pe care omul a deprins-o încet-încet cu harul Lui Dumnezeu este și ea greșită? Sau legea forței descoperită de Newton, sau legea inducției electromagnetice descoperită de Faraday, au în ele vreun element ezoteric, magic, care îl îndepărtează pe om de Dumnezeu? Atâția studenți credincioși care s-au rugat și se roagă la Dumnezeu și la Sfinții Săi ca să fie ajutați să-și promoveze examenele și să progreseze în cariera de intelectual în oricare din ramurile științei moderne și au mărturisit și mărturisesc, plini de recunoștință, că au simțit cum rugăciunile lor au fost ascultate, oare sunt cu toții greșiți? Sau au greșit Dumnezeu și Sfinții Săi că i-au ajutat? Să nu exagerăm cu blamarea științei, fraților! Sigur că există oameni înșelați precum acest Bruno Borges și așa cum, probabil, a fost și Giordano Bruno, care, prin aplecarea lor către magie, au denaturat știința cea adevărată, îndepărtându-se ei înșiși de Dumnezeu și trăgându-i și pe alții în rătăcirea lor! Poate că tocmai datorită unor astfel de înșelați a ajuns știința omenească să aibă unele greșeli, chiar fundamentale! Dar studierea, descoperirea și folosirea înspre bine și spre slava Lui Dumnezeu a minunatei alcătuiri a Creației, opera Lui Dumnezeu Însuși, nu poate fi greșită, fraților, cu atât mai mult cu cât omul a primit binecuvântarea Lui Dumnezeu pentru a cuceri și stăpâni pământul! Ce facem? Pentru unele rătăciri și greșeli strecurate în științe aruncăm anathema peste toți acei intelectuali care în duhul Lui Dumnezeu se străduiesc să pună știința în slujba oamenilor? Calea împărătească este calea de mijloc, așa cum ne învață Sfinții Părinți și cred că trebuie să aplicăm calea de mijloc și în judecarea științelor, încercând să eliminăm tot ce e rău și drăcesc, dar și să păstrăm și să promovăm tot ce e bun și dumnezeiesc.

      1. Sigur că nici renegarea științei nu este cu totul greșită, având în vederea că datorită științei omul a căzut sub blestemul morții. Trebuie să deplângem necontenit greșeala proto-părinților noștri Adam și Eva de a fi mâncat din pomul cunoștinței binelui și răului, adică de a fi dorit dobândirea științei ca principiu inferior aducător de moarte în locul păstrării virtuții ca principiu superior asigurător de viață veșnică. Dar, o dată ce ne-am aflat căzuți, pe de o parte, dar și binecuvântați pentru a folosi știința – datorită căreia, e drept, am căzut – spre cucerirea și stăpânirea pământului, pe de altă parte, calea de mijloc, rezultată din învățămintele căderii, este de a promova mai presus de toate virtutea cea bună, folosindu-ne și de știința cea proastă. Așa încât ajungem la aceeași concluzie că nu putem repudia cu totul știința, ci că trebuie s-o folosim cu discernământ spre slava Lui Dumnezeu Creatorul și în slujba mântuirii.

        1. Fraților iertare, eu sunt un om care toată viața mea, până să mă întorc la Dumnezeu, am urmărit acest idol numit “știință”, și chiar devenisem așa de priceput încât îi învățam și pe alți, să-l urmeze. Dar văzând neputința științei de a-l face pe om mai bun, ci dimpotrivă începeam să văd cât de rob începe să devină acestei “științe”, acestui “progres științific”, prin care se înșeală pe sine că va ajunge undeva la vreo utopie, indiferent dacă în numele “științei” va distruge totul în jurul său. Acum să mă iertați, poate greșesc însă eu cred că scopul final al “științei” este milenarismul, adică aceea utopie care nu poate exista în veci, deoarece lumea și toate cele din ele nu sunt ale noastre ci ale lui Dumnezeu.

          Iar prin faptul acela că omul are curent electric, apă, ș.a. Oare îl fac pe om mai bun, oare îl apropie de Dumnezeu? Ar însemna că strămoșii noștri ar fi avut un mare dezavantaj în fața noastră, deoarece ei nu au avut. Totuși pe vremurile astea v-a putea antihrist să vină și nu pe vremurile alea, pe vremurile astea oamenii s-au depărtat de Dumnezeu ca niciodată. Oare nu cumva și aceste “comodități”, care-l fac pe om leneș și trândav, să fi avut și ele vreo cauză? Îmi amintesc că porunca dată lui Adam a fost ca să lucreze pământul cu sudoarea frunții sale, nu? Unde mai lucrează omul pământul, mă gândesc dacă românii nu-și vindeau pământurile, și trăiau ca într-o societate tradițională apoi cine îi va mai fi putut robii, dacă ei rămâneau credincioși Lui Dumnezeu? Deoarece își produceau tot ce aveau nevoie pentru viața lor, vă spun aceia era liberi cu adevărat, aveau pământul lor, casa lor, familia lor etc. și nu le era frică că o să le fure statul copii, cam singura robie pe care o puteau avea era a păcatului. Acum o să ziceți păi dar au fost robi, otomanilor, goților, romanilor etc. Da au fost dar tot exista exista această libertate la nivel de familie.

          Acum nu mai există această libertate, că noi am devenit robi ai acestui sistem creat prin “știință”, care are propriile reguli, și dacă nu joci după cum se cântă riști să fi neutralizat, iar afară din sistem nu mai ști cum să mai trăiești că demult a trecut vremea strămoșilor noștri care trăiau după rodul mâinilor lor.

          Astfel acum însă nu avem încotro, profețiile, Sf. Scriptură vorbesc foarte clar că cei care voiesc să rămână credincioși Mielului vor trebuii să ia calea pustietăților, în care Dumnezeu știe cum vom trăi, că nu mai știm să facem nimic, nici să ne rugăm, dar să mai păzim poruncile.

          Deci tot ce vreau să zic este că nu știința, ci transpunerea Evangheliei lui Hristos în viața noastră ne poate mântui, iar știința se poate interpune în realizarea unei astfel de lucrări, și deci să cercetăm duhurile, dacă nu cumva ochiul, mâna sau piciorul ne smintește, că știți că mai bine intri în împărăție fără una din acestea decât să le ai și să ajungi în iad, și acum vă las pe voi să înțelegeți alegoria.

          Doamne ajută!

          1. Despre internet și celelalte, cred că Dumnezeu pentru aceste vremuri de apostazie le-a îngăduit, deoarece nu mai exista alte căi ca poporul creștin să mai ajungă la cunoștința adevărului, din moment ce păstorii au fost înlocuiți de lupi răpitori, dar să știți că privind în ansamblu, nu cred că nu ar fi cineva de acord că sunt foarte vătămătoare, iar oamenii fără de Dumnezeu(antihriștii) prin acestea grăbesc venirea lui Antihrist.

  2. Coprie

    Multumesc!.
    Asa este! Iar acest “curent electric” fara de care NU vom mai putea face mare lucru in lumea asta tot mai digitalizata, nu este altceva decit “singele” diavolului. Intr-un viitor apropiat va trebui sa renuntzam complet la aceasta cale…
    Poate folosesc doar o metafora fara prea mare acoperire in realitate. Dar acest curent electric creaza atit de multe iluzii catastrofale sufletului. Informatiile folositoare exista si ele, dar sunt pentru cei care au unde sa le practice: in Biserica Lui Dumnezeu.
    Hristos a Inviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button